Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

katja79
mama2
Maya33

Maya niestety robi co 3 dzien jedna olbrzymia na poczatku sie martwilam ale podobno to normalne

Witam sie po stresujacym poranku i polowie nocy Marta gdzis zlapala rotavirus i oczywiscie wymioty pol nocy i jest bardzo zmeczona no i my razem z nia mam nadzieje ze nie zarazi Mayeczki :aj:

oj! duzo zdrowka dla Martusi!!!!!!!!!!!! i zeby tylko malutka sie nie zaraziła

ojej rota trzymam kciuki zebyscie szybko dochodzili do siebie no i za Maye zeby ja choróbsko nie dopadlo.
a swoja droga szczepilyscie swoje maluszki na rotavirus?

ja rowneiż trzymam kciuki za Marusie, ja nie szepiłam, ale podobno szczepionka nie daje pewności ze dziecko nie będzie chore

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

Witam Laski
My w Polsce melduje sie wiec dzis ze wlasnie jestesmy po chrzcinach latam z Nikim po lekarzach i jak narazie głucho na temat płaczu ,płacze jak by mniej bylismy u pediatry nic nam specialnego nie powiedziala owszem wyslale mnie do chirurga dzieciecego stwierdzajac ze to przepuklina jednak okazalo sie ze to wodniak i Niki mial maly zbiek na miejscu:aj:koszmar jakis tak płakał ze szok:16_8_3:
Jestem u tesciowej i juz sie nasłuchałam oj ciezko.
Nikus mi strasznie sie rozchorowal i jutro tez lekarz nas czeka kaszle i chyrla.

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
Witam Laski
My w Polsce melduje sie wiec dzis ze wlasnie jestesmy po chrzcinach latam z Nikim po lekarzach i jak narazie głucho na temat płaczu ,płacze jak by mniej bylismy u pediatry nic nam specialnego nie powiedziala owszem wyslale mnie do chirurga dzieciecego stwierdzajac ze to przepuklina jednak okazalo sie ze to wodniak i Niki mial maly zbiek na miejscu:aj:koszmar jakis tak płakał ze szok:16_8_3:
Nikus mi strasznie sie rozchorowal i jutro tez lekarz nas czeka kaszle i chyrla.

Jolcia jestes w końcu już miałam do ciebie eska póścić.... i lekarze nie wiedzą co nikusiowi jest? dlaczego płacz?! :36_2_13:biedaczek nasz buziaki od ciotki ...a tesciowej nie słuchaj jednym uchem wpuszczaj drugim wypuszczaj.....życze zdrówka dla Nikusia

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2
Daffodil
mama2
no dobrze a jak tak bedzie 7 stopni to jak macie w plnach ubierac dzieciaczki? jakis juz kombinezon ? zimowy czy jesienny ? czy moze kurtka ...

Ja nie wiem jeszcze, będę musiała Kubę przetestować :) Dostałam dwie takie fajne jesienne kurteczki, śpiworek mam taki z futerkiem i kombinezon zimowy też już mam. Ale Kuba jest z tych dzieci zimnolubnych i jak się tylko trochę za bardzo zagrzeje, to potrafi taki raban podnieść, że głowa mała, więc będę musiała na bieżąco go obserwować.

a kombinezon zimowy jaki rozmiar masz? bo ja nie wiem czy na 80 kupowac czy 86?

Ja mam na 80 i z pewnością będzie na Kubę trochę za duży, ale w sumie Maksik jest dużo większy.

Jola30
Witam Laski

duzo zdrowka dla nikusia , a co do płaczu to czasem tak mocno dzieci placza bez powodu a potem przestaje nagle rowniez bez komnkretnej przyczyny

lutka
oooo jajka widzę :D

Nie no płaska nie była, ale kolor skóry pięęęękny, marchewkowy.

głowa Szymka:jejku ale wielka :36_2_13: albo to reszta taka chuda byla :D
Witam niedzielnie!!! Troche ostatnio zaniedbalam forum, ale to sdletego, ze tyle sie dzialo. M w domu i chcielismy spedzic jak najwiecej czasu razem w trojke.
Mielismy nie wydawac kasy i co.... i dziesiaj bylismy na miescie i kupilam sobie sukienke letnia
bo bardzo przeceniona byla a malemu za kope kasy bo 60 euro (bo byla promocja wszystko 10 procent taniej :-)) mate edukacyjna Fisher Frice Rainforest!!!!
CHyba ktoras z Was ma. Jasli sie nie myle to napiszcie prsze jak sie sprawdza. Jak na razie maksio byl zachwycony ale pod koniec po godzinie sie juz strasznie denerwowal na zabawki ze nie da sie ich zjesc albo przynajmniej wszystkich wlozyc do buzi!!!!!
tera7 lezy moj skarb i gada do ksiazeczki (ukradzonej przez przypadek:-))

Lutka - ale Szymus byl malenki i chudzinka taka. Glowa przy takim cialku faktycznie dzza sie wydaje :-)

Daffodil
katja79
No to wstawiam jak myslicie jaki zakiet do niej dokupic?

[attach]13322[/attach]
[attach]13325[/attach]
[attach]13326[/attach]

O matko, ale lasencja :8_5_12: Sukienka ekstra.
Ja bym kupiła jakiś czarny krótki żakiecik.
Katja - gdzie kupilas??? Cudo jak dla mnie!!! Oj widze ze czerwony ostatnio populany koor na forum. Wygladasz nieziemsko!!!!

Jola30
Witam Laski

Jola jesteś wreszcie!!
Biedny Nikuś. Co to za zabieg? Kuba też miał wodniaczki po porodzie, ale po jakiś 3 tygodniach samo zeszło.
A chrzciny jak się udały? Pochwal się jakimiś zdjęciami.
Dużo zdrówka dla Nikiego.

Jola30
Witam Laski

Jola30 - super, ze jestes!!!! Jak tam chrzciny, udane (pomoijajac widok i sluchanie tesciowej he, he)???
Co do placzu sama nie wiem. Moj ostatnio tak plakal i ja juz bliska szalenstwa bylam. A pewnego dnia zupelnie przeszklo i tyle Ci powiem na temat, ze nic nie wiem o co biega dziciakom czasami ;-)
Dobrze, ze juz zabieg macie za soba. NIe taki byl diabel straszny jak go w Anglii pisali. Alöe wspolczuje i tak, ze musieliscie przez to przechodzic. Najwazniejsze ze juz po.
No i co tam poza tym????
Pozdrawiam Cie i duze misie dla Ciebie i NIkiego!!!!!! Tesknimy z Maksikiem za Wami :-)

Ewciaa
mama2
w co bedziecie teraz ubierac swoje malenstwa jak tak zimno na dworze????????

jakieś grube portki, rajstopy moze pod spód, body i jakieś sweterki grube mam kupione , mam też taką kurteczke jesienna, i nawet grupe pajacyki mam i koce
Ja mam taki spiworek do wozka juz wlozony. Taki wlasnie na teraz. Poza tym cz6apka obowiazkowow, bluza lub sweterek taki ciut grubszy i tyle na temat. NO i zawsze buty zeby nozki nie zmarzly. Maksiowi cieplutko.

Kamidianka
katja79
Maya33
lutka -przesliczny filmik

chcialam sie wam pochwalic ze Mayeczka nareszcie przewraca sie z brzuszka na plecki dzis miala debiut i wszyscy sie bardzo cieszymy:taniec1:

uciekam spac

brawa dla Mayeczki moja ciagle jak kłoda na pleckach ;/

Moja już śmiga z brzuszka na plecki, wyraznie prowokuje przewrót, żeby jak najkrócej na brzuchu leżeć, bo to jej najmniej ulubiona pozycja od urodzenia. Natomiast z plecków na brzuch ani rusz.
Kamidianka - No bo przeciez nie bedzie sobie pogarszac. Madrala malutka .-)
Super, ze jej juz takie akrobacje wychodza. Ja mam nadzieje ze mata sprowokuje Maksika do obrotow. Do cycka tylko jak na razie probuje sie odwracac.

mama2cór to musiał byc rozkoszny widok, piszcząca Ola.

Gunia nieobecnośc usprawiedliwiona tą sukienką :)

Jola30 no w końcu sie odezwalaś. AL eto co Nikusiowi robili z tym wodniakiem???? biedactwo. No to w końcu nie ma tej przepukliny???