Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
Wiki20pl
Kamidianka

Wiki z wielką przyjemnością przyjmę zaproszenie :))
Mebelki, które wybrałaś bardzo ładne.

No ja myśle ja mysle :smile_move: bedzie mi bardzo miło :smile_move:
Czy j cos przegapilam...??? Prosze jeszcze o zdjecia mebelkow :-)

KUCHNIA JOLKA 2,60M. NAJTANIEJ NA ALLEGRO (737330631) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze ich nie mam dzisiaj mają przywieść takie proste, najzwyklejsze, chcieliśmy jak najtanszym kosztem, ale zarazem zeby ladnie bylo :Śmiech:

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

elus.dreptus
Daffodil
Matko, ale stresa przed chwilą przeżyłam :glass:
Idę sprawdzić czy się Kuba nie odkopał i co zastałam?????
Mało się nie posiurałam ze strachu. Ale jak sprawdziłam czy dycha, to poleciałam po aparat :)

[ATTACH]13472[/ATTACH]

ojej przepraszam ale mnie to rozsmieszylo na poczatku, ja zawsze zanim sie poloze to spradzam co u malego i go wykisam:) tak cieplo ubieracie juz do snu?? moj spi w bodach z dlugim rekawem i to wszystko, nawet nie ma skarpetek

Maja już śpi w pajacyku bo ostatnio jak ją rano wyjmowałam to miała nogi lodowate, a tez spała w samym body z długim rękawem

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

Daffodil
Mało się nie posiurałam ze strachu. Ale jak sprawdziłam czy dycha, to poleciałam po aparat :)

[ATTACH]13472[/ATTACH]
Dzien dobry czwartkowo!
Daffodil - oj faktycznie. Tez bym zamarla na tki widok. Jak on to wykombinowal....
A Maksio nie uznaje ochraniaczy i musilam zdjac bo przeszkadzaly mojemu dziecku w ogladaniu swiata :-) poza lozeczkiem.

Kamidianka
My dzisiaj u lekarza. Tym razem ze mną. Lenka grzeczniutka, nawet jak lekarka do niej zagadała, to się śmiała. Potem wpadliśmy do teściów na krótki czas, najpierw był ryk, ale wyjęłam z fotelika, oswoiłam z nowym otoczeniem i potem było już tylko dobrze, śmiała się bardzo.

Brawo dla Lenki, że nie rozrabiała u lekarza. Ja jeszcze Kuby nie zabierałam na takie eskapady, ale coś czuję, że dałby popalić, bo on tak lubi w najmniej odpowiednim momencie :)

elus.dreptus
Daffodil

[ATTACH]13472[/ATTACH]

ojej przepraszam ale mnie to rozsmieszylo na poczatku, ja zawsze zanim sie poloze to spradzam co u malego i go wykisam:) tak cieplo ubieracie juz do snu?? moj spi w bodach z dlugim rekawem i to wszystko, nawet nie ma skarpetek
MOj pajacyk najczesciej albo tak jak Kubus na fotce. Maksio musi byc zabezpieczony bo sie odkopuje nad ranem i kiedys obudzilo mnie jego kichanie. Jak zajrzalam to spal na kolderce i raczki i nozki mial lodowate. Ostatnio wkladam z tego powodu dodatkowo w cienki spiworek. Ale ja mam zimna sypialnie.
Zreszta ten temat juz byl bo mama2 pytala :-)

Wiki20pl
gunia43
Wiki20pl

KUCHNIA JOLKA 2,60M. NAJTANIEJ NA ALLEGRO (737330631) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze ich nie mam dzisiaj mają przywieść takie proste, najzwyklejsze, chcieliśmy jak najtanszym kosztem, ale zarazem zeby ladnie bylo :Śmiech:

Bardzo fajne. Rzeczywiście nie są drogie, a na pewno będą ekstra wyglądać.

gunia43
Daffodil

[ATTACH]13472[/ATTACH]
Dzien dobry czwartkowo!
Daffodil - oj faktycznie. Tez bym zamarla na tki widok. Jak on to wykombinowal....
A Maksio nie uznaje ochraniaczy i musilam zdjac bo przeszkadzaly mojemu dziecku w ogladaniu swiata :-) poza lozeczkiem.

Kuba by chyba też wolał bez ochraniaczy, ale ostatnio trenuje jakieś dziwne podskoki i odbijanie się nogami, w wyniku czego potrafi sporą odległość do góry przejechać. A robi to z takim rozmachem, że walił by ciemiączkiem w szczebelki. Oprócz tego kręci się dokoła własnej osi, więc wolę tą jego biedną główkę ochraniać :)

e2e2
gunia43
My dzisiaj eksperymenty z kapiela. Napusilismy z M pelna wanne woda M wlazl a potem podalam mu Maksia i tak sie pluskali pol godziny. Maly byl w siodmym niebie doslownie. Powazny ale widac bylo, ze szczesliwy. Nogi mu tak slicznie chodzily jak do plawania. Maly plawak nasz. Teraz zasnal wyczerpany po kapieli i cycku,. Ciekawe kiedy pobudke urzadzi, bo przez te kapiel byl tki skonany, ze cycka ledwo co pociagnal.

Świetny pomysł ale Filip myślę że jeszcze jest troszkę za mały i jeszcze chwilkę poczekamy z takimi zabawami a na pewno mu się spodoba bo w wanience wierzga nogami że pół wody za wanienką.Maksio się wyszalał z Tati i będzie spał do białego rana tego Ci życzę Kochaniutka!!!:bye:

Faktycznie pospal niezle jak na to ile wypil z cycka czyli prawie nic. Spal az do 5.15!!! A potem cycek i do 8.30.

Wiki20pl
gunia43
Wiki20pl

Ladny maja kolor, taki cieply. I wazne za gladkie. Moj tata ma takie rustykalne sosnowe i strasznie zle sie je myje W kazdym zaglebieniu zbiera sie brud.
Bardzo ladne.

Kamidianka
Witajcie,

Daffodil o rany, moja mimo skoków w nocy zawsze śpi ciurkiem przynajmniej 7-8 godzin, dzisiaj od 21-szej do 8-mej rano. Zjadła, trochę pobrykała i znowu śpi.

U mnie też tak było do tej pory, ale teraz to chyba jakiś skok gigant. Kuba tak daje popalić, że już mi parę razy nerwy puściły od wczoraj :36_11_5: Normalnie marzę, żeby zasnął na chwilę i dał odsapnąć :)

Kamidianka
My dzisiaj u lekarza. Tym razem ze mną. Lenka grzeczniutka, nawet jak lekarka do niej zagadała, to się śmiała. Potem wpadliśmy do teściów na krótki czas, najpierw był ryk, ale wyjęłam z fotelika, oswoiłam z nowym otoczeniem i potem było już tylko dobrze, śmiała się bardzo.

Super, ze Lanka dala sie przekonac :-)

Kamidianka
Witajcie,

Daffodil o rany, moja mimo skoków w nocy zawsze śpi ciurkiem przynajmniej 7-8 godzin, dzisiaj od 21-szej do 8-mej rano. Zjadła, trochę pobrykała i znowu śpi.
MOj Maksio podobnie. Zdarzyly sie coprawda wyjatki jakies ale przewaznie spi od 21.00 do 5.00 i potem do 9.00.
Wczoraj o 20.00 juz padl jak kawka. No ale to widac dzaialanie relaksacyjne kapieli z tatusiem:-)

Daffodil
Kamidianka
Witajcie,

U mnie też tak było do tej pory, ale teraz to chyba jakiś skok gigant. Kuba tak daje popalić, że już mi parę razy nerwy puściły od wczoraj :36_11_5: Normalnie marzę, żeby zasnął na chwilę i dał odsapnąć :)

Wiem, o czym piszesz. Moja też w dzień niezle dokazuje, aż nie mam nieraz cierpliwości. A potem się złoszcze, że taka słaba jestem i mi nerwy puszczają.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

Daffodil
gunia43
Daffodil

[ATTACH]13472[/ATTACH]
Dzien dobry czwartkowo!

Kuba by chyba też wolał bez ochraniaczy, ale ostatnio trenuje jakieś dziwne podskoki i odbijanie się nogami, w wyniku czego potrafi sporą odległość do góry przejechać. A robi to z takim rozmachem, że walił by ciemiączkiem w szczebelki. Oprócz tego kręci się dokoła własnej osi, więc wolę tą jego biedną główkę ochraniać :)
MOj nie robi takich manewrow. Spi spokojnie i budzi sie tak gdzie zasypia.

Daffodil
Kamidianka
Witajcie,

Oj wiem co przezywacie. Maksio mial ten skok jako pierwszy no i Lenka jeszcze wczesniej z tego co pamietam. U nas bylo 4 dni takiego dokazywania ze nie widzialam jak se nazywam!!!!! Wczesniej nigdy tak mu sie nie zdarzalo.

Kamidianka

To Fajnie że wizyta była spokojna,a tak zapytam czy kontrolnie czy coś Lence dolega???

Wiki20pl
gunia43
Wiki20pl

Jak za taką cenę to rewelacja!!!