Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

gunia43
isabela
hej laseczki wieczorowa pora, zdjecia piekne, dzieciaczki nam rosna, jesuuuuuu jak!
JolaG swietnie wygladasz - naprade qll!
Jola22 filmik super :)

a ja wrzucam 3 fotki z serii chichotania ;) Mia nic tylko smieje sie :)
Sliczne to Twoje dziecie!!! Sesja jak profesjonalna a do tego pampersy czadowe :-)
Tez musze taka walnac tylko jakos zebrac sie nie moge.
Na czym Mia lezy?

Dziekuje kochana, Mia lezy na bujadelku, kupilam do niego specjalne przescieradelka z gumkami, super sprawa bo nie zsuwaja sie i jak uleje to wymieniam tylko. Mala odkryla ostatnio, ze potrafi wydawac glos i ciagle smieje sie i gada do nas :) przy czym ulewa jak kran wiec przydaja sie.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Jola30
katja79
Jola30
Wszystkie jestescie piekne na tych fotach ze szok normalnie ja tam na siebie patrzec nie moge oj nie wstawie swojch :nie_mam_pojecia:

Jola przesyłam Ci własnie wirtualnego kopniaka w dupsko za tego posta i czekam na foteczki!!!

Katja a teraz czekam na Ciebie?
No wlasnie. Prosimy o zdjecia. Zreszta jakie "prosimy" - zadam zdjec!!! Duzo!!!!!!

isabela
gunia43
isabela
hej laseczki wieczorowa pora, zdjecia piekne, dzieciaczki nam rosna, jesuuuuuu jak!

Sliczne to Twoje dziecie!!! Sesja jak profesjonalna a do tego pampersy czadowe :-)
Na czym Mia lezy?

Dziekuje kochana, Mia lezy na bujadelku, kupilam do niego specjalne przescieradelka z gumkami, super sprawa bo nie zsuwaja sie i jak uleje to wymieniam tylko. Mala odkryla ostatnio, ze potrafi wydawac glos i ciagle smieje sie i gada do nas :) przy czym ulewa jak kran wiec przydaja sie.
Dzieki. A tak swoja droga jesli chodzi o miejsce kladzenia dzieci. Ja Maksa czasem zostawiam lezec na mojej poduszce i tak spi ze 2 godziny. Nie wiem czy dobrze robie, bo wszedzie trabia, ze na twardym i plaskim. A do tego jak spi ze nma nad ranem po karmieniu, bo juz go nie odkladam to tez na poduszce. Co o tym myslicie? Boje sie mu zaszkodzic.

isabela

Isabela alez ona cudna no slicznotka szkoda ze juz zajeta przez tego chlopczyka co wstawias zdjecia nie pamietam imienia.
No dla mojego Nickiego wybralam juz czupurusze Ewci tez nie moge sie na nia napatrzec przesliczna ciekawe jak tam po chrzcinach Ewcia-wstawiaj fotki jutro!!!

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

Jola30
isabela

Isabela alez ona cudna no slicznotka szkoda ze juz zajeta przez tego chlopczyka co wstawias zdjecia nie pamietam imienia.
No dla mojego Nickiego wybralam juz czupurusze Ewci tez nie moge sie na nia napatrzec przesliczna ciekawe jak tam po chrzcinach Ewcia-wstawiaj fotki jutro!!!
Oj biada przyszlym narzeczonym naszych synusiow, jesli nie zaspokoja wymagan mamusiek!!!!! ;-)

gunia43
isabela
gunia43

Na czym Mia lezy?

Dzieki. A tak swoja droga jesli chodzi o miejsce kladzenia dzieci. Ja Maksa czasem zostawiam lezec na mojej poduszce i tak spi ze 2 godziny. Nie wiem czy dobrze robie, bo wszedzie trabia, ze na twardym i plaskim. A do tego jak spi ze nma nad ranem po karmieniu, bo juz go nie odkladam to tez na poduszce. Co o tym myslicie? Boje sie mu zaszkodzic.

Guniu ja robie to samo, 18 lat temu bylo gadanie, ze dzieci na miekkich poduszkach wychowywac, takze wszystko sie zmienia. Rob tak jak uwazasz i czujesz. Jesli widzisz, ze maly sie grzeje na poduszce to go z niej zdejmij, ale nie przejmuj sie, ze cos zle robisz. Bo nei ma to jak nasz instynkt!!!
Ja uwielbiam czuc Mie przy sobie nad ranem, lezymy sobie kazda na puchowej podusi i spimy wtulone w siebie. To sama rozkosz dla nas - mamus czuc nasze skarby przy sobie!
Dobranoc, spadam bo padam na warz. Mia wciaz je co 3 godziny z zegarkiem w reku wiec nie mam za duzo luzu :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela
gunia43
isabela

Guniu ja robie to samo, 18 lat temu bylo gadanie, ze dzieci na miekkich poduszkach wychowywac, takze wszystko sie zmienia. Rob tak jak uwazasz i czujesz. Jesli widzisz, ze maly sie grzeje na poduszce to go z niej zdejmij, ale nie przejmuj sie, ze cos zle robisz. Bo nei ma to jak nasz instynkt!!!
Ja uwielbiam czuc Mie przy sobie nad ranem, lezymy sobie kazda na puchowej podusi i spimy wtulone w siebie. To sama rozkosz dla nas - mamus czuc nasze skarby przy sobie!
Dobranoc, spadam bo padam na warz. Mia wciaz je co 3 godziny z zegarkiem w reku wiec nie mam za duzo luzu :)
Gunia ja tez na podusi i czesto juz tak zostaje :whoot:co trabia nie wiem nie mam czasu:36_2_51:

http://s10.suwaczek.com/20000429310117.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/b11eb3303f.png

gunia ale sie usmialam z tego zdjecia jak M popija szybko piwko az swojego zawołałam zeby mu pokazac bo on tez fanem piwka jest:))

jola30 ładnie wugladasz , Nikus wyglada na zdrowego, lepiej mu??

Isabela z Twoej malej to taka chichotka a na raczce ma taki guzek jak moj mial , lekarz powiedzial ze ma ropiec i to jest ok

jola22 popłakałam sie przy twoim filmiku

gunia jeszcze mozesz ibuprom przy karmieniu bo ja brałam i lekarzy sie pytałam

Witam sie . My chyba zmienimy pory kąpania , wczoraj po kapieli tak sie wkurzyl i tak zaczał płakac (jakby go cos boalao ale dziwne ze tak po kapili nagle) odkurzacz pomogł ale mi w uszach dzwonilo wiec co chwile go wyłączałam skonczylo sie tak ze znow sie zaniosł :whoot: ja mam dosc tych akcji nie wiem co sie dzieje:nie_mam_pojecia:

mama2
Witam sie . My chyba zmienimy pory kąpania , wczoraj po kapieli tak sie wkurzyl i tak zaczał płakac (jakby go cos boalao ale dziwne ze tak po kapili nagle) odkurzacz pomogł ale mi w uszach dzwonilo wiec co chwile go wyłączałam skonczylo sie tak ze znow sie zaniosł :whoot: ja mam dosc tych akcji nie wiem co sie dzieje:nie_mam_pojecia:

Moze poprostu nerwusek z Maksia. Juz sama nie wiem co Ci doradzioc. Mojmyluch tez miewa takie nagle napady placzu, nie zdarza sie toczesto ale jest. A z tym zanoszeniem - wsolczuje! Dlatego przerwalam po t5ygodniu nauke spania bo juz tego nie moglam zniesc i sie zawsze niezle strachu najadlam. Ciekawe co na ten temat powidza inne mamy, bo saam jestem ciekawa.

witajcie w kolejnym tygodniu,
my dzisiaj jedziemy na wyprawe do Wawy, w planie mamy Łazienki i odwiedziny u znajomych.
Fajna pogoda jest bo slonecznie ale nie upalnie :) To bedzie fajny dzien :)
Moj M cos przebakuje o zliczeniu kawiarni, ale ja mam jeszcze w pamieci reakcje Tosi na poprzednia probe posiedzenia przy kawie :8_5_13:, wiec watpie...

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

Witam !!!

Dawno mnie tu nie było, ale ostatnio nie miałam na nic czasu. Budujemy się i cały czas jesteśmy na budowie :Śmiech: Majeczka cały dzień na dworku sobie bryka.
Dziewczyny dzieciaczki wspaniałe :Śmiech:

isabela zazdroszcze tych uśmiechów moja Maja się nie uśmiecha ::(: choć już dawno powinna. Lekarz powiedział mi że z Mają jest wszystko w porzątku i że każde dziecko rozwija się w swoim tempie no i musze być cierpliwa, ale lada chwila Maja moze sie uśmiechać no więc czekam. Leciuko rozchyla usteczka do uśmiechania ale o jeszcze nie pełny usmiech. Pozostało mi czekać

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

witam poniedziałkowo najpierw napisze co u nas i jak po chrzcinach a później spróbuje was nadrobić jak dam rade:nie_mam_pojecia:
ja maksymalnie zadowolona po imprezkce:8_5_13: wszystko się udało zaczne od tego że zuzia była bardzo grzeczna w kosciele wierciła się troche a sam chrzest przespała:36_2_25: po powrocie do domu oście jedli obiad było trocvhe zamieszania bo każdy chciał zdięcie ale wszytsko się udało super...goście byli aż do 21.30 od 13.00 :36_2_25:

zdiecia pokaże później albo jutro bo nie mam ich bo robił siostry chłopak i jeszcze nie zgrałam

troche z innej paczki to już dostałam becikowe i jednorazową zapomoge na dziecko i nawet rodzinne:36_1_22: czyli razem 2048 zł i co miesiac 48zł bede dostawać (niewiele ale coś ) i jeszcze moim mieście burmist daje (do wyboru) wózek, fotelik i wyprawke od dzieciom które urodziły się od 1 kwietnia to że ja nie wiedziałam o tym przed porodem i już kupiłam wózek i fotelik to wziełam wyprawke i włąśnie wczoraj ja dostaliśmy :smile_move::smile_move::smile_move: wskład której wchodziło: różne kosnetyki dla dziecka(oliwka, mydełko, żel do mycia, chusteczki, mleczko, krem nankażdą pogode), mata edukacyjna, kocyk, butelka, kubek niekapek, łyżka jakaś gumowa, pampersy, okrycie kąpielowe, proszek, pościel (poszekwa na kołdre i poduszke) zabawka edukacyjna i chyba wszytsko wymienilam :) wszytsko super sliczne a mata ekstra strasznie na nią czekałam i już kładłam zuzie na niej :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png