Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

lutka
jola22
lutka
Jola a co Ty tu robisz tak wczesnie rano? :D

Co do grypy to bez obawy, lecza leczą, ale Nikus to raczej nie miał by gdzie sie zarazić co?

mama2
jak ja Ci zazdroszczę wycieczki :/ kuźwa to tylko ja wiecznie siedze w domu! 3 rok z rzędu planowalam iśc na koncert muzyki żydowskiej podczas sni kultury i jak nie pogoda do dupy (zawsze leje), to w tym roku pora byl ado dupy bo 20:00. Czyli czas Mlodego na kapiel. Kuźwa zaczynam powoli przyrastac do domu :/

Co macie na obiadek? ja robie naleśniki z nadzieniem marchwiowo-cebulowo-salamiowym (w sensie z salami). Taki eksperyment.

Lutka pojadła bym takich eksperymentów - rzuć jednego.

a prosze Cie bardzo, tylko zroluj sobie sama :D

Lutka pyszny....daj jeszcze jednego dla męża, bo tez głodny.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

jola22
A ja chyba dostałam okres....tz. sama nie wiem co to.
Wczoraj najpierw miałam ciemne upławy, potem żywą krew (więc stwierdziłam że to okres i wzięłam pierwszą tabletkę antywłamaniową)...a dziś rano zero żywej krwi tylko ciemne upławy.
K*****a bądź tu mądry i pisz wiersze.

to z pewnością okres moj wygladal tak samo.

Kamidianka
lutka
gunia43
Jeszcze tylko fotki wstawiam z przedwczoraj mojego marude i nieogolonego tate i z wczoraj.
[ATTACH]10888[/ATTACH][ATTACH]10884[/ATTACH][ATTACH]10885[/ATTACH][ATTACH]10886[/ATTACH][ATTACH]10887[/ATTACH]

super ma poduszkę. Dla mnie kazdy facet ktorego zarost ma mniej niż 3 mm jest ogolony :)

Widzę lutka, że mamy podobny stosunek do zarostu hehe. Mój M. też kudłaty na twarzy i go nie lubię ogolonego.

:smile_move: lubie facetów w typie drwala:smile_move:

lutka
Jola a co Ty tu robisz tak wczesnie rano? :D

Co do grypy to bez obawy, lecza leczą, ale Nikus to raczej nie miał by gdzie sie zarazić co?

mama2
jak ja Ci zazdroszczę wycieczki :/ kuźwa to tylko ja wiecznie siedze w domu! 3 rok z rzędu planowalam iśc na koncert muzyki żydowskiej podczas sni kultury i jak nie pogoda do dupy (zawsze leje), to w tym roku pora byl ado dupy bo 20:00. Czyli czas Mlodego na kapiel. Kuźwa zaczynam powoli przyrastac do domu :/

Co macie na obiadek? ja robie naleśniki z nadzieniem marchwiowo-cebulowo-salamiowym (w sensie z salami). Taki eksperyment.

Na pewno mniej wyszukany obiad zrobię hehe. Mielone nadziewane jajkiem :)

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

gunia43
lutka
gunia43
Jeszcze tylko fotki wstawiam z przedwczoraj mojego marude i nieogolonego tate i z wczoraj.
[ATTACH]10888[/ATTACH][ATTACH]10884[/ATTACH][ATTACH]10885[/ATTACH][ATTACH]10886[/ATTACH][ATTACH]10887[/ATTACH]

super ma poduszkę. Dla mnie kazdy facet ktorego zarost ma mniej niż 3 mm jest ogolony :)
To nie poduszka Maksika tylko nasze :-) Jak je zobaczylam w Ikei to sie zakochalam i od razu dwie kupilam.
Co do zarostu to nie lubuie ze wzgledow praktycznych - drapie :-)

A ja Ci powiem Guniu, że to drapanie to ja bym za ogromną zaletę wzięła :) Zależy tylko kto drapie i gdzie hehe.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

Kamidianka
gunia43
lutka

To nie poduszka Maksika tylko nasze :-) Jak je zobaczylam w Ikei to sie zakochalam i od razu dwie kupilam.
Co do zarostu to nie lubuie ze wzgledow praktycznych - drapie :-)

A ja Ci powiem Guniu, że to drapanie to ja bym za ogromną zaletę wzięła :) Zależy tylko kto drapie i gdzie hehe.

hehe niby racja, ale M tak drapie ze uciekam gdzie pieprz rosnie

Na moją babcie obrazil się sasiad. Sluchacie dlaczego:smile_move:

spacerowała sobie kiedys z kijkami do noric walkingu, no i sąsiad tez starszy człowiek postanowil zagadnąć:

S: ale z Pani sportsmenka

B: Pan tez kiedyś umrze

To sobie pogadali glucholce:smile_move:

gunia43
:36_7_8:Kurcze,natluklam postow jak rebnieta!!!:smile_move:
Chcaialm pogadac a tu dwie strony prawie ja sama naprodukowalam.
Mam ju mistrza a terza staram sie o .... cos atam kolejne, hi, hi!

Ok. Dobrej nocki kobietki, choc pewnie tego juz nikt dzisiaj nie przeczyta. Moze w takim razie dzien dobry lepiej pozycze, bo wtedy to jest szansa wieksza :flower2:
W sumie mam 1 sierpnia juz wie nowy dzien sei zaczal.-
Maksik skonczyl 3 miesiace.:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

sto lat dla Maksa,dużo radosnych dni i uśmiechniętej buzi coraz więcej!:zostań moją!:

lutka
gunia43

No i od rana juz zaliczyl dwie drzemki - sam usnal w kolysce:-) Przed chwia wlasnie sie obudzil i co !!!!!! .... lezy w kolysce dalej i cieszy sie jak do sera :smile_move:Moze kryzys minal .....
Wiec do nastepnego razu moze odetchniemy

sam usnął :(
Szymonka do tej pory wystarczyla wlozyć do wózka i zaraz spal, a teraz? szkoda gadać, nawet w wozku sie rzuca, skacze, stęka. Najchetniej od razu bym to mleko zmienila.

Filipa w dzień zawsze odkładam do wózka i jak robie obiad to jest w kuchni jak siedzę przt komp w innym pokoju to jest ze mną.Od kilku dni Lutka mam to samo!Odkładam go ale zasypia cięzko,nie płacze ale marudzi,drapie się po buzi,gwałtownie macha łapkami jakby się bardzo złościł i odprawi wszystkie rytuały zasypia.Wcześniej to nawet nie wiedziałam kiedy moje dziecko zasnęło.Filip ma właśnie 12 tydzień i mam nadzieję że to ten skok rozwojowy bo zrobił się maruderek mały!

Kamidianka
mama2
Lutka ja dzis spałam tak o 21.00 zasnał potem 00.30 i 4.00 i 5.30 i 7.00
a twoj obiadek dietetyczny nie dziwie sie ze chudniesz :)) ja dzis ziemniaki smazone mam , a czekolade zastapilam cistkami francuskimi i ciastami z sezamu:smile_move:

A ja wczoraj na noc, po dentyście, Grześka XXL i prawie całą Milkę z orzechami :smile_move:

Dziewczyny litości piszecie o takich pysznościach że mnie kręci w brzuchu.W czasie ciąży jadłam a raczej pożerałam tony czekolady.Stwierdziłam że jestem uzależniona od czekoladowych rzeczy.Od kiedy karmie nie zjadłam ani jednej tabliczki!!!!Bo wiem że jedną to bym tylko rozdrażniła żołądek,a boje się zjeść więcej żeby Filipa nie uczulić tak jak to zrobiłam z nabiałem.Wyglądał jak jedna wielka krosta!!!Odstawiłam nabiał i od razu poprawa na drugi dzień była.Co do wagi to ja w ciąży przytyłam 22kilo po miesiącu wróciłam do swojej wagi.Na widok gotowanego mięsa leciałam do kibla i nie miałam apetytu.Przez to że uczuliłam Filipa to przez 2 tygodnie p