Skocz do zawartości
Forum

czego to moze byc objaw?moe ktoras z was miala cos takiego?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny,mam do was prosbe moze mi pomozecie,bo kompletnie nie wiem co mi jest a czuje sie fatalnie.Otoz cykl mam 29 dni i okres dostalam 3 dni wczesniej troche skapy i silne bole brzuca a wieczorem wystapila mi temp 38 dreszcze i male rozwolnienie,zle samopoczucie brak apetytu az na wymioty mi sie bralo.Noc byla straszna.dzis jest lepiej tylko brak mi sil,nadal brak apetytu,takie dziwne uczucie w zoladku jakby mi cos ciazylo,bo az mnie cofa jak cos zjem.Moze ktoras z was miala cos podobnego?prosze pomozcie bo nie wiem czy to jakis wirus czy objaw jakiejs choroby bo mam nadzieje ze nie ciazy.Najlepsze jest to ze pale papierosy a teraz w ogole nie mam ochoty na nie.

martusiaxx
Hej dziewczyny,mam do was prosbe moze mi pomozecie,bo kompletnie nie wiem co mi jest a czuje sie fatalnie.Otoz cykl mam 29 dni i okres dostalam 3 dni wczesniej troche skapy i silne bole brzuca a wieczorem wystapila mi temp 38 dreszcze i male rozwolnienie,zle samopoczucie brak apetytu az na wymioty mi sie bralo.Noc byla straszna.dzis jest lepiej tylko brak mi sil,nadal brak apetytu,takie dziwne uczucie w zoladku jakby mi cos ciazylo,bo az mnie cofa jak cos zjem.Moze ktoras z was miala cos podobnego?prosze pomozcie bo nie wiem czy to jakis wirus czy objaw jakiejs choroby bo mam nadzieje ze nie ciazy.Najlepsze jest to ze pale papierosy a teraz w ogole nie mam ochoty na nie.

Chyba nikt mi nie pomoze,musze dodac ze jak i wczoraj znow zaczyna wychodzic mi temp.

Ulla
ale o co nas pytasz? czy jesteś w ciąży? - tego żadna z nas ci nie powie, warto zrobić test jak masz podstawy podejrzewać, a odnośnie wirusa nawadniaj organizm i jak po 3 dniach nadal będziesz fatalnie się czuła idź do lekarza, po co cierpieć na zapas

ogolnie myslalam o ciazy bo nie zabezpieczam sie a ostatnio podczas stosunku byla taka mozliwosc ,jednak wczoraj dostalam okres jednak 3 dni wczesniej i goraczka,zle samopoczucie brak apetytu,niestrawnosc i dzis jest to samo i wlasnie nie wiem czy to jakis wirusowe zapalenie czy mogla by byc ciaza moze ktoras z was miala cos podobnego?

martusiaxx

ogolnie myslalam o ciazy bo nie zabezpieczam sie a ostatnio podczas stosunku byla taka mozliwosc ,jednak wczoraj dostalam okres jednak 3 dni wczesniej i goraczka,zle samopoczucie brak apetytu,niestrawnosc i dzis jest to samo i wlasnie nie wiem czy to jakis wirusowe zapalenie czy mogla by byc ciaza moze ktoras z was miala cos podobnego?
No nikt ci tu raczej nie zdiagnozuje czy masz jakiegoś wirusa czy nie, bo niby po czym :36_2_16: ?!! Po objawach, które mogą być z tysiąca powodów ? Idź po prostu do lekarza i nie kombinuj.

Gość anna_:)

Kinga ale z Ciebie wróżka :D

"prosze pomozcie bo nie wiem czy to jakis wirus czy objaw jakiejs choroby bo mam nadzieje ze nie ciazy."

Ja polecam się zabezpieczać zwłaszcza przed niechcianą ciążą bo po co potem wydawać na świat nie chciane i nie kochane dziecko :(

Oopsy Daisy
Kinga wyjmuj na stół szklaną kulę i wywróż czy ja w tym roku zaciążę :lol:

:eureka: w najmniej przewidywalnym momencie na pewno zaciążysz :D
przewidzieć się nie da chyba dzisiaj :D jakieś zakłócenia mam :sofunny: chyba przez pogodę :hahaha:

a autorkę wątku pewnie "poniósł melanż" :sofunny:

już głupawki dostaję, dziewczyna pewnie boryka się z poważnym problemem, a ja się wyśmiewam :water_fun:

hokus pokus Kinqa znika ;) - biegnę do łóżka po mega pracowitym dniu :ice_ski:

http://www.suwaczki.com/tickers/dqprroeqtjy1ztqb.png

http://www.suwaczki.com/tickers/dhi43e3k4u27zg55.png