Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
WItam deszczowo

Elus
Szymcio jeszcze tak nei robi, al ejak kiedyś zobaczyłam to u synka koleżanki to myslałam ze padnę ze śmiechu. Taka foczka, nóżki i rączki lataja w powietrzu :)

mama2 cukier pobudza, dodaje energii moze to przez te słodycze Maksio słabo śpi??????

śmisznie to wyglada jak sie przy tym napreza:)

tak to jest, lekarz nic nie podpowie skad takie zachowanie u dziecka i trzeba bawic sie w niezlego detektywa!!
kiedys poszlam do lekarza bo kika miesiecy bolala mnie non stop glowa, wyslali mnie na badania krwi i do neurologa
heh i nikt nawet nie zapytał czy biore tabletki antykoncepcyjne
dali mi jakies tabletki po ktorych spalam 3/4 doby!! wiec nie bralam ich
jak przestalam brac tabletki anty, bol glowy minal jak reka odjal

jola22
Witam się wtorkowo.

Bardzo wam wszystkim dziękuję za miłe słowa dotyczące mojego wyglądu - tak mi teraz lepiej na duszy.
Idę trochę chatkę ogarnąć i spadamy do koleżanki - więc pewnie odezwę się dopiero późnym popołudniem.

Lutka jak tam powrót M - pewnie fajnie, co ?? Miałaś w kogo dupcie wtulić !!

oj miałam miałam , choć zdedecydowanie wolę łyżeczkę w odwrotną stronę :)

lutka
jola22
Witam się wtorkowo.

Bardzo wam wszystkim dziękuję za miłe słowa dotyczące mojego wyglądu - tak mi teraz lepiej na duszy.
Idę trochę chatkę ogarnąć i spadamy do koleżanki - więc pewnie odezwę się dopiero późnym popołudniem.

Lutka jak tam powrót M - pewnie fajnie, co ?? Miałaś w kogo dupcie wtulić !!

oj miałam miałam , choć zdedecydowanie wolę łyżeczkę w odwrotną stronę :)

ja tez

Daffodil
Kuba opanował przewroty z brzucha na plecki :step: I to już nie na zasadzie, że mu się głowa kiwnęła, tylko tak jak na tych filmiku, który Lutka wkleiła. Tak więc teraz leżenie na brzuchu skróciło się do absolutnego minimum, bo Kuba od razu kombinuje, jakby tu zakończyć te męczarnie :lup: Jak tak patrzę na jego zamiłowanie do leżenia na brzuchu, to z pleców na brzuch chyba nigdy się nie przewróci :)

Witam wtorkowo!!!!!!
Gratulacje dla Kubusia!!!! Zuch chlopak.
A co do przewrotow to Maksik ma dokladnie odwrotnie. Odkad pierwszy raz sam przewrocil sie na brzuszek to caly czas sie przewraca jak tylko lezy i jest dosyc miejsca na manerw. A po czasie jeczy bo wrocic na plecki nie umie, jak sie zmeczy i tak w kolko. Dom wariatow!!!!
A Maksio tez milosnikiem brzuszka nie byl a teraz jak sam umie to prosze, Kuba pewnie zaraz zczai jak sie na brzuchol odwracac i zobaczysz, ze mu sie w koncu spodoba :-)

Daffodil
Wklejam parę zdjęć jesiennych z wczorajszego spaceru:

[ATTACH]15759[/ATTACH] [ATTACH]15760[/ATTACH] [ATTACH]15761[/ATTACH] [ATTACH]15762[/ATTACH] [ATTACH]15763[/ATTACH]

Zdjęcia ładne i doszło do mnie że to już jesień!!!A zaraz zima!!!Zawsze lubiłam zimę nawet bardziej od lata ale teraz dla Filipka i innych dzieciaczków jest niedobra pora roku.

Jola30
mama2
Jola30

letnie pije w nocy ,a zimne w dzień tz :w temperaturze pokojowej no no te 20 stopni jest:noooo:
jeszcze będe mieć teraz wyrzuty sumienia ,że naprawde przez to że pije zimne?

no to zimne..niedobrze ..moze powinnas go jednak uczyc cieplejsze pic..no bo wiesz nawet dorosly jak jest chory to wskazana ciepla herbata jak Nikus pije caly czas zimne to chyba nie wspomaga to leczenia idzie zima przydaloby sie zeby pil cieple

ja juz próbowałam nie raz to jest taka awantura że mi rece opadaja woli nic nie jeść i głodny ,opłakany pójdzie spać i wtedy jak się budzi jak dam zimne to pije ale dzis wlasciwie cały dzien go męcze zeby coś zjadł i więcej wylewam niż je więc jak mam być szczera zjadł tylko 30 ml. mleka ,i poł deserku i nic wiecej więc takie mam dziecko do jedzenia i płacz i wyje cały dzien .
Spi po 30 minut i to samo.Ale pomyślałam sobie że albo mnie wykończy albo się nauczy i już.
A tak na marginesie żal wylewać mleka za 47 zł które ledwo starcza na 5 dni!!!!:noooo:

47 złotych,to co to za mleko!!!!!????

gunia43
Daffodil
Kuba opanował przewroty z brzucha na plecki :step: I to już nie na zasadzie, że mu się głowa kiwnęła, tylko tak jak na tych filmiku, który Lutka wkleiła. Tak więc teraz leżenie na brzuchu skróciło się do absolutnego minimum, bo Kuba od razu kombinuje, jakby tu zakończyć te męczarnie :lup: Jak tak patrzę na jego zamiłowanie do leżenia na brzuchu, to z pleców na brzuch chyba nigdy się nie przewróci :)

Witam wtorkowo!!!!!!
Gratulacje dla Kubusia!!!! Zuch chlopak.
A co do przewrotow to Maksik ma dokladnie odwrotnie. Odkad pierwszy raz sam przewrocil sie na brzuszek to caly czas sie przewraca jak tylko lezy i jest dosyc miejsca na manerw. A po czasie jeczy bo wrocic na plecki nie umie, jak sie zmeczy i tak w kolko. Dom wariatow!!!!
A Maksio tez milosnikiem brzuszka nie byl a teraz jak sam umie to prosze, Kuba pewnie zaraz zczai jak sie na brzuchol odwracac i zobaczysz, ze mu sie w koncu spodoba :-)

moj to samo jak tylko go na plecy poloze w sekunde na brzuchu jest a jak nie ma miejsca zeby sie obrocic to krzyczy i jeczy

mama2
lutka
Trzynastego, pulchne szczęście na brzuch wskoczyło
Trzynastego, mamy i taty serce podbiło
Jak widać wyraźnie żaden to pech
Dać szczęścia tyle ze zapiera dech,
Aż w oku kręci się wielka łza
Gdy Karola przy piersi Maksika ma.

:*

zadzwonilam do M i przeczytałam mu powiedzial ze piekny i podziekował:)

:) piękny to może nie bo rymy banalne, ale szczery i od serca :)

czyli pogodziliscie się?

mama2
elwira
Witam mamuśki:) trochę mroźny wtorkowy poranek

Jola22 jaka ty szczuplutka w szoku jestem

e2e2 ciacho jeszcze jest zapraszam:)

Jola30
ja robię Adasiowi sama kaszkę bez mleka tzn kupuje kaszki mleczno-ryżowe i robię jej na wodzie bo zawartość witamin w nich uwzględnia też to co ma mleko więc nie jest ono konieczne do ich przyrządzenia ....... Daffo ma racje większość kaszek ryżowych nie mam tego mleka zwłaszcza te z bobovity ale są takie z mlekiem i ja tylko tych używam
na 240-260ml wody daje 4-5 łyżek kaszki mleczno- ryżowej, lub mleczno-owsianej czy tez mlecznej z manną

u nas z tym jedzeniem to jest tak:
7-8 kaszka
10-11 owoce lub jogurt/serek czasami żółtko na prze lub parówka
2-3 obiadek
5-6 kisiel lub chrupki kukurydziane, czasami cyc lub owoce
8-8:30 kaszka
czasami 3-4 cyc

to sie nazywa menu!!

o rany ale menu!!!
pożera parówki?
jogurty, jajka,kisiel no wszoku jestem nic teraz dziwnego że ma ochote na brykanie i sile:apacz:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png