Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
gunia43
isabela
prosze bardzo, zanim sie ubralam, pstryknelam w niesmiertelnej pizamce fotke ;) Lutka, oto moja PILKA - PILA PLAZOWA CHYBA

Wow, isablela. Serio imponujacy. Nasze dzieciaczki rosna to i brzusie rosna. Gratulacje! No i tylko 2 kilo na plus. Pozazdroscic.

moment moment, moja dzidzia tez rośnie mimo że brzuch tak sobie, chowa sie gdzieś przy nerkach ,wiec moze jednak chłopiec będzie :P

gunia figga cudne wieści, jak to dobrze ze u majówek póki co wszystko bardzo dobrze.

Lutka proszę usunąć "póki co" z tego zdania :)

Daffodil
lutka
gunia43

Wow, isablela. Serio imponujacy. Nasze dzieciaczki rosna to i brzusie rosna. Gratulacje! No i tylko 2 kilo na plus. Pozazdroscic.

moment moment, moja dzidzia tez rośnie mimo że brzuch tak sobie, chowa sie gdzieś przy nerkach ,wiec moze jednak chłopiec będzie :P

gunia figga cudne wieści, jak to dobrze ze u majówek póki co wszystko bardzo dobrze.

Lutka proszę usunąć "póki co" z tego zdania :)
No wlasnie. Racja Daffodil, racja!!!!!

lutka
a bo ja tak bardziej o sobie myślałam, jakas się przesądna ostatnio zrobilam, i ból brzucha mnie denerwuje. Niby nie mocny, ale od tej nocy go mam.

Takie ciągnięcie i kłucie czy jakoś inaczej? Bo jeśli takie standardowe, to tylko rozciągająca się macica. Ja też od czasu do czasu tak mam, już nawet przestałam na to zwracać uwagę.
Lutka więcej optymizmu, na pewno wszystko będzie dobrze.

takie skurcze okresowe, nie bardzo mocne - bo już bym się umawiała na wizytę dzisiejszą - ale są, a do tej pory bardzo rzadko mnie bolał brzuch, stąd stres. W nocy wzięłam 2 nospy, i dziś jedną, jakoś cały czas czuję macicę, czasem skurcz czasem zwykłe czucie.

lutka
takie skurcze okresowe, nie bardzo mocne - bo już bym się umawiała na wizytę dzisiejszą - ale są, a do tej pory bardzo rzadko mnie bolał brzuch, stąd stres. W nocy wzięłam 2 nospy, i dziś jedną, jakoś cały czas czuję macicę, czasem skurcz czasem zwykłe czucie.

to moze byc przyczyną ze ci się macica powieksza bo dzidzia rosnie i potrzebuje wiecej miejsca

http://s2.pierwszezabki.pl/021/021438990.png
KIEDY DECYDUJESZ SIĘ NA DZIECKO TO ZGADZASZ SIĘ ŻEBY OD TEJ CHWILI TWOJE SERCE PRZEBYWAŁO POZA TWOIM CIAŁEM

Daffodil
mama2
Daffodil rosze sie pochwalić swoją"kulką" !!!

Będzie zdjęcie, jak mężuś wróci z pracy :) Chociaż po brzuchu Isabeli każdy teraz będzie malutki :)
NO. Nawet moj. Spytalam gina czy moj brzuch jest ok. Powiedzial, ze ok. Taki sredni. Co mnie zdziwilo, bo wydawalo mi sie ostatnio, ze mam straaaasznie duzy jak na 21 tydzien. A on powiedzial, ze taki sredni. NO coz. Czekajcie dziwczynki na 20 tydzien a zobaczycie....
amelcia - a jak tam u Ciebie? daj fotke, jak mozesz
elwira juz za godzine ma wizyte!

lutka

lutka - pewnie brzucho sie rozciaga. To wlasnie ten czas kiedy zaczyna gwaltownie rosnac. Ja tak mialam i widzisz jaki mam balonik.

Ja dzisiaj taraz po lekarzu, polecialam na zakupy. Wadalam kope kasy i jeszcze troszke wydam, bo chcce kupic jeansy i stanik czarny. Jak na razie kupilam wszystko w Orsayu. Tzn sukienke na Wigilie i sylwestra, szary, dlugi golf, bluzke koszulowa w czarno-biala krate. NIc na ciaze ale wszystko na ciaze sie nadaje. Kupilam tylko rozmiar wieksze, bo w biuscie 38 bylo mi za ciasne. Lezy super i pochodze pewnie przynajmniej ze 2 miesiace a i po ciazy sie przyda.

Dorcia gratuluję ruchów, przedziwne uczucie co?

gunia no własnie tak te zmyślę, ze moze rozciąga się macica, więc staram się nie panikować, tylko smutna sie snuję. No własnie nie widzialam Twojego brzuszka, masz zdjecie w galerii?

dorciaa25
Witam:) witam wszystkich po weekendzie...jak dla mnie był bardzo meczący, byłam w szkole, jestem na ostatnim roku i pisze pracę...mam nadzieje ze napisze, bo od kiedy zaszłam w ciże to strasznie sie rozleniwiłam

No i poczułam wreszcie ruchy dzidziusia, kopał mnie dzis w nocy tal leciusienko:)

Pozdrawiam was i do napisania pźniej:)

Dorcia gratuluję pierwszych kopniaków. Teraz będzie ich pewnie coraz więcej :)

Ślicznie wyglądasz, masz tak ciemną karnację czy smarujesz sie czymś? Cisnęło mi się na język znowu to samo (rozmiar mojego brzucha przy waszcyh, ale nie będę się powtarzała. Gdzie Ty gruba jesteś???? Wyglądasz R.E.W.E.L.A.C.Y.J.N.I.E!