Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

katja kobieto kochana, nic 2 razy sie nie zdarza. Masz w brzuchu zdrowa dzidzie, tylko sie nie stresuj i nie nakrecaj. ja mam ostatnio program relaksacja, bo naczytalam sie, ze brzuch twardnieje glownie na tle nerwowym i z powodu fizycznego zmeczenia. a ja nerwus jestem z natury, wiec musze popracowac nad soba.

wozeczek faktycznie hi-tech :) ale jest bardzo praktyczny i wytrzymaly. nasi znajomi sa nim zachwyceni. cena nowego moze zwalic z nog, dlatego mamy nadzieje na second hand

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Zanim się coś kupi, to trzeba przeczytać trochę opinii. Moja koleżanka kupiła właśnie taki niedrogi wózeczek (z tego co pamiętam to dwa lata temu zapłaciła ok. 600 zł) i po roku odpadło kółko :/ Akurat gwarancja im się skończyła, więc było po zabawie. Naprawić też się nie dało, bo coś tam się paskudnie ułamało.

Daffodil
Lutka tak przy okazji, to rewelacyjne zdjęcie masz w avatarku. Masz takie króciutkie włosy, czy są jakoś upięte?

hihi to piosenkarka Ani Difranco. Swojego czasu miałam baaaaaaaardzo krótkie włoski ale mimo ze chciałam, na tak krótkie się nie zdecydowałam.

gunia43
O 10.00 dostalam telefon z Polski, ze moj maly braciszek ma ospe (synek mojego taty z 2-go malzenstwa). No i buty, bo ja mialam do taty wlasnie jechac a tu dupa zbita. Nie weim jak z ta ospa w ciazy ale na pewno niebezpiecznie. Mialam wizje pozostania w Niemczech na swieta. :le::le::le::le::le:Stad ten placz, bo nagle mi sie tak przykro bardzo zrobilo. Juz obdzwonilam obie siostry i sie pocieszylam, ze za tydzien nie musi juz zarazac. Potem zadzwonilam do przyjaciolki i ona powiedziala, ze popyta swoich znajomych w pracy (jest lekarzem) co robic i co radza. Jakby mialo byc jakies niebezpieczenstwo to na pewno nie pojade do taty. Moge jeszcze do siostry do Krakowa ale plany byly inne. Wszyscy mielismy sie spotkac u taty na Wigilii a tu taka historia....
A w horoskopie mi pisalo, ze w grudniu same problemy ale z pozytywnym zakonczeniem. Zobaczymy.
A co Wy na to? Jak to jet z ta ospa. Kiedy sie mozna zarazic? Jak sa bable czy przed?

Ja wiem tylko tyle ze ospe przechodzi sie tylko raz w zyciu...spokojnie poczekaj na telefon od tej znajomej ,ale na pweno wszystko pójdzie zgodnie z Twoim planem:)

http://s2.pierwszezabki.pl/020/020364980.png?7448
http://s4.suwaczek.com/200905221562.png

lutka
Zgadza się, mimo wszystko 1,5 kafla za wózek to jak na nasze mozliwości lekka przesada. Poszukam, pogrzebie i znajdę coś w miarę dobrego w przyzwoitej cenie.

Czasem trafi się jakaś okazja i można kupić zupełnie niezniszczony używany wózek. Tylko do tego trzeba się już zabrać i trochę pogrzebać np na Allegro. Ja ostatnio regularnie przeglądam :)

gunia43
Pat-k - wytlumacz mi prosze kochana, co to dokladnie jest to twardnienie brzucha.

u mnie to sie objawia tak, ze brzuch robi sie twardszy i nie moge sie tak do konca wyprostowac. jakbym miala za krotka skore na brzuchu. czasami do tego dochodzi ucisk na pecherz

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

figgga
lutka kurde ja tez myslałam ze to ty takie ciacho
dawaj szybko swoja fotke kruca bomba

no ze mnie też jest ciacho :P
a tak serio to mało mam zdjeć, bo aparatu nie dorobiłam się jeszcze. Pogrzebie moze coś znajdę ludzkiego. A tak nawiasem powidziawszy to Ani wcale nie jest taka śliczn, to zdjęcie ma fantastyczne. Zawsze daję sobie taki avatar.