Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Jola30
lutka
gunia43
A ja pozazdroscilam Wam zdjec i tez daje cos niecos z dzisiaj. Dodam, ze pogoda dzisiaj u nas wyjatkowo dopisala, a moje dziecko bylo poza domem 7 godzin i super sie spisalo. Lezazl grzecznie w wozeczku choc malo spal i nie marudzil prawie wcale. Pomine fakt, ze zrobil 4 kupy i zabraklo mi pampersow pod koniec, chociaz wzielam dosc spory zapas! Coz do domu Maksik wracal w kupie.
[ATTACH]10572[/ATTACH][ATTACH]10568[/ATTACH][ATTACH]10569[/ATTACH][ATTACH]10570[/ATTACH][ATTACH]10571[/ATTACH]

Gunia pilnuj meza:smile_move:
Wszystko cudnie Maks jest sliczny :smile_move:
No i widzisz 7 godzin wytrzymal moj ostatnio wytrzymal 12 godzin
A jutro tez wyprawa nas czeka i juz dzis musze sie przygotowac i zmykam zaraz na miasto po pare drobiazgow.
NO meza pilnuje. Taki drugi to mi sie chyba juz nie trafi takze pilnuje mocno!!!!!
12 godzin wytrzymal? Super! Normalnie jakas cudowna metamorfoza Nikiego!

pat-k
gunia43
Jola30

Patka zgadlas nie skonczylo ie na filmie a maly jak usnal o 20 spal do 2 na jedzenie i do 7 rano :smile_move:bylismy w szoku moze wkoncu cos mu sie poprawi na lepsze:smile_move:
No prosze. MOj wczoraj tez ciurkiem 7 i pol godziny a w sobote 8!!!

hihi Gunia, Ty to musisz tego Karmi tez sporo pic co? :D
Karmi tu nie ma ale ostatnio bezalkoholowe pilam.

lutka
Patka nie wiem czy dobrze zrozumialam, macie chuste tylko Tosia nie bardzo chce w niej siedziec??? Pytam bo może na chrzciny sobie zarzyczę :P, moze Młody będzie spokojniejszy jak bedzie częściej blisko mnie?

lutka u mnie się chusta nie sprawdziła, mam chustę kieszonkę, ale Lenka za nic w świecie nie chce w niej siedzieć. Bardzo jej się nie podobało, ale innym kwietnióweczkom się bardzo przydała, właśnie kieszonka.

http://www.suwaczek.pl/cache/4087228f40.png

a my wrocilismy ze spaceru i dzis maksiu byl cudowny rozgladał sie usmiechał podrzemał i znow rozgladał az sie do domu nie chcielo wracac..i pomyslec ze taka awanture wczoraj zrobil...Maksiowi czesto zmienia sie błyskawicznie humor smieje sie a za sekunde zły sie robi..wasze dzieci tez tak maja?

mama2
lutka
no własnie pytam :D

takie odnosze wrażenie, jakieś smutne posty piszesz tzn w smutny sposób, ale może się mylę :)

ee nie raczej zadumana nad szczesciem ktore mi dzieci daja

:hahaha: ja nad tym szcześciem to raczej wzdycham :P - w sensie nocnym, lub krzyczącym, lub płaczliwym.

lutka
mama2
lutka
no własnie pytam :D

takie odnosze wrażenie, jakieś smutne posty piszesz tzn w smutny sposób, ale może się mylę :)

:hahaha: ja nad tym szcześciem to raczej wzdycham :P - w sensie nocnym, lub krzyczącym, lub płaczliwym.

Ja wczoraj zjadalm kotleta z sosem z kurek i maks tak sie troche rzucał przez sen ..myslałam ze go brzuszek bedzie bolał i wlaczy syrene ale naszczescie nie
a dzis to tak rzadko woła o cyca ze az dziwnie ..odchudza sie czy co??? dzis lekarka wyliczyla ze powinien wazyc 5500 :)) hihi to troche mu sie przerosło:smile_move:

Dziewczyny co ja przeżyłam.........Julcia miała taki napad płaczu (CHYBA Z BÓLU) po tej szczepionce że mało nie fikłam kozła ze stresu.
Wszystko było dobrze i nagle tak strasznie zaczęła płakać że szok...........dałam jej czopek paracetamolu i przeszło na szczęście.
Moja mała księżniczka

Mama2 kciuki są ogromne........i super fotki wstawiłaś.

http://s3.suwaczek.com/200905294980.png http://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a0.png?7187
http://s5.suwaczek.com/201202255180.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0190739a1.png?829

jola22
Dziewczyny co ja przeżyłam.........Julcia miała taki napad płaczu (CHYBA Z BÓLU) po tej szczepionce że mało nie fikłam kozła ze stresu.
Wszystko było dobrze i nagle tak strasznie zaczęła płakać że szok...........dałam jej czopek paracetamolu i przeszło na szczęście.
Moja mała księżniczka

Mama2 kciuki są ogromne........i super fotki wstawiłaś.

ojej to straszne!! ja sie boje takich reakcji po szczepieniu ..dobrze ze juz jest dobrze trzymam kciuki zeby wieczor mijal spokojnie

mama2
lutka
mama2

Ja wczoraj zjadalm kotleta z sosem z kurek i maks tak sie troche rzucał przez sen ..myslałam ze go brzuszek bedzie bolał i wlaczy syrene ale naszczescie nie
a dzis to tak rzadko woła o cyca ze az dziwnie ..odchudza sie czy co??? dzis lekarka wyliczyla ze powinien wazyc 5500 :)) hihi to troche mu sie przerosło:smile_move:
Odchudza pewnie! Urlop sie zbliza, wiec musi jakos wygladac.