Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

witam sie ...dobrze ze sie przy okazji moja niedzwiedzia lapa zajeli w szpitalu i dzis juz przypomina lape malego misia :)bedzie dobrze ..kaszel sie odrywa wiec antybiotyk zadzialal..\Klaudusia zaczyna za to ostro kaszlec :36_2_24:
Maksio wrocil do swojej tradycji..pobudek bylo 5 :16_12_9:
Daffo trzymam kciuki za szczepienie ciekawe ile Kubelek wazy i mierzy:36_17_1:

zostawilam dzis maksa na chwile w jego pokoju na dywanie ...po paru minutach sporo sie przemiescil i lapka wlasnie siegal do kabli wpietych w przedluzacz myslalam ze osiwieje cos czuje ze bedzie bardzo pomyslowym dzieckiem..\klaudia byla bardzo spokojna, nie zabezpieczalam przed nia szafek kontaktow itp...a tu cos czuje ze bedzie ostro!:36_7_5:

witam po super przespanej nocy....statnio taki mało było
BOŻE ile wy nastukałyście przez jeden wieczór, ja nie wiem wy chyba nie spicie??!!
ja znów nie zdąrze tego przeczytać...dziś ma przyjechac kuznka ...która boi się że jest w ciązy i ma robić test u mnie..mam jej kupić a ona nie wie jak się obsuguje....hahha :) później teściowa ale za to mam wolne

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
:36_2_58::36_2_58::36_2_58:witam was dziewczynki, dzikeuje za smsy :36_3_15:
ogromnym zaskoczeniem bylo dla mnie to ze bbyl to 10 tydzien!!! a wiec bylby majowy dzidzius!!.:36_2_58:lekarz mowi ze wszystko sie do kupy zebralo..moje totalne zmeczenie, choroba, antybiotyk..a ten moje lekarz mowi ze natura sama zadzialala i ze zbyt duze ryzyko bylo rodzic to malenstwo. Jestem w szoku bo slyszy sie o tym i czyta ale wydaje sie ze nas nie moze to spotkac, ja zdrowa kobieta urodzilam dwojke dzieci..
Jestem w domu i tule maksia do siebie , to mieciutkie cialko mnie uspokaja
boli bardzo ale nie chce tu zaloby na forum wprowadzac, dziekuje za wasza pamiec i obecnosc w moim zyciu:36_3_15:

mama kochana niewiem co napisac rycze jak idiotka kruszynka i tak bedzie w naszych serduszkach a Maksio i Klaudusia i M napewno zadbaja abys szybko doszla do siebie caluje i tule was mocno

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

Ewciaa
Gunia gratuluję Maksiowi pierwsego ząbka

u mnie też nie ciekawe nie mam aż tak dużych problemów ale troche się psuje w moim życiu...wczoraj miałam najgorszy dzień...same złe weści...ciagle rycze i tyle..ale nie będe was zameczać nimi...musze chwile pomysleć i odpocząć,,,jest mi strasznie trudno

oj kochana jestem pewna ze w końcu wyjdziesz na prostą :*

Jola30
gunia43
Jola30

wypija to z butli ?
Jola30 - moj tak ma przewaznie chyba ze sie o 8.00 i pozniej obudzi, to wtedy godzine porzadzi i znow w kime. Nop jasne ze kaszke z butli. Dziecko sie usypia. A ty nie dajestz kaszki??? A jak tak to ile??? Sypnij moze Nikiemu 7 lyzek z mlekiem i bedzie spal jak zabity. NO chyba ze dajesz i nic. Nie jestem niestety na biezaco.

Gunia jak ty nie pójdziesz na to przytulanie to ja Cię wyprzedze !!!!
Ja mu zagęszczam kleikiem lub kaszka ryzową chyba malo miarki daje i dlatego się budzi?
na 180 ml mleka 2-3 miarki kaszki się zdarzy .I teraz tak napisze ,że konowały mi tak kazały ech.,szkoda słów.
Jola30 - Ha, ha!!! Pobieglam no i nie zasnelismy od razu :-)
Chyba M musi Ci podziekowac za zdopingowanie zony!
Tej kaszki to malo. MOj tak pil juz z miesiac temu chyba, albo dalej. Daj mu 7 lyzek kopiastych mleczno-ryzowej np i bedzie pewnie lepiej spal. Ja daje wtedy 210 wody, no ale kazde dzecko zjada inaczej. Pewnie zaraz przeczytam co dalej postanowilas.....

Jola30
gunia43
Jola30

no to biegni na to przytulanie:uff2:
Bez przesasady. To normalne przytulanie !!!! TZn M sie przytuli i w sekunde zasypia bo juzro o 4.45 pobudka a jeszcze (kurde) robi Maksowi wode w butli do podgrzewacza. Serio mam skarb w domu :-)

Gunia Ty już go tak nie wychwalaj bo my wszystkie jak jeden maż sie tam wybierzemy i co ukradniemy :36_11_20:a w zamian sama zostaniesz na 3 miechy tak jak ja a co porządek musi być.
Sama trzy miechy - w zyciu !!!!!!!!

Ewciaa
elwira
Ewciaa
dziekuje dziękuje:36_3_15:
nawet nie wiecie jak mi cieżko, wszytsko sie tak nałożyło na raz że nosze ogromny cieżąr i nie wiem jak sobie z tym poradzić

wiec tym bardziej jak sie wygadasz to lżej ci będzie i tak jak Mama pisała jak chcesz to jest jeszcze PW

jedna sprawa którą narazie moge napisac t ta że z moich planów i marzeń nici ;(

przykro mi, ale przynajmniej wieszze chciałaś, starałas się, miałaś jakis cel a nie spoczęłaś na laurach - to dużo.

Ewciaa
kochane moja koleżanka poprostu nie ma kasy (ani na kursy a ni na studia) bo to jest potrzebne, innej osoby chyba nie znajde co wyda jakieś 10tyś, nie każdego stać....ale dziękuje za dobre rady....
ide spac dziś bo jestem zmęczona
miłego wieczorku

a jakiś kredyt? może ma kogoś u kogo mogłaby się zapożyczyć?

elus.dreptus
Katja w 22 tyg!! to musialo bys straszne!!!! obok na sali babki przed porodem juz mi sie ryczec chce
czuc te ruchy!!!! ja bym zeswirowala

ostatnio jak wracalismy z M od tescow to takie glupie mysli o wypadku mnie naszly i powiedzialam jemu ze jakbysmy mieli wypadek, niewazne z czyjej winy, i malemu by sie cos stalo to bym sie z nim rozwiodla

oj aj czesto amma takie myśli :/ nei dotyczace rozwodu ale jakiegoś wypadku :/

Witajcie czwartkowo mamusie moje kochane :)
Ja dzisiaj oficjalnie zakończyłam dietę w szóstym dniu z 3,5 kg na minusie. Organizm się zbuntował zupełnie. Szkoda mi strasznie, bo rezultat jest ekstra, ale dzisiaj rano miałam takie zawroty głowy i miękkie kolana, że bałam się Kubę wziąć na ręce :/ Dobrze, że M. szedł do pracy na później, to się dzieckiem zajął.
No ale cóż, wynik i tak całkiem niezły. Teraz będę się starać wagę utrzymać i może jeszcze coś uda mi się zrzucić w wolniejszym już tempie.

mama2
nie znam bardziej pechowej osoby ode mnie zasnelam wczoraj z tabletka na bol gardla i tak mnie dzis boli jezyk a od spodu wyglada jak odparzony...jaka ja glupia jestem...

Moze trzeba jakies czary odprawic. Powtarzaj sobie jakas pozytywna mysl jak mantre - moze podziala. Innych pomyslow mi brak. A glupia to nie jestes na pewno :-)

mama2
lutka
mama2 co powiedzeliscie Klaudii?

to jak bylo ze dzidzius byl tak malenki a ja chora..oslabiona , i dzidzius nie mogl sie rozwijac i umarl ze czasem sie tak dzieje...pwiedzialam ze nie byl jeszcze takim prawdziwym dzidziusiem tylko mala kuleczka :(

dobrze, ze tak wlasnie jej to wytlumaczylas, madra mama :) Buziaki dla Ciebie kochana :Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love: Trzymaj sie, zobaczysz, ze jak tylko troche sie wzmocnisz zajdziesz w ciaze zdrowa i silna :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png