Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Izabelin
O Jezu ale stonek naklepane :Śmiech:

Dzisiaj trochę pobalowaliśmy u moich rodziców :Niewiniątko: przyjechaliśmy do domu o 20. Szybka kąpiel i myślałam, że i spanko będzie szybkie, ale dupa zbita. Mały już prawe spał, a tu mój szanowny małż wrócił z piekarni ze świeżym chlebkiem i na całe gardło: Iza będziesz piętkę jadła? (bo ja to piętkowy stwór jestem, a jak już świeża jest to nie ma zmiłuj) no i po spaniu było :Rozgniewany:

to tak jak mój małżonek, piętki jego :Śmiech:

truska
hej Weronika dzisiaj u babci nocuje :Śmiech:
Michal pojechla na konferencje z pracy
a ja sama z Wiktorkiem
siedze w necie i sie obijam
zaraz pocytam co tam słychac u was

ja od poniedziałku słomiana wdowa, małżon zalicza audyt w Kielcach i Radomiu. Chleb muszę zakupić w większej ilości i zamrozić, bo z tym szpitalem to raczej z domu nie wyjdę :Zakręcony:

Stronka za zdrowie naszych Dzieci :)

Hej Kochane

Nocka ok, choć jakbym jeszcze pospała z godzinkę to byłoby fajnie... Piotruś usnął a ja poleżałam sobie w wannie :wanna: i tak zeszło zanim poszłam spać :(

Dziś mamy gości, najpierw znajomych, a potem moich rodziców :) Także niewiele będę mogła tu być, odezwę się wieczorkiem... Zaraz idę do sklepu i jeszcze trzeba uskutecznić odkurzanie :Padnięty: Ale póki co Mały dostał czkawki :duren::duren::duren:

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Luby Radości Serca
Witam.

Anulka
Luby Radości Serca
Witam.

Widzę że zdjęcie me zrobiło furorę... I słusznie bo jest co podziwiać:Śmiech:

Pozdrawiam

skromnością to Ty chłopie nie grzeszysz...zdjęcie nam się podobało ze względu na Juniorka a nie Ciebie :Śmiech:

Oczywiście. Ale jak juz chyba nawet Ty wspominałaś juniorek jest bardzo podobny do mnie więc...:Śmiech:

Pozdrawiam

i za to Cię lubię, we wszystkim znajdujesz pozytywy :Śmiech::Śmiech::Śmiech: