Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Izabelin

Moja mama opowiadała mi, że jak kobiety po porodzie miały problem z laktacją to podawano im 100 wódki do wypicia. I coś w tym musi być, bo po środowym piwie to tak mi z cycyków tryskało, że aż kot w oko dostał :Śmiech:

Gość Izabelin

Anulka
uuuu Izulka to słabiutko

jak ja nie cierpię takich adhdowców w moim domu, a niestety przyjeżdża do nas co jakiś czas...gdzie diabeł nie może tam Werkę pośle :duren::duren::Rozgniewany:

Aniu tak mną trzęsło przez całą wizytę, że jak tylko drzwi się za Nim zamknęły to małż zryp dostał (za całokształt).

i ponownie za zdrówko bo tego nigdy za wiele :)

Izabelin
Moja mama opowiadała mi, że jak kobiety po porodzie miały problem z laktacją to podawano im 100 wódki do wypicia. I coś w tym musi być, bo po środowym piwie to tak mi z cycyków tryskało, że aż kot w oko dostał :Śmiech:

o to witaj w domku...mój tez dostaje bo to jego rodzinka...na szczęście to ojciec chrzestny i się nie opierdziela tylko mówi prosto z mostu :Śmiech:

nicola23
heh Iza z tym kotem to niezłe było... bidulek a co on napić się też chciał mleczka heh\
a ja wyjęłam to wino nalałam do lampki i pije, kolejne karmienie prawdopodobnie za 8h więc myślę ze nic się nie stanie

ja mam w planie butle dać...a jesli nawet to następne karmienie około 7, więc wyparuje :Śmiech:

Gość Izabelin

nicola23
heh Iza z tym kotem to niezłe było... bidulek a co on napić się też chciał mleczka heh\
a ja wyjęłam to wino nalałam do lampki i pije, kolejne karmienie prawdopodobnie za 8h więc myślę ze nic się nie stanie

Dostał w oko, bo na pralce stał i jak wyszłam spod prysznica to akurat był na linii strzału :Oczko:

Izabelin
nicola23

Dostał w oko, bo na pralce stał i jak wyszłam spod prysznica to akurat był na linii strzału :Oczko:

:sofunny::sofunny::sofunny:

Gość Izabelin

Anulka
Izabelin
Aniu Artur w środę miał konferencję w Qubusie. Mówi, że hotel fajny, futurystyczny. I poleca rybę w sosie cytrynowym i kuchnie chińską w hotelowej restauracji.

zaraz mężusiowi przekażę, że dobrze wybrał :Śmiech:jak sie ociepli będziemy jeździc z nim :Śmiech:

Fajnie masz :Śmiech: