Skocz do zawartości
Forum

MM 2005 :) zapraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczornie ;)

Większość już pewnie w łóżkach. Ja późno wypiłam pepsi i przez to jeszcze nie jestem śpiąca :surprised:

Dziś mieliśmy taki fajny rodzinny dzionek :Uśmiech:. Przed południową drzemką ja sprzątałam i prasowałam ewersty, a K miał zajęcia malarskie z Adasiem. Po południu K gotował obiadek, a ja z Adasiem robiliśmy różne cudeńka plastelinowe. Mieliśmy uciechy co nie miara ;)
Maciuś zadebiutował soczkiem jabłkowym, wypił i był niezadowolony, że tak mało. Jutro dostanie więcej ;)

Starletka – oglądając wczoraj kombinezony byłam zaskoczona, bo „” jednej firmy wyglądało jak „” z innej albo „” z kolejnej :oh:. Normalnie trzeba patrzeć jak duży jest kombinezon na oko, a nie sugerować się metką.

Dreadka - wszystkie będziemy trzymać kciuki za wyniki Twojej mamy!
Też żałujemy, że nie ma Geanta tylko jest real. Geant był o wiele lepiej wyposażony, było w czym wybierać i było wszystko!
W razie czego na zakupy możesz iść do Lewiatana, na Kuźnicy ;)
My tu jeszcze pomieszkamy max. 1,5 roku i przenosimy się na drugą stronę Wisły ;)

Ann – dobre wieści od lekarza, takie zawsze cieszą i przynoszą ulgę :)

Trusia - lepiej żeby sobie niczego nie życzyli ;) i żebyś szybko dostała te ważną dla Ciebie decyzję!

Neta – oby jutro gorączki już nie było! Spokojnej nocy.

Renia – ciężka noc ale ładnie za to pospaliście :yes:
Ja do wczoraj nie miałam okazji zobaczyć aż takich rozbieżności rozmiarowych. Będę teraz czujniejsza :yes:

Ita – też sobie skopiowałam przepis :)

Starletka owocnych zakupow.

Dreadka trzymamy kciuki za wyniki Twojej mamy. Suchej nocki!

Dziubala tak mi jakos ostatnio pod górke ze wszystkim, wiec nie bardzo licze na to, ze decyzja bedzie dla mnie korzystna, ale obym sie mylila. Oby nocka minela spokojnie.

Neta zdrówka dla Gagatka.

Renia ladnie dzisiaj pospaliście, prawie tak jak my:). Sliczne buciki.

Megan brak slow na Panów Przelozonych:slap: ale dobrze, ze L ma do tego zdrowe podejscie.

http://lbyf.lilypie.com/4lCr.png
http://lb2f.lilypie.com/DDTrp1.png