Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
elus.dreptus
agusiaa58
mozesz mu robic okady z zaparzonej ochlodzonej szaszetki. A mam do ciebie pytanie robisz cos z siusiakiem w ogole?? bo mi polozna powiedziala zeby do roku czasu nic nie robic a jak bylam u lekarki to wlasnie mu tak naciagla go ze sie krew puscila i powiedziala zeby odciagac codziennie przy kapieli bo nie bedzie umial siusiu zrobic .... no i zglupialam bo jedna gada tak a druga co innego...

moja pediatra kazala mi codziennie po kapieli sciagac skorke ale delikatnie!! a nie do krwi, powiedziala ze jesli nie bede tego robic to moze miec stulejke pozniej.

mi z kolei mowila ze do roku czasu nic się nie robi.

hehe nawet jakbym chciala odrobinkę ściągnąć to nie dam rady, bo przez AZS musz ekąpać Mlodego w chłodnej wodzie - silą rzeczy siusiak mu sie kurczy :P

A'propo siusiaków: układacie je jakoś w pieluszce?
Lutka - Sam lezy tak jak ma lezec wiec nic tylko sie cieszyc ze nic nie musze kombinowac.
Mam2corun - cala przyjemnosc po mojej stronie.
No i ja dziekuje wszystki za komentarze sympatyczn .-)
NIc Uciekam juz serio!! Pa!!!

Wiki20pl
Kamidianka
Wiki20pl

No jasne że sie uda. Jak tylko skończymy domek to zapraszam do siebie na kawe. Tylko nie chce słyszec zadnej wymówki. Masz przyjechac i koniec :Śmiech:

Wiki z wielką przyjemnością przyjmę zaproszenie :))
Mebelki, które wybrałaś bardzo ładne.

No ja myśle ja mysle :smile_move: bedzie mi bardzo miło :smile_move:
Czy j cos przegapilam...??? Prosze jeszcze o zdjecia mebelkow :-)

lutka
gunia43
e2e2

Uważam że każdy związek małżeński powinien opierać się na zaufaniu i przyjaźni,mój M jest jedną jedyną osobą która mnie zna na wylot i wiem że jemu mogę powiedzieć wszystko i w drugą stronę.
Ja mam jedną przyjaciółkę a kilka dobrych koleżanek z którymi utrzymuje kontakt ale już nie taki jak kiedyś bo każda ma już dziecko i pracują i jak zawsze czasu brakuje.A z moją przyjaciółką znamy się od urodzenia,mieszkałyśmy w jednym bloku a teraz Monika mieszka w Hiszpanii i co roku albo ona albo my lepotraficimy do niej.Jak sobie przypomnę to śmiać mi się chce jakie byłśmy zwariowane,potrafiłyśmy się pobić o chłopaka i nie odzywać do siebie ale zawsze dochodziłyśmy do kompromisu i tak jest do tej pory.
Pobic o chlopaka, he, he!!! Ja z moja tez sie pstrykalam, bo jeden nam sie ten sam podobal a jemu bardziej ja, choc dla mnie to niezrozumiale, bo ona taka ladna z klasa dziewczyna.
Fajnie ze z M masz taki uklad. To wilekie szczescie.

a Ty Gunia to brzydka i bez klasy niby, puknij się w lepetynę :lup:
NO wiesz ale ona to serio taka pieknosc typowa. Ja to zadna pieknosc. Ale swa wartosc znam, zeby nie bylo :-)
Dzieki Lucia!!!!!

Daffodil
gunia43
My dzisiaj eksperymenty z kapiela. Napusilismy z M pelna wanne woda M wlazl a potem podalam mu Maksia i tak sie pluskali pol godziny. Maly byl w siodmym niebie doslownie. Powazny ale widac bylo, ze szczesliwy. Nogi mu tak slicznie chodzily jak do plawania. Maly plawak nasz. Teraz zasnal wyczerpany po kapieli i cycku,. Ciekawe kiedy pobudke urzadzi, bo przez te kapiel byl tki skonany, ze cycka ledwo co pociagnal.

Ale super pomysł. Jakoś sama na to nie wpadłam :lup: Też muszę M. namówić na taki eksperyment, ciekawe czy się Kubie spodoba :)
My tak tez zrobilismy ale jakies 4 tyg temu, maly kapal sie ze mna, bardzo byl zdziwiony ale podobalo jemu sie:)

Dzis chodziliśmy sobie po mieście w chuscie, no i Młody oczywiście ulał na mnie więc tłumacze mu ze teraz to MUSI cały spacer wytrzymać w chuście bo nie bede tak chodziła, no ale nie posłuchał. Po 20 min zażądał połozenia do wozka.

Daffodil
Matko, ale stresa przed chwilą przeżyłam :glass:
Idę sprawdzić czy się Kuba nie odkopał i co zastałam?????
Mało się nie posiurałam ze strachu. Ale jak sprawdziłam czy dycha, to poleciałam po aparat :)

[ATTACH]13472[/ATTACH]

ojej przepraszam ale mnie to rozsmieszylo na poczatku, ja zawsze zanim sie poloze to spradzam co u malego i go wykisam:) tak cieplo ubieracie juz do snu?? moj spi w bodach z dlugim rekawem i to wszystko, nawet nie ma skarpetek

Witam się wieczorkiem tak na chwilkę,ja już po kąpieli,wybalsamowana piję piwko.Już nie mam pomysłów na obiad i na jutro przyprawiłam już udka z kurczaka mniam mniam!Wieczorem Filip już był pogodniejszy a po kąpieli bawił się z M a ku ku,bardzi lubi jak się m chowa za poduszką i wyskakuje mówiąc a ku ku śmieje się bardzo!!!:36_3_8::yuppi:

gunia43
My dzisiaj eksperymenty z kapiela. Napusilismy z M pelna wanne woda M wlazl a potem podalam mu Maksia i tak sie pluskali pol godziny. Maly byl w siodmym niebie doslownie. Powazny ale widac bylo, ze szczesliwy. Nogi mu tak slicznie chodzily jak do plawania. Maly plawak nasz. Teraz zasnal wyczerpany po kapieli i cycku,. Ciekawe kiedy pobudke urzadzi, bo przez te kapiel byl tki skonany, ze cycka ledwo co pociagnal.

Świetny pomysł ale Filip myślę że jeszcze jest troszkę za mały i jeszcze chwilkę poczekamy z takimi zabawami a na pewno mu się spodoba bo w wanience wierzga nogami że pół wody za wanienką.Maksio się wyszalał z Tati i będzie spał do białego rana tego Ci życzę Kochaniutka!!!:bye:

mama2corun
Daffodil
gunia43

Ale super pomysł. Jakoś sama na to nie wpadłam :lup: Też muszę M. namówić na taki eksperyment, ciekawe czy się Kubie spodoba :)

oj tak tak to super pomysl aja tak z Oliw sie kopalam :) a z Ola pod prysznic razem wlaze jest w siodmym niebie bo im wiecej mokro tym jej lepiej :yuppi:
a Ola jak juz wczoraj zasnela no i ten czopek jej dalam bo niewiedziala co robic tak strasznie plakala to wstala dopiero o7 do karmienia :) a dzis to tak wieczorem juz luzniej ale caly dzinen marudna byla poszlismy na zakupy i lecialam z zakupow tak szybko ze myslalam ze buty pogubie taka syrene wlaczyla :/ no i w domu tez tylko chwilke sama sie pobawi a tak to raczki :/ no ale nic jakos to przejdziemy,znajomy dzis byl i mowi ze jemu to wygada na zabki.no ale zobaczymy.
oki dziewczynki ja pewnie jeszcze zagladne dzis choc niewiem,Olenka spala slicznie w nocy ale M chrapal i nieszlo spac a probowalam rano jak on juz wstal sie polozyc a tu u sasiada na ogodku budowali taka szopke i stukanie wiertarki pily ehh i niewyspalam sie :36_2_31: a jak niewyspana to zla:36_2_31: wiec ide cos zjesc i klade sie spac dobranoc kochane sloneczka :Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:
Widzę że i twoje maleństwo przechodzi kryzys,łącze się z Tobą bo Filipek też jakiś taki nie mój!!!I my się męczymy i nasze maleństwa jeszcze bardziej!JUTRO BĘDZIE LEPIEJ i tego się trzymam!

gunia43
Aha - okresu dzisiaj w poludnie dostalam. Kurcze dobrze, bo juz sie niepokoilam, he, he, ze Maksik bedzie mial rodzenstwo!!! No i jak dostalam to tak, ze dopiero po bieliznie sie zorientowalam. Ostatnio co prawda jakies pryszcze male mi porosly ale tak to zero objawow. Zero bolu brzucha, dziwnego poddenerwowania, obrzmialych bolacych piersi, wielgachnych syfow i ciezkich nog. Taki okres to ja moge miec :36_7_8::36_7_8::36_7_8:
Tym optymistycznym akcentem zegnam Was na dzisiaj i spadam do mezusia.
Hmmm. A takie mialam piekne z nim zwiazane plany. Nop coz. Co si odwlecze to nie uciecze :smile_move:
Pa kochane:36_3_15:

A ja jeszcze nie dostałam i troszkę się martwię ,ale nie żebym tęskniła!:36_11_5:

lutka
elus.dreptus
agusiaa58
mozesz mu robic okady z zaparzonej ochlodzonej szaszetki. A mam do ciebie pytanie robisz cos z siusiakiem w ogole?? bo mi polozna powiedziala zeby do roku czasu nic nie robic a jak bylam u lekarki to wlasnie mu tak naciagla go ze sie krew puscila i powiedziala zeby odciagac codziennie przy kapieli bo nie bedzie umial siusiu zrobic .... no i zglupialam bo jedna gada tak a druga co innego...

moja pediatra kazala mi codziennie po kapieli sciagac skorke ale delikatnie!! a nie do krwi, powiedziala ze jesli nie bede tego robic to moze miec stulejke pozniej.

mi z kolei mowila ze do roku czasu nic się nie robi.

hehe nawet jakbym chciala odrobinkę ściągnąć to nie dam rady, bo przez AZS musz ekąpać Mlodego w chłodnej wodzie - silą rzeczy siusiak mu sie kurczy :P

A'propo siusiaków: układacie je jakoś w pieluszce?
Ja zwracam uwagę żeby był na dół skierowany bo kilka razy był z boku zsiurany.:złoty_medal:

elus.dreptus
Daffodil
Mało się nie posiurałam ze strachu. Ale jak sprawdziłam czy dycha, to poleciałam po aparat :)

[ATTACH]13472[/ATTACH]

ojej przepraszam ale mnie to rozsmieszylo na poczatku, ja zawsze zanim sie poloze to spradzam co u malego i go wykisam:) tak cieplo ubieracie juz do snu?? moj spi w bodach z dlugim rekawem i to wszystko, nawet nie ma skarpetek

Kuba ma zawsze długi rękawek i śpiochy albo pajacyk, bo w drugim pokoju mamy okno uchylone i dość chłodno jest w mieszkaniu.

Daffodil

[ATTACH]13472[/ATTACH]

Rozumiem jak się wystraszyłaś ale jak zobaczyłam to zdjęcie to prawie spadłam se śmiechu z krzesełka!!!Dziękuje bo z uśmiechem na twarzy zasnę jak to sobię przypomnę!!!A ja zaraz poleciałam sprawdzić jak Filip śpi ale jest ok!Filip ma manię zakładania sobie pieluchy albo cokolwiek leży w zasięgu jego łapek na głwe to znaczy na twarz i tak leży!!!Ostatnio matę miał położoną koło Firanki to zakładał sobie ją na oczy i się przyglądał przez nią,zabawnie to wygląda a ja muszę go pilnować żeby sobie krzywdy nie zrobił.

Daffodil

[ATTACH]13472[/ATTACH]

O matko, jak on to zrobił??!! Ech, te nasze dzieci, wiercipięty nawet w nocy, i w nocy trzeba się mieć na baczności.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png