Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

1cora2syn...??
Daffodil
1cora2syn...??
Pat-kabo ja z moja Oliwka niestety po rozstaniu z jej tata to niemialysmy sie gdzie sie podziac,i mieszkalysmy w domu samotnej matki ale dzieki temu nauczylam sie bardzo wielu rzeczy miedzy nnymi jak walczyc o swoje,teraz mam mieszkanie w Polsce tu w Holandi jestesmy w trakcie kupowania wlasnego mieszkania mam cudownego mezczyzne i moja corcia naprawde jest szczesliwa!!!dlatego kazdy nawet najmniejszy usmiech na jej buzce to dlamnie cos najwiekszego na swiecie!!!i jestem baaaaardzo szczesliwa!!!!i dzieki dziewuszki ze jestescie i ze mozna wam o wszystkim napisac:D:snowball::snowball::snowball:

Takim kobietkom jak Ty, to powinno się pomniki stawiać. Cieszę się bardzo, że poradziłaś sobie ze wszystkimi przeciwnościami losu, poznałaś cudownego mężczyznę, masz jednego skarba i czekasz na drugiego i że jesteś szczęśliwa. Ogromne całusy :mylove:

Pomnik absolutnie,bo jest mnostwo takich kobiet tylko jedne wykorzystuja te zle doswiadczenia i wyciagaja wnioski a inne dalej popelniaja te same bledy,np znam jedna co od jednego drania uciekla z malym dzieckiem a teraz tzn 2 miesiacu temu urodzila kolejnemu draniowi dziecko i zyje z nim wmawiajac wszystkim ze szczesliwa...a on za nia tel odbiera zabrania spotkan ze znajomymi nawet sama z siostra niemoze sie spotkac albo inna ma dwoje dzieci ledwo wiaze koniec z koncem i urodzila 3 i wiecie co zrobila oddala do domu dziecka bo ja niestac na 3wyobrazacie to sobie??po co zrobila to niewiem bo antykoncepcyjnych srodkow jest mnostwo.przepraszam ze takie glupoty napisalam ale poprostu glupota ludzka bo inaczej tego nazwac niemozna doprowadza mnie do szalu.

ale u nas kochane majoweczki to wszystkie jestesmy silne i optymistyczne!!bo mamy pod serduszkami wlasnie majowe sloneczka,wiosenne sloneczka no nic musze na pol godz zniknac.

a niektóre kobiety nie mogą mieć dzieci, dlaczego tak ten świat jest ułożony???:36_2_58:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

gunia43
:36_2_15:
No to spryciara z ciebie! Ja chyba tez bede to obied starczy na dluzej!:smile_move:

Ja zawsze gotuję na dłużej. Czasem na dwa dni, albo jak robię jakieś sznycelki, kotlety, to od razu więcej i później zamrażam. Bo nawet jak mam teraz dużo czasu, to po prostu nie chce mi się codziennie stać przy garach. Zawsze się coś przyjemniejszego znajdzie do roboty :)

Hej babeczki widze ze Wy juz trajlujecie od samego rana nadrobie zaleglosci pózniej bo teraz zajzalam tylko na chwilke musze bryknac na miasto bo u mnie w lodówce tylko swiatlo...i jakiegos mikolaja dla mezusia na jutro sprawic.

Ale widze ze nasza biedna Ewciaa wykurowac sie nie moze ja oprócz tych rad dodalabym porcje czarnych jagód koniecznie przed snem podobno sa o wiele bardziej skuteczne niz czosnek a spokojnie mozna je kupic mrozone w supermarketach przez caly rok mi juz nie raz pomogly podobno one lepiej radza sobie z wirusami i bakteriami niz czosnek(bo ten radzi sobie tylko z bakteriami tak przynajmniej uwazala moja babcia ) spróbuj kochana ja jak kupowalam odstawialam je na dwie godzinki przed zjedzeniem zeby sie rozmrozily posypywalam cukrem chociaz mi babcia zawsze polewala miodem i przed snem cale pudeleczko zjadalam nie raz budzilam sie rano jak nowonarodzona.
tutaj znalazlam cos o czarnych jagodach Co jesz ? - Na jagody - Żywienie - poradnikzdrowie.pl naprawde polecam.
A teraz zmykam ale jeszce wróce....buziaki dla Was wszystkich :36_3_16:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Ewciaa
gunia43
Ewciaa - Moj maz by ten makaron omijal lukiem. On musi mieso i mieso!
A poza tym to ja tez mam juz 2 mezczyzn - jeden malutki w brzuszku i drugi w pracy jeszcze!

mój lubi wszytsko zjeść prócz zupek :)

A to mój jest w takim razie wyjątkowy, bo jemu to nawet zupkę się da od czasu do czasu wcisnąć :) Oczywiście wtedy musi być taka z dodatkiem mięska, żeby się najadł porządnie :)
A takie makarony z warzywami też bardzo lubi. I dobrze, bo ja ostatnio mało mięsna jestem, więc wolę zjeść coś jarskiego.

gunia43
O Boze! Bylam na forum kwietniowym i tam taaakie problemy. My to nie mamy faktycznie zadnych, oprocz ciazowych stresow. Nie zazdroszcze i wspolczuje! Swieta i w ogole a tam takie smutki.

Nawet nie patrzę tam :(

mama2 gdzie Ty się podziewasz? Zawsze duze Ciebie tutaj, a dziś cisza.

1cora2syn...??
Pat-kabo ja z moja Oliwka niestety po rozstaniu z jej tata to niemialysmy sie gdzie sie podziac,i mieszkalysmy w domu samotnej matki ale dzieki temu nauczylam sie bardzo wielu rzeczy miedzy nnymi jak walczyc o swoje,teraz mam mieszkanie w Polsce tu w Holandi jestesmy w trakcie kupowania wlasnego mieszkania mam cudownego mezczyzne i moja corcia naprawde jest szczesliwa!!!dlatego kazdy nawet najmniejszy usmiech na jej buzce to dlamnie cos najwiekszego na swiecie!!!i jestem baaaaardzo szczesliwa!!!!i dzieki dziewuszki ze jestescie i ze mozna wam o wszystkim napisac:D:snowball::snowball::snowball:

dzielna kobieto. Dobrze, ze w koncu szczescie sie do was usmiechnelo

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

katja79
Hej babeczki widze ze Wy juz trajlujecie od samego rana nadrobie zaleglosci pózniej bo teraz zajzalam tylko na chwilke musze bryknac na miasto bo u mnie w lodówce tylko swiatlo...i jakiegos mikolaja dla mezusia na jutro sprawic.

Ale widze ze nasza biedna Ewciaa wykurowac sie nie moze ja oprócz tych rad dodalabym porcje czarnych jagód koniecznie przed snem podobno sa o wiele bardziej skuteczne niz czosnek a spokojnie mozna je kupic mrozone w supermarketach przez caly rok mi juz nie raz pomogly podobno one lepiej radza sobie z wirusami i bakteriami niz czosnek(bo ten radzi sobie tylko z bakteriami tak przynajmniej uwazala moja babcia ) spróbuj kochana ja jak kupowalam odstawialam je na dwie godzinki przed zjedzeniem zeby sie rozmrozily posypywalam cukrem chociaz mi babcia zawsze polewala miodem i przed snem cale pudeleczko zjadalam nie raz budzilam sie rano jak nowonarodzona.
tutaj znalazlam cos o czarnych jagodach Co jesz ? - Na jagody - Żywienie - poradnikzdrowie.pl naprawde polecam.
zawsze smaczniejsze jagody niz czosnak! A najlepiej jedno i drugie!

katja79

czarne jagody to moge zjeśc :) bo owoce bardzo lubie, a nie czosnek fuuuu i już wysłałam męża po jagody :)

lutka
gunia43
O Boze! Bylam na forum kwietniowym i tam taaakie problemy. My to nie mamy faktycznie zadnych, oprocz ciazowych stresow. Nie zazdroszcze i wspolczuje! Swieta i w ogole a tam takie smutki.

Nawet nie patrzę tam :(

mama2 gdzie Ty się podziewasz? Zawsze duze Ciebie tutaj, a dziś cisza.

rzeczywiście mama2 gdzies się zapodziała nam :) o ona to zawsze dobre rady podsuwa :) ale WY dziewczynki :flower2:też jesteście bezcenne na tym forum tak się matwicie o mnie jakie to miłe:36_2_46:

Ewciaa na sama mysl o smaku i zapachu tej mikstury juz mi Ciebie zal i podziwiam ze dajesz rade:36_2_46: no ale coz w koncu cel uswieca srodki
A ja wlasnie wrócilam z miasta i czuje sie jak kon po westernie:36_2_4: juz tyle ludzi w tych sklepach ze mozna zwariowac a w koncu mezusiowi nic nie kupilam bo nie moglam sie zdecydowac na kolor krawata ( niech mnie ges kopnie bo niestety czesto tak mam):36_19_1:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Ewciaa
jejciu nie moge wypić, wypiłam pare łyków i już nie dam rady
widze że nie ma nikogo i sama do siebie pisze

oj wcale sie nie dziwie ja kiedys wyladowalam w kibelku po jednym lyku... poczekaj kochana zaraz mezus przywiezie jagódki i bedzie lepiej tylko zjedz wszystkie na raz to musi byc taka dawka ze tak powiem uderzeniowa...

Maja

katja79
Ewciaa na sama mysl o smaku i zapachu tej mikstury juz mi Ciebie zal i podziwiam ze dajesz rade:36_2_46: no ale coz w koncu cel uswieca srodki
A ja wlasnie wrócilam z miasta i czuje sie jak kon po westernie:36_2_4: juz tyle ludzi w tych sklepach ze mozna zwariowac a w koncu mezusiowi nic nie kupilam bo nie moglam sie zdecydowac na kolor krawata ( niech mnie ges kopnie bo niestety czesto tak mam):36_19_1:

i tak nie dałam rady :( poległam na polu walki, ale zato te jagody napewno z chęcią zjem
co do zakupów to ja nie moge wyjść z domu i chyba nikt nie dostanie prezentu na mikołaja bo mój mąż sam napewno zakupów nie zrobi, ja tez jestem bardzo niezdecydowana

A dziekuje Katja. Psychicznie wreszcie luz. Ale nie spalam do 3.00 w nocy. Brzuch mnie bolal jakos dziwnie, jakby taki napiety. Chyba za duzo tych wrazen i stresow na raz. Mam nadzije, ze dzis bedzie lepiej. I i kicham jak opetana. Juz pilam rozne mikstury ale zobyczymy czy pomoze.
U mnie to tak jest, ze jak mam duze stresy to od razu choroba mnie chwyta. To prawie regula!

Ale walcze dzielnie. Do tej pory nie wyszlam chociaz mnie kusi. Na Mikolaja cos trzeba by mezowi kupic.

Wyjde wieczorkiem moze!