Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jejku Daffo to musicie mieć sporą zamrażarkę :) a Kubelek ile zjada na jedno posiedzenie?

Patka
jeansy tak dobrze leżą, ze muszę miec szeroka bluzkę bo budyń wyłazi :) no i usiąść to juz się raczej nie da :) Szymek tez mięska jeszcze nie jadl. Przez tę alergię od początku zaczynamy testować jedzenie. Słoiczek na 2 dni, i jeden dzien przerwy na oglądanie cialka. Tak więc w tym tyg zaliczone mamy 2 smaki: Brokuł z gerbera (kupa po nim wylaziła z efektami dźwiękowymi :P) i marchewka z gerbera.

pat-k
Daffodil
A teraz parę zdjęć z serii:
O kurcze, ale ze mnie przystojniacha :)

[ATTACH]14552[/ATTACH] [ATTACH]14553[/ATTACH] [ATTACH]14554[/ATTACH] [ATTACH]14555[/ATTACH] [ATTACH]14556[/ATTACH]

hehe, ekstra. nie ma to jak z kims inteligentym w koncu pogadac :) a nie probuje zajrzec za lusterko, gdzie ta dzidzia sie chowa? :)

Szymek uwielbia ogądac sie w lusterku, paca sobie po nim dłońmi i cieszy. Podobno dzieci dopiero po roku 9choć dokaldnie nie pamietam kiedy) zaczynają poznawać swoje oblicze w lustrze.

lutka
pat-k
Daffodil
A teraz parę zdjęć z serii:
O kurcze, ale ze mnie przystojniacha :)

[ATTACH]14552[/ATTACH] [ATTACH]14553[/ATTACH] [ATTACH]14554[/ATTACH] [ATTACH]14555[/ATTACH] [ATTACH]14556[/ATTACH]

hehe, ekstra. nie ma to jak z kims inteligentym w koncu pogadac :) a nie probuje zajrzec za lusterko, gdzie ta dzidzia sie chowa? :)

Szymek uwielbia ogądac sie w lusterku, paca sobie po nim dłońmi i cieszy. Podobno dzieci dopiero po roku 9choć dokaldnie nie pamietam kiedy) zaczynają poznawać swoje oblicze w lustrze.
Filipek też to uwielbia,zawszę do odbicia biorę go do lusterka i zawsze się cieszy jak siebie widzi.Jejku dzisiaj juz był taki grzeczny za takim Filipkiem tęskniłam.Byliśmy na spacerku w lesie.,i cały spacer przespał!!

a co do lusterka to jak w duzym sie przegladamy i mnie widzi to strasznie sie cieszy ale wczoraj mu dałam takie male to niewykazywazł zadnego zaiteresowania !!

u uwaga

TATAMMMMMM maksio spal od 20.30 do 7.00 z dwoma pobudkami !!!!!!!:36_19_2:

wczoraj bylam w rosmanie w paczce gratisowej byl soczek , duza łyzeczka i idyk z warzywami , pokupowałam tez ze znizkami soczki, brzoskwinie i płyn do kapieli i uzyłam go wczoraj, kurcze nie moglam dac sobie rady w kąpieli maks byl sliski jak rybka :whoot:, skakał w tej wannie i non stop mi sie wyslizgiwał bral łapki cale z piany di buzi ..woda do uszu sie lała , skonczylismy kapiel szybciej niz zaczelismy

mama2
a co do lusterka to jak w duzym sie przegladamy i mnie widzi to strasznie sie cieszy ale wczoraj mu dałam takie male to niewykazywazł zadnego zaiteresowania !!

u uwaga

wczoraj bylam w rosmanie w paczce gratisowej byl soczek , duza łyzeczka i idyk z warzywami , pokupowałam tez ze znizkami soczki, brzoskwinie i płyn do kapieli i uzyłam go wczoraj, kurcze nie moglam dac sobie rady w kąpieli maks byl sliski jak rybka :whoot:, skakał w tej wannie i non stop mi sie wyslizgiwał bral łapki cale z piany di buzi ..woda do uszu sie lała , skonczylismy kapiel szybciej niz zaczelismy

to super że odespałaś troszkę a Filip chyba z Maksiem się zamienili bo ja miałam pobudki o 2.4.6 tak jak wczoraj?!ooooooo co się dzieje?????A dzisiaj mam gości to znaczy moi rodzice przyjeżdżają na obiad z bratem i już pędzę do kuchni bo się nie wyrobię do 14.

Rety jaja jestem śpiąca!!!

kamidianka
no i teraz dziewczynki wiadomość dnia:

lenka ma ząbka!!! Tarammmm!! prawa dolna jedyneczka się pokazuje :) nie chciałam pisać, by nie zapeszyć, ale wczoraj coś zauważyłam, lekkie wybrzuszenie i jakieś pękniecie na dziąsełku. Nie było zaczerwienione, lenka bez gorączki, trochę marudna, ale myślałam, że to skok, śpi ładnie, je ładnie, a tu ząbek :)) dzisiaj mówię do m., że wyczuwam coś twardego w miejscu jedynki, więc zrobiliśmy test łyżeczką aluminiową. Metaliczny dzwięk na całego!! :d

brawa dla lenki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-62792.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-63254.png

e2e2
mama2

u uwaga

to super że odespałaś troszkę a Filip chyba z Maksiem się zamienili bo ja miałam pobudki o 2.4.6 tak jak wczoraj?!ooooooo co się dzieje?????A dzisiaj mam gości to znaczy moi rodzice przyjeżdżają na obiad z bratem i już pędzę do kuchni bo się nie wyrobię do 14.

Rety jaja jestem śpiąca!!!

a do maksia mu jeszcze daleko z tymi pobudkami :D musiałby sie budzic 8 razy w nocy ! takze jeszcze kochana nie masz najgorzej! zycze udanego obiadku

lutka
jejku Daffo to musicie mieć sporą zamrażarkę :) a Kubelek ile zjada na jedno posiedzenie?

Patka
jeansy tak dobrze leżą, ze muszę miec szeroka bluzkę bo budyń wyłazi :) no i usiąść to juz się raczej nie da :) Szymek tez mięska jeszcze nie jadl. Przez tę alergię od początku zaczynamy testować jedzenie. Słoiczek na 2 dni, i jeden dzien przerwy na oglądanie cialka. Tak więc w tym tyg zaliczone mamy 2 smaki: Brokuł z gerbera (kupa po nim wylaziła z efektami dźwiękowymi :P) i marchewka z gerbera.

Tak, zamrażarę mamy sporą :) Zresztą ja jestem z tych leniwych gospodyń wiejskich i jak na przykład robię kotlety, to hurtem i trochę zamrażam :)

A Kuba warzywek z mięskiem wciąga koło 200 ml, same warzywa aż tak dobrze mu nie wchodziły :)

Daffodil
mama2
Lutka my tez sie stesknilysmy!!! a piers nie ma zadnych niepokojacych objawow z zewnatrz a własnie mnie rwie strasznie:36_1_4:
Daffodil tego fileta tez w zdrowej zywnosci kupilas?

Nie, fileta już w normalnym mięsnym, niestety aż takiego zaopatrzenia w zdrowej żywności nie mają :)

oj to taki filet to chyba niezle naszpikowany chemia :36_2_12: nie mialas oporów?