Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam środowo

U nas kiepska noc (Maciuś na razie bez tempki, ale biedny płakał, krzyczał, a miał czopek na noc założony, w nocy dostał jeszcze Nurofen i miał posmarowane dziąsełka, Biduś się wymęczył), i kiepski poranek. Niedawno był sąsiad, że znów się leje u nich w łazience. Czekam na ekipę...

Aniu, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń! :Całus:

Renia – u nas też niemal każdego dnia Adaś wygłasza formułkę „nie chcę iść do przedszkola”. Ale na szczęście mówi to tylko pro forma :Oczko:, bo problemów z pójściem nie ma.

Freya - fajnie, że D się zmienił i ma więcej czasu dla Was ::):

Ann – zdrówka i trzymaj się dzielenie!

Megan – dobrze, że do ginki już dotarłaś. Oby nic niepokojącego w badaniach nie wyszło.

Karola – zdrówka dla Jasia i Szymcia!

Monika – chyba Cię nie pocieszę, ale chyba żadna z nas nie ma odpoczynku od dzieci :Oczko:
Sił, sił, sił!

Witam deszczowo środowo.......
Jak Wam mija jesień, szkoda że ta złota była taka krótka...Nam mija pod znakiem chorób Szymona, który podczas dwóch miesięcy w sumie z przerwami był w przedszkolu 3- 4 tygodnie. Jest nieszczęśliwy bo uwielbia swoje przedszkole. Dzisiaj dostał pozwolenie na udział w balu hallowen bo już marzył o tym, robiliśmy przebranie ducha, cały tym żył i c0? i miałam mu tak porostu nie pozwolić. Chyba serce by mi pękło.Ale po balu go zabieram. W niedziele dopadło go straszne zapalnie spojówek, ropa sie dosłownie lała z oczek. Wczesniej jazdy z górnymi drogami oddechowymi, kaszle cuda i cudeńka......jestem już zmęczona, też ciągłym kombinowaniem co zrobić żeby nie iść znowu na zwolnienie. Bo aż mi głupio tak co moment.
Do tego A. w rozjazdach i jestem sama.

Zakończyliśmy pod koniec września remont , mam wreszcie ładną łazienkę:) i ogólnie taka odświeżona chatka to sama przyjemność.

Jakoś walczymy i nie podajemy się próbując w codzienności odnaleźć pozytywy:) Inaczej sie nie da>>>>>>:36_1_73:

http://kobietaintymnie.pl/suwaczek/cache/d3fd7e8a.gif
Szaymon 10 lat
Franio 5 lat

Witam

Ania spokojnej ciąży i spełnienia marzeń
http://www.e-kwiaty.pl/images/bo002-d.jpg

Megan trzymam kciuki za badania. Porób je koniecznie.
Karola dużo zdrowia dla chłopaków.
Monika oby udało się łapać oddech choćby bawiąc się z Gosią
Dziubala biedny Maciuś. U nas też nie ma problemów z wyjściem. Jak mi się uda zagadać Marysię, to w drodze do przedszkola "nie chcę iść...." prawie się nie pojawia :Oczko:
Niezapominajka dużo zdrowia dla Szymka

Renia z Marysi

Witam :usmiech:

Aniu - spokojnych 9 mies i spełnienia marzeń

Karola Zdrówka dla chłopaków, wiem co czujesz, bo rom temu o tej porze chorował Przemek, a dzisiaj już obaj są osmarkani....Czym inhalujesz Jasia?
Megan Fajnie, że p doktor wzbudza Twoje zaufanie, to bardzo ważne, koniecznie zrób wszystkie badania.
Ann Zdrówka i niezmiennie sił.
Dziubala Biedny MAciuś, zdrówka dla niego.
Niezapominajkaa fajnie, że się pokazałaś, my marcówki chyba mamy szczęście do ciągle "wyjechanych" mężów :oczko: Super, że Szymon może iść na zabawę.
Monika Oby udało się złapać oddech. A ja Cię doskonale rozumem, bo Przemek też jest bardzo absorbujący, a teraz mam ich obu w domu, ale co robić.

My jutro idziemy się osłuchać, bo Wojtuś zaczął pokasływać, nie udało mi się dostać do lekarza dzisiaj, ew jakby coś się działo niepokojącego to do 18 mam się zgłosić, oby nie było takiej potrzeby. Poki co w robocie Frida, sterimar i inhalacje z soli fizjologocznej. Trochę się denerwuję tym kaszelkiem chociaż wiem ze to od kataru, mam nadzieję że nie zejdzie w dół....

http://suwaczki.maluchy.pl/li-32078.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-35897.png