Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

cześć
Reniu pomysł na ozdoby na słomkach do picia wziełam z tego ze urodzinowe słomki są ozdabiane - więc wymyśliłam ,ze świateczne też mogą być :) a moi chłopcy pija przez słomki więc niech sobie są świąteczne :) kakao lubiane bardzo przez Miłoszka pewnie będzie smakowało jeszcze bardziej :)
Megan już pewnie wystartowała z pod FN
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM

Szymonek http://www.suwaczek.pl/cache/8eab0ec0af.png
Miłoszek http://www.suwaczek.pl/cache/5994c3f2c9.png

Witam środowo

Pogoda u nas brzydka co dodatkowo mnie nastraja negatywnie...
Maciuś przespał nockę ale wstał sporo przed 6.00 więc po śniadaniu padł, a już od 2 tygodni starałam się żeby nie spał po śniadaniu. Ale jak sam zasnął to co innego.
Za to w nocy budził się Adaś :Kiepsko:, bo albo mu autko z rączki wypadło, z którym poszedł spać albo zauważył, że K chodzi po mieszkaniu albo... :Kiepsko:
Wczoraj dzwoniła pani z salonu, że jestem stałą klientką (:Śmiech:) więc mają dla mnie prezent świąteczny - 2h przyjemności typu masaże, kąpiele kapsułkowe (nie wiem co to), itp. Super prezent jak dla mnie, będę miała pełen relaks przed świętami ::):

Najlepsze życzenia dla 2-letniego Kajetanka! :Całus:

Megan - biedny Piotruś ::(: mam nadzieję, że biegunka i wymioty nie wrócą.
Sił na cały dzień!

Renia – jesteś super mamą i na pewno sobie poradzisz z wszystkim :yes:
Nie daj się choróbsku!

Brzoskwa – super prezent dla męża ::):

Karola – no właśnie mnie laryngolog też zaskoczyła tym migdałem. Ja myślałam, że Maciuś coś z przegrodą nosową ma nie tak, że ciężko mu się oddycha, a tymczasem to migdał mu na coś tam w środku naciska :Szok:

Neta – średnio wyspana ale zawsze mogło być gorzej więc nie narzekam :Oczko:

Biedna Ania z zatokami i bólem ucha ::(:

Kajtusiu sto lat sto lat

dzien dobry, witam w moim niedoczasie.
Praca zdominowala moj ostatni czas dosc mocno, ale teraz juz bedzie dom-praca, wszak nie mozna zapomniec o swiatecznych przygotowaniach (Renia cicho! Ja mam mozliwosci wiec to robie). Ciesze sie ze kalendarz adwentowy (grafik przygotowan) gosci nie tylko u nas. My z B wczoraj wieczorem zrobilismy tegoroczny (tym razem wyklejajac obrazkami z gazet)

Renia na dolki potrzebna jakas wieczorna kolacja we trzy :)
Zdrowka dla Ani
Brzoskwa super prezent
Megan biedny Piotrus, a Tobie sil

podglad mi sie skonczyl a wiecej nie pamietam, pozdrawiam wszystkie goraco i bede starala sie zagladac

Ann spoko, nic nie mówię :Oczko: dołka nie mam i mieć nie będę przynajmniej nie z błahych powodów. Ta moja obawa wynika chyba z kiepskiego nastroju spowodowanego walką z katarem, bólem głowy i gardła. Byle zdrowie było, z resztą DR.
Dziubala fajna zmiana. Ja Cię najbardziej widzę w brązie ::): Chichraki super :Śmiech:
Monika ::):

Renia z Marysi