Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piątkowo

Wczoraj miałam intensywny dzień poza domem, ale wszystko co miałam w planach udało się zrealizować ::):
Dziś Adaś ma w przedszkolu Mikołaja, a wieczorem przyjeżdża siostra K więc Adaś od rana był w znakomitym humorze ::):

Justyś – fajnie, że już jesteście rozpakowani. I nawet choinkę macie :Oczko:
Ja jeszcze nie mam pomysłu na prezent dla małża, ale prawdopodobnie będzie to coś z ubrania.

Trusia – świetnie z wynikami i zaciskam kciuki za Szwagra.

Megan – super, że masz zgraną ekipę. Aż chce się wtedy pracować ::):
Niech zdrówko nie opuszcza dzieci!
A Ty zwolnij :yes:

Niezapominajka – zdrówka dla Szymcia!
A przypomnij mi, bo pytałam i nie pamiętam co napisałaś – czy Szymi ma w normie 3-go migdała?

GRoszko – od nas na Mikołaja Adaś dostanie kolejkę z Ikei (w bardzo rozbudowanej wersji) i naklejkę Kubusia na ścianę a Maciuś dostanie „Aktywne pudełko” (to taki sześcian, który na każdej ściance ma coś dźwiękowego do zabawy). Nie kupujemy dużo zabawek, bo sporo dostaną od rodzinki, a jeszcze Gwiazdka przed nimi.
I my też zabieramy zabawki dzieciom. Co parę tygodni wyciągamy a kolejne chowamy :Śmiech:

GRoszko
czasami robimy przelewy między kontami ,aby moje nie było puste. wtedy zartobliwie wpisujemy w tytule przelewu - dla żony na waciki :)

:sofunny:

Ita - nie masz ochoty na słodkie? :Szok::Oczko:

dzień dobry
zdrowia i sił potrzebującym
Gdzie jest Tasik?
Ja niestety jak nigdy jeszcze w polu z prezentami
Sekundka dzielny Dziadek i Olivka. A Wy zdrowiejcie
Neta no musi mieć chyba GPS. U nas ostatnio wciąż że on ma dużo pracy i mieszka w ... Japonii? ::):
Megan super ta Wasza opiekunka. U ULiski przedwczoraj byl koncert (Mamo byla pani Ania z wiolonczelą, tak jak Ciocia od Piotrusia i Tosi)
Renia jak tam? :Całus:

Witam

Marysia poszła do przedszkola. Tylko przy wstawaniu było marudzenie, że nie chce iść, a potem było już ok, nawet z uśmiechem :Śmiech:

Megan ale zarobiony Ł ::(:dobrze, że ma szansę odpocząć w weekend. Super, że trafiłaś na wspaniałą opiekunkę ::):
GRoszko jak ja wrócę do pracy, to mi chyba pensji nie wystarczy na opłacenie przedszkola dziewczynkom, więc K też będzie wspierać MEN. :Oczko:
Sekundka zdrówka dla Was i jak najmniej stresu w pracy.
Ann u mnie chyba lepiej. Katar mniejszy, ale za to czuję, że ból z gardła schodiz niżej, ale jest lepiej niż rano. :Całus:

Przede mną "testowy" weekend. Jeden dziś, drugi jutro, a w niedzielę pewnie jakieś odpytanie. Kciuki miłe widziane ::):

Renia z Marysi

Chciałam posprzątać dokładniej mieszkanie (przed przyjazdem szwagierki), Przy Maćku nie dało się sprzątać więc dostał szybciej obiad i poszedł wcześniej spać. Od razu inaczej się sprzątało, robota szła aż miło :D
Teraz czekam aż Maciuś się obudzi i pójdziemy wcześniej po Adasia. Piękna pogoda się zrobiła, aż chce się z domu wyjść :D

Sekundka – dobrze, że lepiej się czujecie.

Brzoskwa – aparat Cię wymęczył czy dzieci :Oczko:

Renia – kciuki będą, powodzenia na testowaniu!

ja wpadam jak po ogień, po kilku dniach wyciągniętych z życiorysu nerw... oddałam projekty wczoraj i czekam... a to czekanie mnie chyba zabije... taki nerw, w miedzy czasie byłam tez wczoraj na innej rozmowie, ale praca nieporównywalnie gorsza... i czekam i czekam i cegłę mam w brzuchu nawet na czytaniu co napisałyście nie mogę się skupić.

kciuki zacisniete dla potrzebujących
wiesci pokontrolne : Miłosz już zdrowy, Szymonek jeszcze coś słychac w górnym odcinku ale prawie wcale, tylko teraz jego kaszel zmienił się na dziwny jakiś i musimy inhalować go troszkę 2 razy w ciągu dnia, zeby zobaczyć co z tym kaszlem. a zmienił się ten kaszel dziś w nocy z wilgotnego (zalany wydzieliną) na taki tchawiczo krtaniowy. mam nadzieję ze wszystko będzie ok

Szymonek http://www.suwaczek.pl/cache/8eab0ec0af.png
Miłoszek http://www.suwaczek.pl/cache/5994c3f2c9.png