Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

amda, pójdę do zielarskiego (pewnie tak jak Alfa idzie), pójdę jak będę gdzieś blisko :p

natalinkaa, my dzisiaj w szkole rodzenia mieliśmy o tych osłonkach na piersi, dokładnie takie nam pokazywała MEDELA OSŁONKI OCHRONNE PIERSI SKLEP WAWA (2857769281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Chyba się na to zdecyduję po porodzie. Ceny w szpitalu w którym chcę rodzić są nawet o parę groszy mniejsze niż na allegro, więc M. mi kupi jak będę tam leżała.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxedf9hw70js141.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rw0ynkn2.png

Maniulka
amda, pójdę do zielarskiego (pewnie tak jak Alfa idzie), pójdę jak będę gdzieś blisko :p

natalinkaa, my dzisiaj w szkole rodzenia mieliśmy o tych osłonkach na piersi, dokładnie takie nam pokazywała MEDELA OSŁONKI OCHRONNE PIERSI SKLEP WAWA (2857769281) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Chyba się na to zdecyduję po porodzie. Ceny w szpitalu w którym chcę rodzić są nawet o parę groszy mniejsze niż na allegro, więc M. mi kupi jak będę tam leżała.

oo mam takie cuś;d bo wygralam wlasnie m.in to oraz
MEDELA PURELAN MAŚĆ NA BOLĄCE BRODAWKI 37g SKLEP (2834084172) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SNS-System wspomagający karmienie MEDELA +poradnik (2873718950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i to ale nie wiem czy bede w ogole potrzebowac, mam nadzieje ze nie bede miala problemow z laktacja
MEDELA JEDNORAZOWE WKŁADKI LAKTACYJNE 30SZT SKLEP (2857769253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a kupiłam sobie jeszcze tez z medeli okazyjnie nakladki na sutki w rozmiarze M, ale cholerka nie wiem cyz beda dobre;d bo moze mam L nie wiem jak to sprawdzić

A kiedy wychodzi M jak mama na luty juz czekam, bo dowiem sie co wygralam w konkursie w koncu.

Liscie maliny na pwno w zielarskim albo w sieci, a od kiedy to sie pije?:D

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bbd3mm39sw688.png

https://www.facebook.com/inspiracjewszelakie

http://www.bioslone.pl/zanim_pozwolisz_zaszczepic_dziecko

amda
może dresy Alfa? :-D

Najn, widzę to codziennie. Ale często mylą mnie pręgi po legginsach :sofunny:

natalinkaaa
Moj T. wyprasowal 42 sztuki bodziakow i 12 pieluch i jak zobaczyl ile tego jeszcze mamy, to powiedzial, ze na dzisiaj wystarczy ;)) Chcialam sama prasowac, ale chetnie oddalam ta przyjemnosc :) jeszcze tylko dwa prania nam zostaly :) yupii...
Bylam na szkole rodzenia dzisiaj i mieszane uczucia mam. Na 10 osob tylko dwie zamierzaja karmic... Jak polozna o cos pytala, to nikt nic nie wiedzial... Nosz kur... Skad one beda wiedzialy, ze sie porod zaczal :p Spytala sie jak wyglada skurcz, ale One nie wiedza... (wiekszosc z nich ma termin na koniec stycznia, i luty)Masakra jakas! Jeszcze trzy spotkania po dwie godziny, ale chyba trace tam czas. Potem wyrwalam sie na zakupy i kupilam takie fajne okragle, dwuczesciowe silikonowe oslonki na piersi, do srodka wklada sie wkladke laktacyjna, a to do biustonosza, i dzieki temu sie suki nie ocieraja :) i zapobiega to przemakaniu :p zobaczymy jak to dziala... Dokupilam jeszcze pojemniki do szafy, na skarpetki, rajstopy i czapeczki. Ale dzial z ubrankami juz ominelam ;)
ale sie rozpisalyscie... Przekopalam sie przez wszystkie posty :) a teraz ide ukladac w szafie mojej malej kobietki ;) spijcie slodko:*

No właśnie!! Ja muszę też takie koszyczki na pierdoły zakupić, tylko nie wiem gdzie...

Maniulka
Aaaa, dziewuszki jak zbieracie pkt payback, to można nimi płacić na smyk.com
Mi zostały jakieś resztki i kupiłam aspirator i pieluszki flanelowe :)

Zbieram i ja, dziś zobaczę ile tam punktów jest :D

Youliaa
przeczytałam właśnie, żeby pić nie wcześniej niż od 38 tc.. ale różne opinie są

Ja słyszałam, że 36 tydzień, 38.. Trzeba popytać!

Glitter
mama mi kupiłą laktator i podgrzewacz do butelek-juuuuuupi! przynamniej to mam z głowy i portfela ;D kurde bo kasy mało a wydatki taaaaaaaaaaaakie! masakra jakaś... a eszcze musze Miłościowi do pokoiku te pułki z ikei dokupić... nie wiem jak zdąże ze wszystkim ;D

Aaale zazdroszczę :D Mi tata dziś za pościel stówkę zapłaci :smile_jump:

Hehehe :D Uwaga - łyknęłam dziś rano 3 tabletkę, ten Sorbifer :D Jestem zadowolona, bo na śpiocha lepiej się łyka :D Właściwie poleciała sama, bez mojej pomocy :sofunny: Nie muszę przegryzać ani nic :D
A w weekend D pomaluje mi łóżeczko - kurde myślałam że wcześniej. Ale w sumie niech pomaluje, ja ogarnę materacyk, bo po co teraz je składać... Miałam dziś jechać do szpitala oglądać oddział, ale babka po czynsz mi się wpierdzieli o 12 :/

Maniulka

No wlasnie kupilam dokladnie takie :))
A na meza narzekac nie moge :) Jak juz jest w domu to pomaga duzo, ale zwykle pracuje od rana do wieczora, a ja sama siedze... Ale w maju wracam juz do pracy :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8u69pcplinbj.png

W maju już?? Szybko!

No nie wyślę, bo kobita nie ma konta :sofunny: Poza tym musi pewnie sprawdzić jak jej chałupa, wiesz czy kupka spłukana i takie tam. Gdyby nie to, że odgruzowaliśmy to mieszkanie i trochę szkoda, bo robotę odwaliliśmy, to ja bym wolała wynieść się stąd. Ale niestety. Poza tym mieszkanie tanio wynajmujemy, w centrum miasta, więc jest wygodne. Ale wolałabym się zacząć rozglądać za czymś innym po wakacjach..

No właśnie :D Bo jej córka oddała i co ja biedna zrobię :D No nie dogodzisz!
Wiesz, ja to chętna jestem do zmiany lokum, wolałabym mieszkać gdzieś gdzie więcej zieleni jest, najlepiej w dzielnicy, w której się wychowałam. Ale ciężko trafić na coś, co jest w podobnej cenie... Poza tym my tu pomalowaliśmy, odświeżyliśmy mieszkanie, ostatnio D panele kładł w jednym pokoju. Fakt, za panele my 200zł daliśmy :D Ale szkoda je teraz wywalać. Bo za ten syf co tu był to niech się wypcha, nie zostawimy jej ich!

Cześć Mamuśki!!

Ja już dzisiaj po odwidzinach w laboratorium. Upuścili troszkę krwi, siuśka też zabrali :) W czwartek kontrolna wizyta, mam nadzieję, że będzie git :)

Alfik, ja takie koszyczki wiklinowe widziałam ostatnio w pepco. Sama się po nie w sobotę wybieram z mamuśką :) Już się nie mogę doczekać tych zakupków z mamunią :D:D:D U mnie też rodzice wspomogą :) Tatko dał mamie sporą sumkę na wyprawkę dla wnusi także chyba kupimy już większość :D

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxedf9hw70js141.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2rw0ynkn2.png

Ja to bym chciała takie metalowe koszyczki, ale ciężko trafić. A do Pepco mam blisko :D Przejdę się :D
Jak na 3 dni to pewnie, Też bym chciała jak najszybciej trafić jakąś pracę - chociażby pół etatu od września i upchnąć gdzieś młodą. Chociaż właśnie na dwa-trzy dni. Tylko zależy ile kasy by na to szło, bo jak mam iść do pracy i całą wypłatę dać na żłobek to mam w nosie i wolę w domu siedzieć :D