Skocz do zawartości
Forum

malzenstwo

Rekomendowane odpowiedzi

merr
Tylko pogratulować posiadania niezwykłej sztuki bycia szyją w związku :)

A tak z ciekawości zapytam dziewczyny - czy Wasze relacje uległy dużej zmianie po ślubie? Mówi się, że ślub wszystko zmienia. Patrząc na mojego faceta zastanawiam się co mogłoby się w nim jeszcze zmienić i żadnych pomysłów nie mam :P Mimo, że nie jesteśmy ze sobą długo i tak żyjemy jakbyśmy znali się od wielu, wielu lat...

Ja myślę, że teoria o wielkich zmianach na gorsze po ślubie jest wymyślona przez tych, którzy szukają wymówki żeby się nie hajtać, albo tych którym się nie udało i na coś przecież muszą zwalić.
Ja tam nie uważam żeby u nas coś się zmieniło. Wkurzał mnie m przed ślubem tak samo jak i po ślubie, ale ma mnóstwo zalet, uzupełniamy się i kocham go nad życie.

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Oopsy Daisy
Co to jest TŻ ??masakra, leci mi tu jakimś pokoleniem bravo:hmm:

pokoleniem bravo? hmmm co prawda jak byłam nastolatką to taką gazetę wydawano, ale nie pamiętam, żeby w niej coś na ten temat pisano. a TŻ to skrót od towarzysz życia.

"Aby właściwie nacieszyć się psem, nie wystarczy po prostu nauczyć go być prawie człowiekiem. Chodzi o to, by otworzyć się na możliwość stania się po części psem"

Ulla
czasem lepiej czasem gorzej ale kochamy się i szanujemy i zawsze jesteśmy razem i to jest cenne

i to jest najcenniejsze co może być ;) gratuluje Wam ;)

"Aby właściwie nacieszyć się psem, nie wystarczy po prostu nauczyć go być prawie człowiekiem. Chodzi o to, by otworzyć się na możliwość stania się po części psem"

Oopsy Daisy wyczuwam niechęć z Twojej strony. Nie wiem czy spowodowaną tym, że jestem tu nowa, czy tym, że różnie się od Was tak bardzo... Równie dobrze mogłabym napisać TF oznaczając moją połowicę inicjałami i też byś pytała o co chodzi... I też byś mnie zrugała za fakt, że nie wpisałam jego pełnego imienia i naziwska? Sugerowałabym zmienić nastrój, bo wprowadzasz w błąd - chociażby mnie.

Merr czy jesteś nowa czy stara to nie ma żadnego znaczenia.I niechęć też to nie jest

Tylko TŻ kojarzy mi się niestety z jakimś slangiem małolat.Nie lepiej napisać najprościej: mój chłop:smiech:, chłopina , mąż, kochanek itd.Nie wymagam od Ciebie żebyś nam pisała całe imię i nazwisko przecież:eee: Tak jak napisałam wyżej dla mnie mi się to kojarzy ze slangiem 16-17 latek.

Wybacz jeśli poczułaś się urażona, ale wyraziłam swoje zdanie od tego jest forum przecież.
:happy:

http://davf.daisypath.com/2hwIp1.png

Tylko TŻ kojarzy mi się niestety z jakimś slangiem małolat

Oopsy ja z TZ spotkalam sie chyba z cztery lata temu,na pewnym forum,a dziewczyny piszaczace o swoim chlopie - TZ zblizaja sie juz pod cztrerdzieche:D
i to nie byle jakie Dziewczyny byly:wink:

Ulla ja nawet nie próbowałam tak dalece wybiegać w przyszłość. nie potrafię sobię tego wyobrazić. może dlatego, że moje życie się mocno zmieniło odkąd nie jestem już sama. wcześniej miałam plany na przyszłość, ale ta przyszłość wiązała się jedynie z moją karierą zawodową. dokładnie wiem czego chce i powoli do tego dążyłam od samego początku. teraz trochę moje cele się przewartościowały, bo nie mogę myśleć tylko o sobie. pewnie za jakiś czas jak pojawi się dziecko, a później kolejne to te moje priorytety znowu się zmienią. a jak będzie wyglądało moje życie z obecnym partnerem? diabli wiedzą czy damy radę wspólnie... czy coś się zmieni, jak będziemy żyć. ale jedno jest pewne - albo nauczymy się "dobrze kłócić" albo nasze życie po 40-stce będzie opiewało w nieustające krzyki...