Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
Ja jestem zwolenniczką bikini brazylijskiego, więc nie tylko przed wizytą :) A później to pewnie będę męża wykorzystywać do czarnej roboty :)

Więc zdradź mi prozsze tajemnicę, jak mozna usunąc włosy z miejsc do których normalnie maszynką do golenia cieżko się dostać :P Na mnie kremy depilujące niespecjalnie działają.

lutka
Daffodil
Ja jestem zwolenniczką bikini brazylijskiego, więc nie tylko przed wizytą :) A później to pewnie będę męża wykorzystywać do czarnej roboty :)

Więc zdradź mi prozsze tajemnicę, jak mozna usunąc włosy z miejsc do których normalnie maszynką do golenia cieżko się dostać :P Na mnie kremy depilujące niespecjalnie działają.

Ja tylko maszynką operuję :) Wyglądam przy tym przezabawnie, no ale cóż :)

Daffodil
mama2
Katja no jasne ze tak obowiazkowo :36_1_53:inaczej mogłby sie lekarz przestraszyc. TRZYMAM MOCNO KCIUKI
A co do mojej pracy wole siedziec w kuchni i sie zajechac niz siedziec z mezem w pokoju od 2 dni prowadzimy wojne:36_2_31::36_2_42:

Mama a czym mąż podpadł?? Bo skoro już dwa dni, to musiało być gorąco :36_2_31:

zaczelo sie o glupote, a poniewaz on jest zlosliwy to zamiast sie godzic to konflikt trwa.Wczoraj to myslałam ze go roszarpie:36_2_31:

Daffodil
lutka
Daffodil

Ja tylko maszynką operuję :) Wyglądam przy tym przezabawnie, no ale cóż :)

ja to przeciez maszynka wszedzie mozna dotrzec. ja sobie radze:):shave2:

Daffodil
lutka
OK, chodzi mi konkretnie o okolice pupy. A przy goleniu to kazda przezabawnie wyglada :D

Lutka w odpowiednim rozkroku wszystko się da zrobić :)

no własnie nie wiem, bo jakbym się nie starała to tam dokładnie na zero się nie wygolę :/

mama2
Daffodil
mama2
Katja no jasne ze tak obowiazkowo :36_1_53:inaczej mogłby sie lekarz przestraszyc. TRZYMAM MOCNO KCIUKI
A co do mojej pracy wole siedziec w kuchni i sie zajechac niz siedziec z mezem w pokoju od 2 dni prowadzimy wojne:36_2_31::36_2_42:

zaczelo sie o glupote, a poniewaz on jest zlosliwy to zamiast sie godzic to konflikt trwa.Wczoraj to myslałam ze go roszarpie:36_2_31:

To dobrze, że o głupotę poszło. Za chwilę pewnie zapomnicie o co chodziło :)

Daffodil
mama2
Daffodil

To dobrze, że o głupotę poszło. Za chwilę pewnie zapomnicie o co chodziło :)

oby bo wczoraj o maly wlos i bym mu walizke pakowała

Daffodil

Ale Ty mówisz o takiej maszynce elektrycznej? Bo taką to rzeczywiście się nie da. Trzeba się zaopatrzyć w taką z nożykiem :)

Nie, nie o zwykłej maszynce do golenia. Dokładne wygolenie okolic krocza to nie problem, gorzej z tyłami :P ale ok w szczególy nie ma sensu sie wdawać:P

Kobietki idę pooddychać trochę świeżym powietrzem. Może mi się trochę nastrój poprawi po spacerze, bo jak nie to mieszkanie rozniosę. Nie wyspałam się przez te koszmary, teraz mam oczy podkrążone, wyglądam jak śmierć i mam ochotę kogoś zatłuc :)
Mam nadzieję, że mi przejdzie do 15, bo jak nie, to jak mąż wróci z pracy, to chyba będziemy mu walizki pakować :)

Guniu ja równiez zycze Tobie a wlasciwie Wam zdrowych, pogodnych, rodzinnych i spokojnych swiat oczywiscie bez sladu ospy w powietrzu i sniegu, kochana sniegu... Ci zycze bo wtedy atmosfera swiateczna na dlugo zapada w naszych sercach...

No to widze ze problem golenia u Was tez sie pojawia ja sie zawsze zastanawialam zawsze czy jak przychodze do lekarza taka tam wygolona to czy on sie nie zastanawia co to za ladacznica do niego przylazla...:smile_jump::smile_jump:jakos tak takie glupoty mi do glowy przychodzily ale ja tez z pelnia natury na dole sobie nie wyobrazam... jak jakas kocicha....hi,hi

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Mama2 no niedobrze ze sie tak denerwujesz chyba niestety nie kazdy facet potrafi odpuscic kobiecie w ciazy ze wzgledu na jej stan:36_2_24:no ale co zrobic i tak czasem bywa, a Ty pewnie kochana jestes typem choleryczki tak jak ja, ja tez jak juz wpadne w szal i sie rozkrece to zaraz bym albo siebie albo meza pakowala...ale potem jak sie uspokoje to juz mi takie pomysly nie przychodza do glowy.

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

gunia43
nie wiem czy bede miala pozniej czas wiec
dziekuje za zyczenia i
ja rowniez zycze wam wszystkim i waszym rodzina
spokojnych i wesolych swiat bozego narodzenia oraz szczescia w nowym roku!
a bedzie szczesciliwy, bo w koncu na swiat przyjda nasze malenstwa!!!
[attach]1869[/attach]
postaram sie byc w kontakcie!

gunia szkoda że cie nie złapałam ale to nic:
życzę ci spełnienia marzeń
dużo miłości od najbliższych
spokojnej ciązy :)
a w przyszłym roku abyś była najszczęśliwszą mamą pod słońcem :)

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

Daffodil
Kobietki idę pooddychać trochę świeżym powietrzem. Może mi się trochę nastrój poprawi po spacerze, bo jak nie to mieszkanie rozniosę. Nie wyspałam się przez te koszmary, teraz mam oczy podkrążone, wyglądam jak śmierć i mam ochotę kogoś zatłuc :)
Mam nadzieję, że mi przejdzie do 15, bo jak nie, to jak mąż wróci z pracy, to chyba będziemy mu walizki pakować :)

:36_2_27::36_2_27::36_2_27: nO TO WYGLADA Na to ze jak przyjdzie maj to wszystkie zostaniemy bez mężów:36_19_3:

katja79
mama2 no niedobrze ze sie tak denerwujesz chyba niestety nie kazdy facet potrafi odpuscic kobiecie w ciazy ze wzgledu na jej stan:36_2_24:no ale co zrobic i tak czasem bywa, a ty pewnie kochana jestes typem choleryczki tak jak ja, ja tez jak juz wpadne w szal i sie rozkrece to zaraz bym albo siebie albo meza pakowala...ale potem jak sie uspokoje to juz mi takie pomysly nie przychodza do glowy.

straszny choleryk ze mnie:36_2_31::36_2_31: