Skocz do zawartości
Forum

Noworodkowe Mamulki Październik 2007

Anulka

Rekomendowane odpowiedzi

Asiu Luby Piotruniu...serdeczne dzieki:Śmiech::Śmiech::Śmiech:
u nas wczoraj cos nowego...moje dziecko jak zjadlo o 16.30 kaszke to potem jadlo dopiero o 24...:lol: :lol: :lol: dalej o 5 i teraz od 8 juz ma gadanke na maxa...marudzenie spiewanie gadanie krzyki itp itd
czeksmy na moja mame ma przyjsc...na szczescie ciasta zostalo to bedzie czym czestowac gosci w razie czego:)

nie wiem czemu Madziu ale ja tak jak za chodzikami za takimi rzeczami nie jestem :Oczko:

Anulka
Mikiego bolał brzuch i dostał 39 stopniowej gorączki. Na razie jest stan podgorączkowy,zobaczymy co dalej będzie.

Aniu dziekuje za zyczonka:Śmiech: i powrotu do zdrowka Mikusiowi zycze

Sweethope
Asiu Luby Piotruniu...serdeczne dzieki:Śmiech::Śmiech::Śmiech:
u nas wczoraj cos nowego...moje dziecko jak zjadlo o 16.30 kaszke to potem jadlo dopiero o 24...:lol: :lol: :lol: dalej o 5 i teraz od 8 juz ma gadanke na maxa...marudzenie spiewanie gadanie krzyki itp itd
czeksmy na moja mame ma przyjsc...na szczescie ciasta zostalo to bedzie czym czestowac gosci w razie czego:)

Proszę bardzo :)

Czyli Mateuszek pojadł, smakowało i od razu widać że zadowolone dziecko :) Fajnie tak Maluszki nawijają, a piski to normalnie czasem ultradźwięki, prawda? :)

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Izabelin

Hello Mamuśki

Nocka nawet znośna, gdyby nie to pobudki co 2 godziny :Padnięty:

Co do rozmiarów to body i pajace rozmiar 0-3 z firmy Early Days i Mothercare były jeszcze w użyciu do niedzieli (chociaż już ciasne były), z Tup - Tupa od jakiś 4 tygodni używamy rozmiaru 74 (body). Teraz wchodzimy w rozmiarówkę Early Days i Mothercare 3-6, chociaż z Cartersa to już 6-9 :Śmiech: