Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

nie moge;( RUBIN... cień bernardyna - prosimy o pomoc! (3085127049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak można być tak wypaczonym i zrobic zwierzeciu taka krzywde. Wiecie co, zaje***bym gołymi rekoma przysiegam, patrzeć nie mogę. Serce zaraz mi pęknie. Gdyby nie to ze zaraz rodze pojechalabym z miejsca po tego psiula i tulilabym codziennie. mamy jednego pieska tez po przejsciach do dzis ma stresy i drgawki, nie wiadomo co ktos jej zrobil. Ale tu musze porozmawiac z mezem jak zaraz wróci. Uciąć łapska tym co tak krzywdza i nic wiecej, czemu w tym durnym kraju tak jest. W ogole zwierzeta powinny byc drogie i kazdy kto chce je posiadać powinien przejsc szczegółowe psychotesty. Co ma znaczyć pies na podwórko albo pies do katowania czy do zabawy.

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bbd3mm39sw688.png

https://www.facebook.com/inspiracjewszelakie

http://www.bioslone.pl/zanim_pozwolisz_zaszczepic_dziecko

AsiaczeK_S_88
ja tam w ogóle nie patrzę na znaki zodiaku :) ja jestem baran, mąż rak, a dziewczyny to nawet nie wiem hehe :D

Mamusia :sofunny:

Kasia_tygrysek
My z S jesteśmy oboje strzelcami... I nie powiem czasem ciężko nam jest się dogadać;)

Ja byczek, D panna, najgorzej :D

Rudzinuszka
a nasza Aneczka nie odzywała się do nikogo?? Oby nie kolejna z dłuuuugim porodem..

Oby nie...

Weri
nie moge;( RUBIN... cień bernardyna - prosimy o pomoc! (3085127049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak można być tak wypaczonym i zrobic zwierzeciu taka krzywde. Wiecie co, zaje***bym gołymi rekoma przysiegam, patrzeć nie mogę. Serce zaraz mi pęknie. Gdyby nie to ze zaraz rodze pojechalabym z miejsca po tego psiula i tulilabym codziennie. mamy jednego pieska tez po przejsciach do dzis ma stresy i drgawki, nie wiadomo co ktos jej zrobil. Ale tu musze porozmawiac z mezem jak zaraz wróci. Uciąć łapska tym co tak krzywdza i nic wiecej, czemu w tym durnym kraju tak jest. W ogole zwierzeta powinny byc drogie i kazdy kto chce je posiadać powinien przejsc szczegółowe psychotesty. Co ma znaczyć pies na podwórko albo pies do katowania czy do zabawy.

To z naszego TOZu.

Cześć niedzielnie

trochę poczytałam o Maniulce, która tyle przeszła...na szczęście Kornelka jej wszystko wynagrodzi...
Radka słodziaka widziałam...
a o ostatnich zdjęciach biednego psiaka to się nawet nie wypowiadam - płakać mi się chce jak widzę takie coś a takich skur... to bym po prostu obdarła ze skóry i posoliła na żywca!!!!!!!!!!!!!!

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

_Alfa_
AsiaczeK_S_88
ja tam w ogóle nie patrzę na znaki zodiaku :) ja jestem baran, mąż rak, a dziewczyny to nawet nie wiem hehe :D

Mamusia :sofunny:

Kasia_tygrysek
My z S jesteśmy oboje strzelcami... I nie powiem czasem ciężko nam jest się dogadać;)

Ja byczek, D panna, najgorzej :D

Rudzinuszka
a nasza Aneczka nie odzywała się do nikogo?? Oby nie kolejna z dłuuuugim porodem..

Oby nie...

Weri

To z naszego TOZu.

tak tak zajrzalam po wystawionym przez nich komentarzu dla kogo teraz wsparcie i mnie rozłożyło;(

Rok temu wspieralam 1% podatku dziewczyne chora na raka, w tym roku lokalny toz. Ale kurde to tak nie moze byc, cos trzeba zmienic u podstaw bo te zwierzeta trafiaja tam wczesniej cierpia, na zachodzie zwierzeta sa bardziej szanowane a tu? wstyd mi po prostu za ten kraj ale im dalej na wschód tym gorzej;( ale nie ma co porownywac tylko zaczac od siebie

Widze ze rozprawiacie o znakach zodiaku, ja sie nie znam, ale kolezanka z pracy maila fiola kiedy kupilam ksiazke w biedronce fajna byla ale przepadla w pracy gdzies wlasnie ale mialysmy ubaw jak sie czytalo rozne cechy i powiazania hehe cos w tym jest;d

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bbd3mm39sw688.png

https://www.facebook.com/inspiracjewszelakie

http://www.bioslone.pl/zanim_pozwolisz_zaszczepic_dziecko

Spać mi się chce - Nastka się prężyła o 4 nad ranem i musiało coś jej najwidoczniej zaszkodzić...Na dodatek Gabcio usłyszał jak płacze i że mówię, że brzuszek małą boli i też się rozpłakał...
Dobrze, że M był i jedno dziecko uspokoił, a ja zajęłam się drugim.

Coś zeżarłam i dziecku zaszkodziło :-( Głupia matka...

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

Rudzinuszka
Oj Amduś wpadki zdarzają się najlepszym! A Ty nie jesteś żadna głupia matka, tylko nasza super mama!

:-) nie ma jak słowa pocieszenia od marcóweczek...

a sama nie wiem czy mała się nałykała powietrza ( ona taka łapczywa się zrobiła ), ale jak by co to zganiam na siebie...

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

ja się najbardziej boję problemów brzuchowych :( moje dziewczyny miały takie kolki, że płakałam razem z nimi... nic prawie nie jadłam, wszystkie leki próbowałam łącznie z tymi na receptę i nic :( bite 3 miesiące przez 3 godziny codziennie były takie krzyki, że serce pękało :( raz nam się z Olą trafiła wizyta u pediatry w godzinach kolkowych, to powiedziała, że nie widziała jeszcze tak cierpiącego dziecka :(
tak bym chciała, żeby Tomka ominęło...

AsiaczeK_S_88
ja się najbardziej boję problemów brzuchowych :( moje dziewczyny miały takie kolki, że płakałam razem z nimi... nic prawie nie jadłam, wszystkie leki próbowałam łącznie z tymi na receptę i nic :( bite 3 miesiące przez 3 godziny codziennie były takie krzyki, że serce pękało :( raz nam się z Olą trafiła wizyta u pediatry w godzinach kolkowych, to powiedziała, że nie widziała jeszcze tak cierpiącego dziecka :(
tak bym chciała, żeby Tomka ominęło...

no tak, niby człowiek o chlebie i wodzie by żył, a i tak problem jednak jest...

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

_Alfa_
Rudzinuszka
Też się boję kolek, ja podobno miałam straszne.. A położna w szkole rodzenia powiedziała, że kolki mogą być dziedziczne..

Też miałam kolki do 3 miesiąca. Ale liczę na cud farmakologii :o_master:na szczęście jest w czym wybierać i wielu dzieciom pomaga, szkoda, że nie moim :( nikomu nie życzę...

u nas na szczęście ząbkowanie prawie bezobjawowe, dobre i to :)