Skocz do zawartości
Forum

Termin: Marzec 2013. Ktoś jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Aaneczka86
Hej dziewczyny,

To Glitter masz już nadpłatę ;) niezły numer.

Ja dziś odbieram wyniki badań- glukoza, toxo raz jeszcze, cytomegalia raz jeszcze- bo cały czas pracuję w skupisku, morfo, mocz, a jutro wizyta u Pani dr, zobaczymy jak mała urosła. :)

Pozdrawiam !

o dobrze ze mi przypomnialas, musze callnac po wyniki bo mieli mi na maila wyslac i dupa, tez morfo, mocz toxo, crp i tez jutro wizyta 17.20- kolejne podejscie do 3d. mam nadzieje ze lozysko poszlo w gore ale obawiam sie ze nie, pepek bardziej plytki ale w srodku wciaz, mala siedzi raczej nisko. oby dobrze bylo.

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bbd3mm39sw688.png

https://www.facebook.com/inspiracjewszelakie

http://www.bioslone.pl/zanim_pozwolisz_zaszczepic_dziecko

Wypłaty to się niedługo skończą :P

No cuksa zaliczyłam, ale mnie zmuliło, teraz piję sok z cytryny, chyba się prześpię na szybkiego..
A w ogóle śniło mi się, że szłam z jakimś chłopakiem, który był moim chłopakiem :D I on mi coś tam gada i słodzi, ja tak na niego patrzę, a on o głowę niższy ode mnie :D I se myślę no nieee no czy zawsze muszę śnić o takich kurduplach? I on se podrósł nad mój wzrost :sofunny:

Mi czasem brzuch skacze też z kilku stron o to bardzo szybko, tak jakby mnie okładała kopniakami i cała skakała...
A często mam tak, że takie puknięcia miarowe czuję na dole - czkawka?
I często też kopie mnie na dole i górze jednocześnie, albo po bokach, tak jakby się wzdrygała. Śmieszne to, ale macie to pierwsze? Że nagle cały brzuch się telepie??

_Alfa_
Mi czasem brzuch skacze też z kilku stron o to bardzo szybko, tak jakby mnie okładała kopniakami i cała skakała...
I często też kopie mnie na dole i górze jednocześnie, albo po bokach, tak jakby się wzdrygała. Śmieszne to, ale macie to pierwsze? Że nagle cały brzuch się telepie??

te miarowe to czkawka - Gabryś miał ją dzień w dzień i po urodzeniu bardzo często.
a brzuch oczywiście się telepie, telepie :-D

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

_Alfa_

ja ostatnio jak u fryzjera siedziałam, to przez gruby sweter było widać rytmiczne puknięcia i tak myślę, że to czkawka była :) A to pierwsze też miałam... czasem się zastanawiam, czy to prawidłowe ruchy i czy czasem nic się nie dzieje złego ;/

http://s10.suwaczek.com/201304054555.png

Youlia - się nie zastanawiaj - dziecię harce wyprawia :-D

A potem przy końcu jak legnie z boku na bok to brzuch potrafi kształt zmienić, a nie daj boże jak jakiś nerw uciśnie....
Gabriel to mi tak uciskał, że 2 palców u rąk czasami nie czułam, albo noga mnie bolała - zazwyczaj prawa - a on właśnie upodobał sobie prawą stronę.

syn - 18.06.2010
córka - 07.02.2013

Wiem, głupio to zabrzmi, ale mnie takie coś się z jakimś atakiem kojarzy, padaczki czy czegoś. Takie moje luźne skojarzenie, żeby było wiadomo jak mocno i szybko mi się trzęsie. Ale powiem Wam, znaczy napiszę, że coraz spokojniejsza jest, tzn ma te godziny aktywności, ale raczej sobie pływa z brzuchu, tylko mi wypycha się co chwilę, albo wzdryga się na boki, nie ma tak, że skacze cały dzień jak to było wcześniej. Jest punktualna co do minuty :cheess: