Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Glitter
2 tygodnie to strasznie długo... współczuje rodzicom... może niech do tego jasnowidza z człuchowa pojadą? podobno dobry...
Krzysztof Jackowski – jasnowidz z Człuchowa

Już byli w zeszły poniedziałek. Kazał szukać przy wodzie, ale policja przeszukała i nic nie znaleźli. Poza tym kolejny chłopak zaginął w weekend, 17 lat, chodził do tego samego klubu. Może jeden i drugi się w coś tam wplątał, bo ten klub wg mnie nie należy do najspokojniejszych..

On go w ogóle nie wyczuwał. A ponoć on nie wyczuwa pijanych, martwych i naćpanych. Tak więc oby naćpany gdzieś był, może się wplątał w coś, ale nie uciekł i nie porwał go nikt. To Jackowski powiedział. Nie wiem co z nim się stało. Gówniarz, 16 lat ma, przed samymi świętami, to dodatkowo taki czas rodzinny..

Witam i ja :)
Dzisiaj o 9 zostałam obudzona przez moją córcię:D Brzuch mi falował jak szlony :D Przez dobre pół godziny cały czas, aż miło patrzeć jak mała coraz silniejsza się robi :) Poza tym noc przebiegła spokojnie, oby więcej takich.
Z prezentami dla chrześniaczek w sumie nie mam problemu bo to straszne modelki i tylko ciuchy chcą :p dla rodziców jeszcze nic nie mam no i dla B.

http://s10.suwaczek.com/201304054555.png

co do tego chłopaka, to naprawde ciężka sytuacja dla rodziców ;/ pewnie od zmysłow odchodzą.. no i jeszcze te święta..

Mojego B brata dziewczyna ma chorą matkę. marskość wątroby, leczy sie już dość długo, pół roku temu miała mieć przeszczep ale się nie zgodziła. ostatnio mówiła że po nowym roku się zdecyduje, tylko teraz jest w tak ciężkim stanie, że lekarz powiedział rodzinie, że ze szpitala ona już nie wyjdzie i na przeszczep jest już za późno. Nie przepadam za tą dziewczyną, bo się panoszy strasznie, ale współczuje sytuacji, tym bardziej przed świętami ;/

http://s10.suwaczek.com/201304054555.png