Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

_Alfa_
Kadrowa wyraźnie powiedziała żeby przechodziło przez salon, więc tam dostarczam, będę zwolnienia kopiować, mogę nawet nagrywać rozmowę, na dowód. I tyle.

A dlaczego ona miałaby tego nie dostarczyć na czas? Albo wyślij to do salonu przez pocztę priorytetem. Jak wyślesz do godz. 15 to jutro to będzie u nich na 100%.

Z kiedy masz to zwolnienie?

http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnej28fejemu8d.png

desperatka
_Alfa_
Kadrowa wyraźnie powiedziała żeby przechodziło przez salon, więc tam dostarczam, będę zwolnienia kopiować, mogę nawet nagrywać rozmowę, na dowód. I tyle.

A dlaczego ona miałaby tego nie dostarczyć na czas? Albo wyślij to do salonu przez pocztę priorytetem. Jak wyślesz do godz. 15 to jutro to będzie u nich na 100%.

Z kiedy masz to zwolnienie?

Jest nieprzyjemna atmosfera i tyle :)

desperatka
U mnie spoko. Wczoraj jak mało kiedy tak mnie głowa wieczorem rozbolała, że padłam jak dziecko. :hop: Coś czuję, że dziś będzie to samo bo zaczyna mnie "mulić" już w głowie. :rentgen:

Mam wizytę w poniedziałek. Zabieram męża i córcię i pojedziemy oglądać maluszka na usg. :36_15_9:

Zazdroszczę :D Ja pójdę na połówkowe z D, niech popatrzy na dzidziola :D

Mnie zaczyna łupać głowa, codziennie zaliczam ból głowy :/ Ginka powiedziała, że jeśli będzie naprawdę nie do zniesienia, to mogę wziąć Apap, ale to już ostateczność. Ja wolę się wtedy położyć, nie lubię brać tabletek :/

Ja noszę zwolnienia od początku, z racji poprzedniej ciąży, już padam w domu z nudów!

_Alfa_ właśnie wypiłam soczek z cytrynki i miodu:) Ależ to pyszne :D

A mi moja gina nie chce dać zwolnienia::(: Twierdzi, że nie jestem na nic chora, dziecko rozwija się prawidłowo, wyniki mam książkowe i ciąża nie jest zagrożona, więc nie ma podstaw, żeby mi wystawiać zwolnienia:/ Jak jej tłumacze, że na piętrze pracuję z 60 osobami, po 6 osób w boksie, ciągle jest włączona klima i jak jedna osoba zacznie chorować, to zaraz przenosi się na następną, to ona twierdzi, że to też nie jest powod do zwolnienia... I z wielkim bólem dala mi zwolnienie na 2 tygodnie, żebym mogła odpocząć i z nowymi siłami wrócić do roboty 8 godzin przed komputerem, bo u nas praca polega na klikaniu i nikt mi nie zapewni pracy 4 godz. przed komputerem i 4 godz. innej pracy...

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxedf9hw70js141.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rw0ynkn2.png

Maniulka

A mi moja gina nie chce dać zwolnienia::(: Twierdzi, że nie jestem na nic chora, dziecko rozwija się prawidłowo, wyniki mam książkowe i ciąża nie jest zagrożona, więc nie ma podstaw, żeby mi wystawiać zwolnienia:/ Jak jej tłumacze, że na piętrze pracuję z 60 osobami, po 6 osób w boksie, ciągle jest włączona klima i jak jedna osoba zacznie chorować, to zaraz przenosi się na następną, to ona twierdzi, że to też nie jest powod do zwolnienia... I z wielkim bólem dala mi zwolnienie na 2 tygodnie, żebym mogła odpocząć i z nowymi siłami wrócić do roboty 8 godzin przed komputerem, bo u nas praca polega na klikaniu i nikt mi nie zapewni pracy 4 godz. przed komputerem i 4 godz. innej pracy...
Idź do innego gina... Dla mnie jest to nieporozumienie bo ryzykujesz utratą własnego dziecka!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnej28fejemu8d.png

Youliaa
Też bym chciała swojego B wziąć na wizyte, ale ide rano, a on będzie w pracy :( może wtedy zacząłby się bardziej angażować w to wszystko, a tak to tylko do sklepu idzie jak coś chce ;p albo nie okazuje tego, albo nie dociera do niego jeszcze że nosze w sobie naszą dzidzie...

Mój D też taki jest. Oni po prostu tego nie czują jeszcze, tak mi się wydaje, nie widzą brzucha, nie mają zachcianek ani dolegliwości ciążowych, to nie oni męczyli się z @ ;D Więc nie widzą jeszcze tego. Ale wydaje mi się, że jak zobaczą rosnący brzuch, dostaną pierwszego kopniaka to oszaleją :D

Maniulka

Ja uwielbiam miodek z cytrynką :D

Desperatka ma rację, ja też bym zmieniła lekarza, nie przez L4, bo arystokracja z nas żadna, ale Ty wiesz lepiej w jakich warunkach pracujesz.. I skoro wiesz, że jest niefajnie, to wg mnie powinna dać L4. Bo niby ciąża to nie choroba, ale organizm jest i tak osłabiony to raz, a dwa nie jesteś sama, musisz też myśleć o kropce.

desperatka
Nie wiem dlaczego, wydawało mi się, że Kajka84 bywała u nas nas forum a dawno jej nie widziałam. Nie wiem czy to była marcóweczka czy tylko przejściowo ale oglądałam inne posty i ją napotkałam jednak nie wiem skąd ją znam :36_15_9:

Hahaha nooo poszalałaś :D Też ją pamiętam :D