Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
mama2
elwira
a tak zmieniając temat to właśnie dzisiaj M zabrał zdjęcia dziewczyn do naszego kolegi i jutro zaczynamy projekt mojego nowego tatuażu cała moja kochana trójca zostanie uwieczniona na mojej skórze:-D

super ja tez chce zrobic tatto z klaudia i maksiem ale jak skoncze karmic czyli za 3 lata :D

He he piękna perspektywa :)

I od razu witam się poniedziałkowo.

perspektywa tatuazu czy karmienia:D?

:whasa:Witam po dwudniowej nieobecnosci!!!:36_2_15:
Myslam, ze zalame strzele:uff:, bo internet mi przestal chodzic. W weekend bylo ok, ale dzisiaj z rana normalnie kombinowalam co tu zrobic, normalnie to kawka, Maksik w lezaczku a ja odpalalam forum. NIe ma to jak nalog.
NO ale od ranca siedzialam i w koncu doszlam do tego, ze po instalacji upgrade´a do Internet Explorera 8 zmienila sie konfiguracja i szybko go odinstalowalam i znow net chodzi :36_7_8::36_7_8:. Kurde, jakis ten Windwos czasami niedorobiony.
NO, ale juz wszytsko ok i mam znow forum :36_13_4:
NO i popstrykalam sie z M i mi nieswojo bardzo z tego powodu :temperature:
Coprawda uz dzwonil, ale ja to taka czasmi jestem, ze nie umiem odpuscic i go zbylam oschle bez sensu.
Patka - witaj po przerwie.
Lutka, Patka - sliczne awki

gunia43
Myslam, ze zalame strzele:uff:, bo internet mi przestal chodzic. W weekend bylo ok, ale dzisiaj z rana normalnie kombinowalam co tu zrobic, normalnie to kawka, Maksik w lezaczku a ja odpalalam forum. NIe ma to jak nalog.
NO ale od ranca siedzialam i w koncu doszlam do tego, ze po instalacji upgrade´a do Internet Explorera 8 zmienila sie konfiguracja i szybko go odinstalowalam i znow net chodzi :36_7_8::36_7_8:. Kurde, jakis ten Windwos czasami niedorobiony.
Coprawda uz dzwonil, ale ja to taka czasmi jestem, ze nie umiem odpuscic i go zbylam oschle bez sensu.

no wlasnie sie juz wczoraj zastanawialm co z toba...ja tez rano z rogalem i kawa zasiadam przed forum a maksio rozumie powage sytuacji i nawet godzine zabawia sie w swoim lozeczku :D

katja79
hej babeczki witam poniedzialkowo jak tam Wasze szkrabiki przestaily zegarki bo moja Maja nie:)
pogoda do d..y znów buro i ponuro i jeszcze mży...Maja spi i nawet mam ochote do niej dolaczyc tylko juz mi sie nie oplaca bo spi juz dobra godzinke wiec pewnie sie zaraz obudzi.a co do snu to moje dziecko jakos zupelnie sie rozregulowalo bo od kilku dni pod rzad idzie spac o 19 o 20 sie budzi i wariuje na calego do 22 i z placzem idzie spac bo jeszcze by brykala ...masakra jakas:lup:

Kuba się przestawił. Obudził się punkt 6, czyli tak jak zawsze. Teraz mam już 100% pewność, że gdyby nie budzik M., to spałby dłużej :aj:

jola22
lutka
sprytne rozwiązanie na majtającego się fajfusa

http://forum.przyroda.org/files/thumbs/t_tego_prosze_nie_ogladac_w_pracy_i_nie_gorszyc_znajomychhuarani_maja_takie_stringi_zakrywaja_niewiele_ale_bez_nich_indianin_jest_goly_a_lazic_na_golasa_to_obciach_i_nie_wypada_200.jpg

Hi, hi mój M wywalił gały ze zdziwienia.
Brrrrrr....

mama2corun
witam sie i ja poniedzialkowo oj u nas nieciekawie :36_2_14: Oliw przeziebila pecherz i placze mi bidulka :( ale ona jest troszke podstepna bo mowi jak mi przyniesiesz to czy tamto to mniej bedzie bolalo .....
na 10.50 z Alexandra do lekarza kontrolnie wiecie waga dlugosc i takie tam i chyba Oliw wezmiemy ze soba zeby lekarka dala skierowanie na badania bo moze miec pomnie sklonnosc do chorob pecherza :/ i nerek to moja udreka conajmniej raz w roku bolace nerki i leki :/:aj:

O kurcze, no to się nacierpi kruszyna mała. Dużo zdrówka dla Oliwci.

Daffodil
katja79
hej babeczki witam poniedzialkowo jak tam Wasze szkrabiki przestaily zegarki bo moja Maja nie:)
pogoda do d..y znów buro i ponuro i jeszcze mży...Maja spi i nawet mam ochote do niej dolaczyc tylko juz mi sie nie oplaca bo spi juz dobra godzinke wiec pewnie sie zaraz obudzi.a co do snu to moje dziecko jakos zupelnie sie rozregulowalo bo od kilku dni pod rzad idzie spac o 19 o 20 sie budzi i wariuje na calego do 22 i z placzem idzie spac bo jeszcze by brykala ...masakra jakas:lup:

Kuba się przestawił. Obudził się punkt 6. czyli tak jak zawsze. Teraz mam już 100% pewność, że gdyby nie budzik M., to spałby dłużej :aj:
My z tego m. in. wlasnei powodu ( i jeszcze jednego ha, ha) spimy ostatnimi czasy w salonie. Zwlaszcza ze M przstawia budzik ze trzy razy i nie umie sie tego oduczyc.
Zreszta wczoraj sie polozylam sama do sypialni i musze powiedziec, ze lepiej mi sie spi jak jestem w oddzielmnym pokoju, bo cala noc kazdy jek Maksia mnie budzil i dzis niewysana jestem. A on sie budzi pojeczy i znow zawsze zasypia, a ja jak durna zawsze slysze, nawet przez sen, potem wstaje i nasuchuje, sprawdzam i sie stresuje czy znow zasnie. Bez sensu....

mama2
gunia43

no wlasnie sie juz wczoraj zastanawialm co z toba...ja tez rano z rogalem i kawa zasiadam przed forum a maksio rozumie powage sytuacji i nawet godzine zabawia sie w swoim lozeczku :D
NO jasne maja Maksiki wyczucie :36_2_15:

Jola30
Witam się poniedziałkowo
Elwira jak tam dieta a tak zapytaniem ile można schudnąć przez 2 tyg. na tej diecie kopenhadzkiej?
Tatułaż dobry pomysł -ale Ty już chyba masz tatułaże jesteś miłośniczką takiej ozdoby ciała.
Mnie też nosi żeby sobie coś zrobić wprawdzie jeden już mam zakryty głęboko i nikt nie widzi :taniec1:ni chyba że M.:36_15_9:

MOj znajomy schudl 8 kilo.

mama2corun
witam sie i ja poniedzialkowo oj u nas nieciekawie :36_2_14: Oliw przeziebila pecherz i placze mi bidulka :( ale ona jest troszke podstepna bo mowi jak mi przyniesiesz to czy tamto to mniej bedzie bolalo .....
na 10.50 z Alexandra do lekarza kontrolnie wiecie waga dlugosc i takie tam i chyba Oliw wezmiemy ze soba zeby lekarka dala skierowanie na badania bo moze miec pomnie sklonnosc do chorob pecherza :/ i nerek to moja udreka conajmniej raz w roku bolace nerki i leki :/:aj:

Caluski dla oLiwki. Miejmy nadzieje, ze to nie bedzie chrobiczne. Czerwone borowki na to pomagaja bardzo. Raz w zyciu to mialam i dziekuje bardzo.

gunia43
Jola30
Witam się poniedziałkowo
Elwira jak tam dieta a tak zapytaniem ile można schudnąć przez 2 tyg. na tej diecie kopenhadzkiej?
Tatułaż dobry pomysł -ale Ty już chyba masz tatułaże jesteś miłośniczką takiej ozdoby ciała.
Mnie też nosi żeby sobie coś zrobić wprawdzie jeden już mam zakryty głęboko i nikt nie widzi :taniec1:ni chyba że M.:36_15_9:

tyle ze ja nie znam tej diety musze poszperac na necie......:36_6_5:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

mama2
Daffodil Kubus miłosnik zieleni :D a swoja droga jak to trzeba teraz na dzieciaczki uwazac..im bardziej pomyslowe tym wiecej trzeba sie miec na bacznosci

A moj Maksio ostatnio mi numer wywinal..zostawilam go na lozku na brzuszku i poszlam wyrzucic pamersa jak wrocilam to nogi mu juz wisialy poza lozko...ale sie wystraszylam !!
co do wlosow dobrze za mam krotkie bo mi ich nie ciagnie ale jak go karmie i jedna raczka mu zwisa wzdloz mojego boku to szczypie mnie w bok tak ze czasem zaciskam zeby z bolu :36_2_14:

Witam sie z wami kaszlaca ...przyszedl i czas na mnie sieklo mnie w jeden wieczor ale tego sie mozna bylo spodziewac bo jestem mega osłabiona...teraz tylko licze ze maks nie złapie...:aj:
Co do nocy to co godzine pobudka zasnal o 21.00 a 6.20 pobudka ..moje dziecko nie jest milosnikiem snu ..tak jak Klaudia:36_2_14::36_2_14:
Mama2 - zdrowka zycze i zeby Maksik nie zlapal.

Jola30
gunia43
Jola30
Witam się poniedziałkowo

tyle ze ja nie znam tej diety musze poszperac na necie......:36_6_5:
Kurde, tam prawie wcale nic sie nie je. No ale dziala i w sumie to nie ma po niej efektu jojo jakos. Przynajmniej u tych osob, ktore znam i ja przeprowadzaly. MOja kolezanka troche modyfikowala przepisy i tez zadzialalo.

mama2
pat-k
lutka
Jola mam takie samo zdanie. Nie chodzi mi o to zeby straszyc 2e2e zdradą (bron boże nie odczytaj tego tak), tylko po prostu nie warto pokazywać facetowi ze jest się samowystarczalną i ze jego permanentna nieobecność w domu to nic złego, bo w końcu jest czysto? jest, jest zawsze obiad? jest. No to o co chodzi? Dajesz, dajemy sobie świetnie radę, po co to zmieniać? Jest i druga strona medalu, chłop żyłuje się, pracuje od rana do nocy, weekendy tez ma zajęte więc odrobina luksusu jakim jest obiad :D i czyste ubranie by się przydała.

ja tez jestem z tych leniwych zon. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie wypruwaly flaki dla facetow i nie wyszly na tym dobrze.
moj M jest szczesliwy i mile zaskoczony jak cos upichce, albo wyprasuje mu koszule. ale nie namawiam do takiego postepowania, bo tez nie kazdy facet moze to zaakceptowac.
Ja tez nie szykuje kanapek nie prasuje koszulek..jak poprosi to owszem ale wtedy przynajmniej usłysze dziekuje :)
Ja tylko jak mam zryw:-) Zreszta tak codziennie to tez wielce nie sprzatam. Chociaz ostatnio coraz czesciej i w domu posprztane. Przez ciaze i po porodzie az do 2 tygodnie wstecz bylam w jakims letargu i nie umialam sie za nic wziasc i nic mie sie kompletnie w domu dzialac nie chcialo. Obiad ugotuje i tez nie codziennie, bo jak jestem zabiegana, to nie staje na glowie i jemy cos, ot tak na szybciora.

Jola30
Witam się poniedziałkowo

Jola wszystko zależy od tego ile się je normalnie. Najwięcej schudną te osoby, które na co dzień pożerają ogromne ilości. Ja na przykład na tej diecie schudłam 1 kg :lup:
Ale normalnie też jem niedużo, dla przykładu ostatni posiłek o 16 i wszystko w niedużych ilościach. Zawsze miałam kiepską przemianę materii i jak tylko bym coś więcej zaczęła jeść, to od razu tyję. Bo żeby schudnąć, to chyba bym musiała przejść na samą wodę.

mama2corun
ok dziewczyny uciekam spac jeszcze cos slodkiego musze zjesc bo mnie poskreca taka mam ochote :D
Jola22 a w jakie okolice Polski Ty jezdzisz??a mozesz zadzwonic tez do tego faceta i poprostu zapytac go jakie ma spacerowki zeby mozna bylo przekladac przodem i tylem do mamusi i zapytac o rozstaw kol.bo chodzi o to ze sama spacerowke to trzeba zamawiac bo normalnie z gondola sprzedaja w kpl.jesli chodzi o te modele co ja mam.
ok ja uciekam spac dobranoc :apacz:

Mama2cor jadę w okolice Piotrkowa Trybunalskiego - mam zamiar iść do sklepu z dziecięcymi rzeczami i tak właśnie zrobić - mamy w Piotrkowie taki fajny sklep z dużą iloscia wózków.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829