Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieci wreszcie zasnęły, idę dokończyć prasowanie i przygotować obiad...

Trochę nerowo się zrobiło przy usypianiu, ale niestety muszę Mikusia przestawić. Mam dość zasypiania po 14, 15 a potem łażenia do 23. Człowiek wytchnienia nie ma. A tak jak wcześniej zasnie to wcześniej wstanie i będę go mogła położyć po 20 spać...

Dzieci wreszcie zasnęły, idę dokończyć prasowanie i przygotować obiad...

Trochę nerwowo się zrobiło przy usypianiu, ale niestety muszę Mikusia przestawić. Mam dość zasypiania po 14, 15 a potem łażenia do 23. Człowiek wytchnienia nie ma. A tak jak wcześniej zasnie to wcześniej wstanie i będę go mogła położyć po 20 spać...

Włączyłam im klasykę bobasa i smacznie śpią :) Ta muzyka i mnie usypia :)

no , nie powiem, troszkę naprodukowałyście :brawo::brawo::brawo:

Ja właśnie wróciłam od mamy, zostawiłam u niej Nikole bo chce zrobić porządne sprzątanie, muszę też umyć okna i na spokojnie poprasuje tą stertę, jak ściąęłam wszystko ze sznurków, to wyszło mi całe łóżeczko:Padnięty::Padnięty:, mąż dzisiaj wraca wcześnie, o 15, to mam nadzieję,że troche pomoże, ja nie cierpię sprzątać łazienki, więc ładnie się do niego uśmiechnę
Wieczorkiem skoczymy po małą

A U Nas Tak Sobie....kamil Mi Spokoju Nie Daje...musze Z Nim Pisac,rysowac,klocki Kladac...do Wszystkiego Mnie Wola!!!
A Piotrus Strasznie Strasznie Marudzi....juz Mu Prawie Wyszedl Z Jednej Strony Tem Drugi Zabek I Tak Sie Drze Przez To!!!tylko By Na Raczkach Chcial ...i To Trzeba Chodzic A Nie Siedziec Z Nim....za To Ma Dobry Apetyt,wsuw Wszystko...

Suwaczek z babyboom.pl

Gość Izabelin

Do trzech razy sztuka, dopiero za trzecim razem mogę coś napisać (babcia bawi Młodego :Śmiech:).

Witam

Poczytałam, no, no brawa za produkcję stronek :Oczko: wracając do tematu bytności na forum, to muszę się wytłumaczyć, że staram się jak najwięcej przebywać z Młodym na spacerkach (czytaj poza domem). Małż od dwóch tygodni jest na chorobowym, czym wybitnie działa mi na nerwy. Poza tym pogoda ostatnio jest dla Nas łaskawa, więc trzeba korzystać z uroków wiosny. Mikołaj po spacerkach jest znacznie spokojniejszy, śpi więcej dzięki czemu i ja odpoczywam, kładę Go do wózka i pcham (nie muszę dźwigać tych wiercących się 9 kg :Śmiech:)

Gość Izabelin

Asieńko współczuję bólu :Rozgniewany: a co do badań to też mam zleconą morfologię, badanie poziomu wapnia oraz mam wykonać badanie gęstości kości (takie na osteoporozę). W piątek byłam u lekarza, bo czuję się kiepsko. Mam zawroty głowy, bardzo łatwo wychodzą mi siniaki i mam powiększone węzły chłonne pod żuchwą (już raz leżałam na to w szpitalu, bo spuchłam jak bania). A w ogóle to mam takie głupie uczucie jakbym miała w środku kości puste :Smutny: Jeszcze jakby było mało to całą prawą nogę mam w bąblach, coś mnie w nocy podjada