Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Jola30
:yuppi:
Daffodil
Cześć kobietki.
Ja właśnie wróciłam od lekarza i jestem przeszczęśliwa, bo Kuba fiknął :yuppi: Teraz wisi jak nietoperz i mam nadzieję, że już tak zostanie :)
Miałam się dzisiaj pokazać z wynikami USG z soboty i nie sądziłam, że mi jeszcze raz USG będzie robił, ale stwierdził, że trzeba sprawdzić położenie i zrobił takie 3 sekundowe :) Matko, ale się cieszę, normalnie zgłupiałam :yuppi:
Oprócz tego szyjka bardzo długa, dziecko jeszcze wysoko, więc jeszcze nic się nie zacznie dziać w najbliższym czasie :)
Jak już się pochwaliłam, to teraz zabieram się za czytanie.

:yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:SUPER:yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:

nawet nie wesz jakie to ważne że twój syn już fiknął kozła:)!! ja się dowiem jutro co u mojego skarba:) bardzo boję

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

Daffodil
gunia43
Daffodil

Wszystko trzeba z przymrużeniem oka traktować... Ja pamiętam, że czytałam gdzieś, że nie powinno się paznokci malować albo używać perfum. Głupoty jakieś.
Ja bez perfum w ciazy to bym umarla. Jakos niektore kobiety odrzucalo od silnych zapachow, a mnie wrecz przeciwnie - mialam silna potrzebe wachania perfum w Sephorze bylam czesto jak nigdy. Codzinnie sie perfumuje czy wychodze czy nie - chocby tylko dla siebie.
Juz nie mowiac jak czloweik taki blady i nie moze ani do solarium to jeszcze z mysimi wlosami efekt bylby dosc ponury chyba.

Mnie na początku odrzucało od silniejszych zapachów, mój ukochany kenzo leżał w kącie. Ale już od drugiego trymestru wrócił do łask :)
mnie od niedawna dopier ciągnie do perfum. przez całe 6 miesięcy na sam zapach balsamu lub szamponu mnie mdliło:(A daffodil mam pytanie czy nie czujesz przypadkiem mniej swojego szkraba ale bardziej intensywnie
:cats:

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

Daffodil
Cześć kobietki.
Ja właśnie wróciłam od lekarza i jestem przeszczęśliwa, bo Kuba fiknął :yuppi: Teraz wisi jak nietoperz i mam nadzieję, że już tak zostanie :)
Miałam się dzisiaj pokazać z wynikami USG z soboty i nie sądziłam, że mi jeszcze raz USG będzie robił, ale stwierdził, że trzeba sprawdzić położenie i zrobił takie 3 sekundowe :) Matko, ale się cieszę, normalnie zgłupiałam :yuppi:
Oprócz tego szyjka bardzo długa, dziecko jeszcze wysoko, więc jeszcze nic się nie zacznie dziać w najbliższym czasie :)

Daffodil GRATULACJE widzisz synuś posuchał mamusi grzeczny chłopak:yuppi:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

amelcia8
Jola30
:yuppi:
Daffodil
Cześć kobietki.

:yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:SUPER:yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:

nawet nie wesz jakie to ważne że twój syn już fiknął kozła:)!! ja się dowiem jutro co u mojego skarba:) bardzo boję

Wiem, wiem, że ważne, dlatego się cieszę jak głupia :) A jutro trzymamy kciuki za Twojego malucha.

amelcia8
Daffodil
gunia43

Ja bez perfum w ciazy to bym umarla. Jakos niektore kobiety odrzucalo od silnych zapachow, a mnie wrecz przeciwnie - mialam silna potrzebe wachania perfum w Sephorze bylam czesto jak nigdy. Codzinnie sie perfumuje czy wychodze czy nie - chocby tylko dla siebie.
Juz nie mowiac jak czloweik taki blady i nie moze ani do solarium to jeszcze z mysimi wlosami efekt bylby dosc ponury chyba.

Mnie na początku odrzucało od silniejszych zapachów, mój ukochany kenzo leżał w kącie. Ale już od drugiego trymestru wrócił do łask :)
mnie od niedawna dopier ciągnie do perfum. przez całe 6 miesięcy na sam zapach balsamu lub szamponu mnie mdliło:(A daffodil mam pytanie czy nie czujesz przypadkiem mniej swojego szkraba ale bardziej intensywnie
:cats:

Mniej na pewno nie. Ostatnio mam wrażenie, że nie uspokaja się ani na chwilę. Wczoraj przed wizytą położna robiła mi KTG, to co chwilę szumy, bo aparat mi na brzuchu podskakiwał. Ale czuję zdecydowanie mniej kopniaków takich typowych. Bardziej kojarzy mi się to z przesuwaniem i naciąganiem się dzidziusia, bo cały brzuch faluje.

Daffodil
mama2
Daffodil super wiadomosc..BRAWA dla KUBUSIA , grzeczny synus:yuppi::yuppi::yuppi:
mały nietoperek hihi

Grzeczny, a ja tak na niego nadawałam ostatnio :) Musiał się w nocy odwrócić, bo w ciągu dnia czułam tylko lekkie wypychanie. Może moje wymachiwanie pupą pomogło :hahaha:

No wlasnie chciałam spytac czy czułas jak fiknał...ale juz odpowiedziałas:)))

Isabelko naj naj naj Zdrowej córci i bezbolesnego porodu . CAŁUSY

Daffodil
I na koniec się witam czwartkowo :)
U nas powrót zimy, pogoda paskudna, pada śnieg z deszczem i od razu się topi. Ja już marzę o tym, żeby zabrać książkę i posiedzieć na ławce w parku, ale widzę, że jeszcze trochę trzeba będzie poczekać na wiosnę :36_33_2:

Podobno juz w weekend ma byc 10 stopni i słoneczka duzo:yuppi::yuppi:

mama2
Daffodil
U nas powrót zimy, pogoda paskudna, pada śnieg z deszczem i od razu się topi. Ja już marzę o tym, żeby zabrać książkę i posiedzieć na ławce w parku, ale widzę, że jeszcze trochę trzeba będzie poczekać na wiosnę :36_33_2:

Podobno juz w weekend ma byc 10 stopni i słoneczka duzo:yuppi::yuppi:

O, to by było piękne :) Od razu mi się żyć zachciało :yuppi:

isabela
hej, ja juz po badaniu. Wszystko z mala ok, wazy 1800, jesli chodzi o wielkosc to standardowo, czyli jednak gdzies po drodze wstrzymal sie jej "koszykarski" wzrost. Na 100% dziewczynka, widzialam malusia cipunie :) No i jak przy kazdym badaniu - BARDZO RUCHLIWE DZIECKO!!!
Jestem super szczesliwa i zadowolona. Pytalam o pepowine, mala nie jest nia okrecona, lekarz powiedzial, ze nawet jesli 2x jest okrecone dziecko to i tak nie ma to wielkiego wplywu na rozwoj maluszka bo budowa pepowiny jest specyficzna.
Takze super. Ide zjesc obiad bo zaraz z glodu padne :)
Buziaki i do pozniej, dziewczyny, dzieki ze trzymalyscie kciuki :Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:

Witam sie czwartkowo! Dzisiaj za oknem strasznie pochmurnie i ponuro. Chyba zafunduje sobie kawe, tym razem z kofeina.

Gratulacje Isabela. Najwazniejsze, ze wszystko w jak najlepszym porzadku!

Daffodil

Tutaj tez powrot zimy bleeee...

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Daffodil
mama2
Ja dzwonilam do swojej fryzjerki i moge zrobic dekoloryzacje wiec juz w poniedziałek bede RUDA:yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:
a teraz jedziemy do auchana na zakupki bo chce mi sie baby drozdzowej z rodzynami i znow zjem cała SAMA:36_8_3:

I bardzo słusznie, Twoja baba, nie będziesz się dzielić :hahaha:

Tylko nie zostawiaj nic na potem, bo wiesz jak to bywa... :hahaha:

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

pat-k
Daffodil
mama2
Ja dzwonilam do swojej fryzjerki i moge zrobic dekoloryzacje wiec juz w poniedziałek bede RUDA:yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:
a teraz jedziemy do auchana na zakupki bo chce mi sie baby drozdzowej z rodzynami i znow zjem cała SAMA:36_8_3:

I bardzo słusznie, Twoja baba, nie będziesz się dzielić :hahaha:

Tylko nie zostawiaj nic na potem, bo wiesz jak to bywa... :hahaha:

No albo przynajmniej ukryj porządnie :)

dzien dobry kochane. Jejjj jaki mily dzien, od samego rana zyczenia, calusy itp. Nawet dziewczynom moim powiedzialam zeby poszly na wagary bo chce z nimi gdzies wyskoczyc.
Dziekuje Wam kochane za te wszystkie zyczenia tu i na NK. Wierze, ze bede zyla 100 lat w zdrowiu tyle tego jest!!!!!!!!!

JolaG polozylam Loreal super light ash, trzymalam 10 minut dluzej. Niczym wiecej nie robie. On jest popielaty juz z "urzedu" heheh

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Daffodil
Cześć kobietki.

Daffodil - bardzo sie ciesze, ze Twoj Kubus dal nura glowka w dol. Caly czas sie tak martwilas, wiec teraz jestes pewnie przeszczesliwa. Dzielny smyk!

isabela
dzien dobry kochane. Jejjj jaki mily dzien, od samego rana zyczenia, calusy itp. Nawet dziewczynom moim powiedzialam zeby poszly na wagary bo chce z nimi gdzies wyskoczyc.
Dziekuje Wam kochane za te wszystkie zyczenia tu i na NK. Wierze, ze bede zyla 100 lat w zdrowiu tyle tego jest!!!!!!!!!

JolaG polozylam Loreal super light ash, trzymalam 10 minut dluzej. Niczym wiecej nie robie. On jest popielaty juz z "urzedu" heheh

To jest farba?

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png