Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Ja tylko na chwile poniewaz zaraz zmykamy na lotnisko wszystko juz prawie spakowane :noooo:strasznie tego duzo mam nadzieje ze nie bedzie nadbagazu.
Nikus cala noc nam niespal a my razem z nim wiec jestem nie przytomna no ale coz wylot mam o 19:30 waszego czasu a w Polsce mam byc planowo 21 :30 we Wrocku
wiec zanim dojedziemy do siebie to na pol noc sie zbierze
znikam i zycze milego dzionka i fantastycznego wekendu,odezwie sie w niedziele jak juz bedziemy na spokojnie papa

mam nadzieje ze samotot sie nie rozwali:noooo:i :noooo:ze Nikus bedzie grzeczny bo czarno to widze:noooo:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
Witam
Ja tylko na chwile poniewaz zaraz zmykamy na lotnisko wszystko juz prawie spakowane :noooo:strasznie tego duzo mam nadzieje ze nie bedzie nadbagazu.
Nikus cala noc nam niespal a my razem z nim wiec jestem nie przytomna no ale coz wylot mam o 19:30 waszego czasu a w Polsce mam byc planowo 21 :30 we Wrocku
znikam i zycze milego dzionka i fantastycznego wekendu,odezwie sie w niedziele jak juz bedziemy na spokojnie papa

mam nadzieje ze samotot sie nie rozwali:noooo:i :noooo:ze Nikus bedzie grzeczny bo czarno to widze:noooo:

Jola to trzymamy kciuki, żeby podróż szybko minęła i żeby Niki był grzeczny jak aniołek. Odezwij się jak najszybciej.

Daffodil
mama2
witam sie po suuper przespanej nocce:36_2_25:
wczoraj maksio zdrzemnal sie o 19.00 i musialam go obudzic 20 minut po 19 bo balam sie ze bedzie problem ze spaniem . o 20.00 kapiel i cyc a potem 50 minut usypiania (wlasnie przez ta drzemke) Maksio wyczul ze tata chce mamie masarz zrobic i jak zawsze zasypia w 5 minut tak teraz w 50 ! ale usnał wkoncu a mama doczekała sie masarzu...hm ale bylo przyjemnie:D maksio dzentelmen ani razu nie przszkodzil i spał a obudzil sie o 2.00 i 4.00 :36_2_4:

No to rewelacja! Maksiu dorośleje i śpi coraz lepiej :) Brawa.

mam nadzieje ze to nie jednorazowe wydarzenie

mama2
mam pytanie czy wasze dzieci ulewaja np. w godzine po jedzeniu??? moj jak nigdy nie ulewa to dzis dwa razy pare minut po jedzenie a potem dwa razy godzine po jedzeniu razem 4 razy ..duzo troche:noooo:

dzis sie okazało ze na chrzcinach bedzie 17 osob bo jeszcze babcia M sie podobno wybiera i chrzestny M...:white_flag:

Kuba miał taki okres ostatnio, że ulewał praktycznie po każdym karmieniu. I to jakoś dziwnie, bo bekał i wtedy mu się ulewało. Nigdy wcześniej tak nie miał. I to też właśnie czasem nawet po godzinie do jedzenia. Ale odpukać od 2-3 dni jest lepiej.

Daffodil
mama2
mam pytanie czy wasze dzieci ulewaja np. w godzine po jedzeniu??? moj jak nigdy nie ulewa to dzis dwa razy pare minut po jedzenie a potem dwa razy godzine po jedzeniu razem 4 razy ..duzo troche:noooo:

dzis sie okazało ze na chrzcinach bedzie 17 osob bo jeszcze babcia M sie podobno wybiera i chrzestny M...:white_flag:

Kuba miał taki okres ostatnio, że ulewał praktycznie po każdym karmieniu. I to jakoś dziwnie, bo bekał i wtedy mu się ulewało. Nigdy wcześniej tak nie miał. I to też właśnie czasem nawet po godzinie do jedzenia. Ale odpukać od 2-3 dni jest lepiej.

ale raz ulewa po jednym jedzonku czy wiecej razy?

katja79
hej babeczki ja znów po dwudniowej nieobecnosci zaglądam..ehhh dzialo sie u nas nie dosc ze mala tym sokiem z marchewki niezle zakleilam bo zrobic bidulka kupy nie mogla w koncu zrobila czwartego dnia ale co sie biudulka naplakala to masakra, no a dzisiaj zaczelam nauke zasypiania w łózeczku ta metoda o której pisalam i wstawialam linki i powiem Wam ze moje dziecko bylo niesamowite troszke poplakala nie powiem ale po czterech dzremkach w ciagu dnia wieczorkiem zasnela po 10 minutach mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej kurcze gdyby ssala smoka to bylaby rewelacja bo ewidentnie brakuje jej ciumkania no ale i tak jestem z niej dumna a ze naczytalam sie o tym zsypianiu i zdrowym snie dzieci tyle co nie miara to jestem przekonana ze wyjdzzie to na dobre nie tylko mi ale i malej...
no nic teraz poczytam co u Was i smigam spac dzisiaj posprzatalam całą chałupe na błysk i jakas ledwo zywa jestem

Gunia śliczne zdjęcie Maksia pod suwaczkiem!!!:smile_jump:
Gratuluje!!! NO oby bylo coraz lepiej. Odetchniecie z ulga wtedy na pewno obie!!!!
A jaka ta metoda???? Pytam z ciekawosci, bo che zobaczyc jak to sie ma do usypiana Maksika :-)

e2e2
Ewciaa
e2e2

Jakie maleństwo,wcześniak??

no tak miała termin na październik

ale głupie pytanie zadałam!Wy też macie wrażenie że po porodzie wam się mózg skurczył?bo mnie to na pewno!Nawet na zakupy jak jadę to muszę mieć listę bo inaczej połowę rzeczy zapomnę kupić.
Juz o tym piasalm wczesniej ze z ciazowym i pociazowym mozgiem nie jst latwo. Ponoc do pol roku po to sie normuje. U mnie juz lekka poprawa, he, he!!!!

mama2
witam sie po suuper przespanej nocce:36_2_25:
wczoraj maksio zdrzemnal sie o 19.00 i musialam go obudzic 20 minut po 19 bo balam sie ze bedzie problem ze spaniem . o 20.00 kapiel i cyc a potem 50 minut usypiania (wlasnie przez ta drzemke) Maksio wyczul ze tata chce mamie masarz zrobic i jak zawsze zasypia w 5 minut tak teraz w 50 ! ale usnał wkoncu a mama doczekała sie masarzu...hm ale bylo przyjemnie:D maksio dzentelmen ani razu nie przszkodzil i spał a obudzil sie o 2.00 i 4.00 :36_2_4:

Mama2 . No po prostu pieknie Maksio pospal!!! Oby tak mu sie przestawiilo. MOjemu znow na opak sie zrobilo. Budzil sie o 3.00, 6.00 i 7.00 (??) a ostatecznie o 9.00 wstal. Cos mu siepokrecilo. Mam nadziej, ze wroci do swych dawnych zwyczajow 1 pobudki na jedzenie .
Fajnie, ze masaz sie udal :-) U nas tez masaz byl ;-) i dzisiaj poprawka w poludnie :-)

pat-k
witam sie sobotnio, u nas leje jak z cebra od rana. ulicami pewnie plynie rzeka

moj M wczoraj zajrzal na ten dach i nic nie znalazl,
nowa teoria M, ze nietoperz sie zderzyl... z tego co wiem, to nietoperze nie uderzaja w przedmioty w nocy, zwlaszcza w przedmioty wielkosci budynku
He, he! NO i dobrze kojarzysz Patka. M moze mial na mysli pijanego nietoperka!!!!!

mama2
Daffodil
mama2

ale raz ulewa po jednym jedzonku czy wiecej razy?

Raz.

mama2

Filip odkąd dostaje więcej butli to czasami ulewa,i tak różnie czasami zaraz po odbiciu a czasami godzine po jedzeniu.
To wam się chrzciny powiększyły,to chyba dobrze,im więcej tym weselej!

Jola30
Witam

Jola czekamy na relację z lotu !Oby było wszystko dobrze!:36_2_25::36_2_25::36_2_25::36_2_25::36_2_25::36_2_2

mama2

Tosia tez tak ulewa. godzine, poltora po posilku juz takim "twarozkiem". i jak cwiczy na brzuszku, to tez prawie zawsze cos jej sie uleje

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

gunia43
katja79
mama2
Moi mezczyzni:))[attach]12816[/attach]

[attach]12817[/attach]

[attach]12818[/attach]

[attach]12819[/attach]

[attach]12820[/attach]

ale sie chlopaki wylegują :36_1_1: sa poprostu jak dwie krople wody :)
Podpisuje sie pod tym!!!!

i ja :) bo w koncu udalo mi sie otworzyc te zalaczniki. maksi jak sie wtula w pache taty :))
kapitalnie to wyglada, taki slodziuchny, rozowiutki bobas na tle wlochatej meskiej klaty :D

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie