Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Jola30 ale masz pomysły :D Nikus ma prosiaczka przy sobie prawda? No. Ale wymysliłas :lup:

Ewciaa slicznie razem wygladacie, Zuzia ma cudne rajstopki, no i bardzo jestescie z siostra do siebie podobne :)

WItam wtorkowo .

A ja się zapomniałam przywitać :nie_mam_pojecia:
To się witam teraz :)

Dzisiaj mam mniej pokarmu, bo Kuba przy każdym karmieniu dopomina się o drugiego cyca. Zapiszę go do lekarza, bo dawno nie był ważony, a coś mam wrażenie, że kiepsko je ostatnio. Po 5 minutach wypluwa cyca i nie chce więcej. Wścieka się, jak mu do dzioba chcę wepchać. A jak ściskam paluchami, to mleczko leci, więc nie wiem o co chodzi. Zawsze jadł krótko, ale 5 minut to już przesada. No chyba że tak intensywnie ssie, ale coś mi się nie wydaje. Trzeba to sprawdzić jak najszybciej.

Daffodil

Dzisiaj mam mniej pokarmu, bo Kuba przy każdym karmieniu dopomina się o drugiego cyca. Zapiszę go do lekarza, bo dawno nie był ważony, a coś mam wrażenie, że kiepsko je ostatnio. Po 5 minutach wypluwa cyca i nie chce więcej. Wścieka się, jak mu do dzioba chcę wepchać. A jak ściskam paluchami, to mleczko leci, więc nie wiem o co chodzi. Zawsze jadł krótko, ale 5 minut to już przesada. No chyba że tak intensywnie ssie, ale coś mi się nie wydaje. Trzeba to sprawdzić jak najszybciej.

napewno trzeba sprawdzic ale wyglada to tak jakby w ten upal nie chcialo mu sie jesc , pije 5 minut ta pierwsza faze mleka zeby ugasic pragnienie a potem wypluwa:nie_mam_pojecia:

mama2
Daffodil

napewno trzeba sprawdzic ale wyglada to tak jakby w ten upal nie chcialo mu sie jesc , pije 5 minut ta pierwsza faze mleka zeby ugasic pragnienie a potem wypluwa:nie_mam_pojecia:

Już nas umówiłam na czwartek. Też tak sobie myślę, że to przez te upały. Tylko już niestety widać rezultaty takiego kiepskiego jedzenia, bo cyce dzisiaj miękkie. Ech, znowu się trzeba będzie laktatorem i herbatkami pokatować.

mama2
a my wczoraj uniknelismy wojny domowej w roli glownej z masiem, ale juz wiem ze wieczorna kapiel odpada bo on wieczorem jest strasznie naminowany i wystarczy jede fałszywy ruch i zaczyna sie płacz ktory przekształca sie potem w ryk nie douspokojenia:nie_mam_pojecia:

No to super, że sobie trochę stresu zaoszczędziliście. Może dzięki tym wcześniejszym kąpielom uda się uniknąć takich stresujących sytuacji.

gunia43
A Maksik wraz z zakonczeniem upalow odzyskal dobry nastroj i dzisiaj nic tylko lezal, patrzyl i rozmyslal i usmiechal sie jak do niego zagadywalam.
Tu zamyslony Maksik oraz Maksik z Dawidkiem.
[ATTACH]9317[/ATTACH][ATTACH]9318[/ATTACH]
Obydwaj nieziemsko wprost dzisiaj grzeczni :-)

no, no z Maksika jest niezły myśliciel...:D
gunia ale Ci dobrze masz teraz w domu trzech facetów i to jakich :D

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

lutka
zdjęcie z serii "chcesz w dyńke????"

Elwira kciuki są jak ta lala :)

Lutka ja nie moge ale Szymek podnosi glowke:whoot: moj ma to w 4 literach zeby sie ta podnosic jak zmuszam to wyje a ja nie mam sily i powoli nie jestem juz konsekwentna w niczym i dalej spi znami bo sapie w lozeczku i go biore do nas.

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
lutka

Lutka ja nie moge ale Szymek podnosi glowke:whoot: moj ma to w 4 literach zeby sie ta podnosic jak zmuszam to wyje a ja nie mam sily i powoli nie jestem juz konsekwentna w niczym i dalej spi znami bo sapie w lozeczku i go biore do nas.

Mój też wyje :whoot: Ale przynajmniej raz dziennie kładę. Jak wytrzyma 5 minut to jest super. Czasem drze się od razu, a czasem wpierdziela rękę, a głową nie ruszy :nie_mam_pojecia: W takim przypadku za dwie godziny kładę go znowu i tak do skutku aż trochę poćwiczy. Jestem bezlitosna :36_1_15:

Jola30
Lutka wymienilas juz ten smoczek w butelce na wiecej dziurek.
Bo ja mam z jedna dziurka i mi sie zatyka a ten takie sceny robi ze szok i nie wiem czy kupic juz ten od 3 miesiecy ?

Jola jeśli się zatyka, to bym wymieniła. Tylko sprawdź czy się Nikoś nie będzie krztusił. Chociaż pewnie po jedzeniu z cyca będzie miał zaprawę. Jak czasem odciągam laktatorem, to siura jednocześnie w pięciu kierunkach. No chyba że ja mam jakieś dziwne cyce :nie_mam_pojecia:

Daffodil
Jola30
lutka

Mój też wyje :whoot: Ale przynajmniej raz dziennie kładę. Jak wytrzyma 5 minut to jest super. Czasem drze się od razu, a czasem wpierdziela rękę, a głową nie ruszy :nie_mam_pojecia: W takim przypadku za dwie godziny kładę go znowu i tak do skutku aż trochę poćwiczy. Jestem bezlitosna :36_1_15:

Moja klaudia tez niecierpiala na brzuchu orała nosem o pieluche i koniec za to Maks uwielbia byc na brzuszku a steka przy tym ze hej i tak smiesznie gaworzy:8_5_13: