Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jola22
Hej kobietki w środowy poranek.

Ja dziś nie poszłam do pracy - nic mi nie dolega ale zadzwoniłam i ściemniłam że źle się czuję - grypa żołądkowa. Trzeba kombinować żeby nie zwariować. Dadzą sobie rade beze mnie, a ja sobie odpocznę.

Justyś
ja wiem ze w Polsce jest inaczej, ale mnie położna jeszcze pytała o wszystkie przebyte choroby, alergie, operacje, choroby w rodzinie mojej i męża.
Życzę powodzenia na wizycie.

Mama2corun
muszę Ci powiedzieć że z tym regularnym budzeniem się w nocy o jednej godzinie coś jest - ja codziennie budzę się o 3 lub w okolicach trzeciej rano - i chyba moja niunia wtedy będzie jeść wołać.
A mieszkanko - z zewnątrz rewelacja. Trzymam kciuki żeby się udało.
Jola22 - Sluszna decyzja. Trzeba sie oszczedzac :-)

pat-k
Jola30
A mysmy chyba juz calkowice zdecydowali o imieniu i zapadlo Nicolas.
Tesciowej nawet sie podoba:36_1_21::36_1_21::36_1_21:

gratuluje decyzji! Nicolas bardzo ladnie. najwazniejsze, ze Wam obojgu sie podoba

Poznalam takiego slicznego malego chlopca o tym imieniu i strasznie nam sie spodobal i na czesc jego imienia tak damy a M. to taki zadowolony ze sie zgadzam bo na poczatku mialam troche obiekcji .Ale po miesiacu juz jakos przywyklam i bardzo mi sie podoba sprawdzalam i w PL jest zarejstrowanych ok 600 takich imion.

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Daffodil
dorciaa25
gunia43

Brawo! Ja jestem ciekawa jak u mnie po tabletkach. A Ty Dorciaa tak sama z sibie czytez bralas zelazo?

Własnie nie brałam nic, ale i tak mi sie obniża poziom, bo w styczniu miałam 13,4.Może dlatego że mam apetyt i to wilczy:) Znów w ciagu ostatniego miesiąca przytyłam 5 kg, gdzie juz starałam się ograniczć z jedzeniem.

Po prostu w ostatnim trymestrze tyje się najwięcej. Ja też przytyłam więcej niż się spodziewałam, a przez całą ciążę nie jem ani trochę więcej niż przed ciążą, gdzie waga stała w miejscu.
Daffodil - a ile teraz juz masz na plus. U mnie 12 kilo :-((

lutka
Gunia rewelacyjne te bodziaki!!!! i kolory i motywy - cud miód.

A ja dziś fatalnie spałam: obudziłam się nei wiem czemu i bite 2 h a moze i więcej przewalałam sie z boku na bok. Na zewym młody wydziwiał to kładłąm sie na prawy- wtedy cisza, więc tez źle i tak pokolei zaliczałam arz prawy raz lewy, az wkońcu wstałam po ciastka :)
W ostatniej chwioli po nie poszlam. Byly w promocji od poniedzialku a ja bylam wczoraj z mezem i bylo juz tak wykupione, ze szok. Ale dobrze, ze chociaz tyle kupilam. No i strasznie tanio. Body kosztowalo 2 Euro za sztuke.

jola22
Katja - no właśnie gdzie ona jest???
Mam nadzieję że robi zdjęcia pokoju bo obiecała wstawić - ja nadal na nie czekam.

Jola.G
a jak ty wstawiasz te zdjęcia że ci to nie wychodzi - ja bym bardzo chciała zobaczyć Twoją fotkę.

Ja napewno cos robie zle bo juz raz namieszalm.
JOLA jak przyedzie M.z pracy to moze on cos zakombinuje bo ja juz nie mam sily.:photo:
No i musze sie polozyc bo mnie tak boli ze usiedziec nie moge.

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
No to niestety ja biore sie za pranie bo piekna pogoda.A pozatym pozniej zamawiam taxi i musze na miasto dokumenty zawiesc zwiazane ze stara sprawa co wlecze sie i juz mam dosyc.
Probowalm wsawic zdjecia ale jakos nie moge ja juz nie wiem jak ma to byc?

Moze za duzy rozmiar zdjecia. Trzeba by zmniejszyc w jakims programie.
A moze sprobuj wstawic do galerii. Klikniej na moja galerie, jak sie otworzy to z prwej strony pisze dodaj zdjecie.
Wstawi Ci wtedy zdjeciaale do TWOJEJ galerii.
Musisz w to kliknac a potem wyszukac zdjecia na kompie i dodac. Sprobuj!

Jola30
OJ basen ale ja nie mam takiego stroju XXXXXXXXL

To ubierz normalny. Najwazniejsze, zeby plywanie pomoglo. Ja w ciazy swiecilam juz golym brzuchem na basenie. A jak nie wejdziesz w stary to w Primemark-u czy jak to sie u was zwie mozna super tanio kupic albo w Charity Shopie. Po co sie masz meczyc jak basen serio ma zbawienny wplyw na zbolale kosci.

Mój brat to Mikołaj :) Osobiście jestem za typowo polskimi wersjami imion - wyjątek stanowi Mia Isabeli, której imię cholernie mi się podoba, ale to oczywiscie kwestia gustu. Nicolas tez jest ładnie, bo to w końcu Mikołaj :)

hej dziewczyny. Ja wstalam pol godziny temu. Wlasnie koncze sniadanie czytajac Was. Brzuch mam nadal nisko. Ale kochane wyspalam sie jak przed ciaza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zasnelam wczoraj ok 23, wstalam o 7 rano z corkami, potem polozylam sie jeszcze spac i juz przed 11 jest, wow! Energia mnie rozpiera, nie ma to jak wyspac sie swietnie. Zmykam do banku, poczte i wroce do Was pozniej.

mama2 idz z tymi wymiotami do lekarza, mam nadzieje, ze to tylko maluszek naciska na zoladek i dlatego zle sie czujesz, ale to zle jak w tym miesiacu ciazy wymiotujesz.

Lutka, ja o golenie nog prosze moje corki, wanna jest u mnie za waska ;). Okolice bikini sama bo i tak "na maca" to robie, ale nog nie daje rady :Oczko:

JolaG piekne imie wybraliscie.

Widze, ze nie tylko ja mam opadniety brzuch (moja mama oczywiscie wpadla w panike gdy jej o tym powiedzialam przez telefon i krzyczy na mnie, ze sie przemeczam)
Kochane, jak mowi moja corka, zaczniemy rozpakowywac nasze dwupaki pewnie w polowie kwietnia :)
Lece juz, bede pozniej, buziaki

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela
hej dziewczyny. Ja wstalam pol godziny temu. Wlasnie koncze sniadanie czytajac Was. Brzuch mam nadal nisko. Ale kochane wyspalam sie jak przed ciaza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zasnelam wczoraj ok 23, wstalam o 7 rano z corkami, potem polozylam sie jeszcze spac i juz przed 11 jest, wow! Energia mnie rozpiera, nie ma to jak wyspac sie swietnie. Zmykam do banku, poczte i wroce do Was pozniej.

mama2 idz z tymi wymiotami do lekarza, mam nadzieje, ze to tylko maluszek naciska na zoladek i dlatego zle sie czujesz, ale to zle jak w tym miesiacu ciazy wymiotujesz.

Lutka, ja o golenie nog prosze moje corki, wanna jest u mnie za waska ;). Okolice bikini sama bo i tak "na maca" to robie, ale nog nie daje rady :Oczko:

JolaG piekne imie wybraliscie.

Widze, ze nie tylko ja mam opadniety brzuch (moja mama oczywiscie wpadla w panike gdy jej o tym powiedzialam przez telefon i krzyczy na mnie, ze sie przemeczam)
Kochane, jak mowi moja corka, zaczniemy rozpakowywac nasze dwupaki pewnie w polowie kwietnia :)
Lece juz, bede pozniej, buziaki
Hi, hi. Ale by bylo, jakby sieMaskio 18-tgo urodzil. To dzien urodzin mojego M.

Dziewczyny mieszkajace w Anglii. Ja tak pytanie z zupelnie nieciazowej beczki. Mam mlodsza siostra w Brighton. Ona pracuje w KFC i zarabia jakies 700 funtow miesiecznie. W banku jej powiedzieli ze zaden debet ani karta kredytowa jej sie nie nalezy z takimi dochodami. Mozecie cos poradzic w tej sytuacji. Bo ona jak potrzebuje nagle gotowki to musi sie nas prosic i my z zagranicy jej przesylamy i ona zno nam odsyla itd a tak to by byla samodzielna. Moze cos doradzicie.

No i isabela moze to do Ciebie pytanie najbardziej. Ona szuka nowej pracy i wyslala juz 10 CV i czeka. Ale ja sie boje ze sie moze nie doczekac. Gdzie najlepiej zalatwiac jakas prace. Jest sns isc do Job Center czy gdzies indziej trzeba sprobowac?

I ostatnia rzecz. Podobno zwracaja jakies koszty za ogrzewanie z kuli ostrej zimy w Anglii. MOj maz cos gdzies slyszal ale nie wie co i jak. Wiecie cos na tn temat., czy to jakies bzdury. Tutaj w niemieckiej TV cos gadali ale dokladnie nie weimy co i jak.