Skocz do zawartości
Forum

Lipcowe mamusie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Oj Ciri ja już lczyłam na te kopniaki bo to już 17 tydzień leci a tu dupa nic a nic . Chodzę cała w nerwach czy wszystko ok a do piątku jeszcze kupę czasu.

Szymonek jest już z nami.
Miłość matki to siła, która sprawia, że zwykły człowiek potrafi dokonać rzeczy niemożliwych.
http://www.suwaczki.com/tickers/82do3e5emigsm8f5.png
:Aniołek: Kochamy Cię Adrianku(34tc) . Na zawsze w naszych sercach

JAK NARODZIŁY SIĘ MAMY :

„Podobno w jednym z zakątków raju od rana do wieczora bawiły się zawsze dzieci. Kiedy Pan Bóg w swej dobroci postanowił stworzyć świat, wezwał je wszystkie do siebie i powiedział: Trzeba, abyście poszły i zaludniły całą ziemię. Co chciałybyście zabrać ze sobą, by wam przypominało niebo?
Pierwsza grupa dzieci, ta najodważniejsza, odpowiedziała natychmiast: Chciałybyśmy z raju coś, co przypominałoby nam anielskie śpiewy!
I Pan Bóg stworzył ptaki.
Inne dzieci, po chwili zastanowienia, odpowiedziały: Chciałybyśmy na pamiątkę coś, co przypominałoby nam rajskie kolory!
I Pan Bóg stworzył kwiaty.
Jeszcze inne poprosiły: Gdy już będziemy na ziemi, chciałybyśmy coś, co przypominałoby nieskończoną wielkość nieba!
I Pan Bóg stworzył morze.
Pozostała jeszcze jedna grupa dzieci, tych najbardziej nieśmiałych. Opuściły one głowy, zarumieniły się. My… my prosiłybyśmy o kogoś, kto pomógłby nam żyć, kto nauczyłby nas kochać; kogoś, kto potrafiłby nas zrozumieć i umiał nam zawsze wybaczać…
Pan Bóg uśmiechnął się i stworzył mamy…”

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

zabolek12385
Wczoraj znajome weszła na " kawę" która trwała do 1 w nocy i jestem do teraz mega zmęczona.

ja wczoraj miałam wychodne i jutro znowu mi się na wieczór szykuje wychodne...
śmiać mi się chce - bo tak po cichu miałam nadzieję że oszczędze dużo kasy teraz - no bo przecież siedzę w domu, nie będzie kasa wylatywać na kawki po pracy, piwka po pracy, lunczyki w czasie pracy...
a mimo ze nie pracuję - to mam wrażenie że te wyjściowe mi się i tak nie skończyły :D
bo one i tak jak gdzieś idą to dzwonią żebym dojechała...
więc jutro znowu będzie że one przy piwku a ja biedna soczek...

http://www.suwaczki.com/tickers/860ii09k5wmt7c62.png

july12
Koralowa
Ja się wybieram do gin w czwartek, może podejrzymy czy coś między nóżkami dynda, Oby maluch nie był wstydziochem :D

U mnie dokładnie to samo. Wizyta w czwartek. Ciekawe czy da się popodglądać trochę :-)

a ja byłam dzisiaj:P hehe
na prenatalnym, wszystko w normach sie miesci:) maluszek pokazał dokładnie paluszki wszystkie:) bylo ruchliwe i gmerał mi w ci... chyba z pol godziny a pozniej i tak przez brzuch bo nic nie wygmerał :) no i powiedzial ze przypuszczalnie dziewczynka ale jeszcze mam sie nie podniecac bo to tylko przypuszczenia:)

witajcie:)
wiecie ze wczoraj poszlam o 4 spac . . . mlody wstał o 8 dostał sniadanie bajke a matka dalej w kimono z przerwami na wytarcie tyłeczka po kupce:)
szczerze nie wiem dlaczego tak pozno
z malym lekarz mi mowil ze powinno sie najpozniej do 12go tygodnia zrobic a ten lekarz z kolei twierdzi ze 14 tydzien jest najlepszy. . . nie wazne wazne ze jest ok:)

kodomo
Ja mam wizytę w piątek :)
Dziewczyny muszę spytać bo to mi nie daje spać?Macie brązowe otoczki wokół brodawek,bo ja w tamtej ciąży miałam a teraz nie i trochę mnie to martwi. Może za wcześnie jeszcze?A może mogą się wcale nie zmienić. SCHIZUJĘ WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie mam brązowych otoczek, nie jest powiedziane ze trzeba je miec tak samo z linia miedzy spojeniem łonowym a pepkiem, nie wszystkie je maja
takze uszka do góry:)