Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

isabela - moj gin czeka na wyniki z laboratorium, a ze byl weekend to moga byc ciut pozniejzalezy to od nich, ale chyba od poczty(Niemcy sie nigdy nie spiesza z robota). Ja dzisiaj juz skonczylam sie przejmowac. Nie czekam na telefon tylko normalnie funkcjonuje. Dziwne, ale wczesniej sie bardziej denerwowalam jak teraz. Totalny spokoj wodza! Moze dlatego, ze jak juz nie przyszly w terminie to sie nastawilam na czwartek - zakladajac pozniejszy termin, mniej sie stresuje. Tak staram sie siebie i moje nerwy oszukac. I wychodzi.
Przed chwila wsunelam ogromny talerz szpinaku z czosnkiem a do tego dwie kielbaski na goraco. Ostatnio miewam dziwne menu. Ale co tam.

pat-k
dziewczyny, a gdzie czujecie kopniaczki swoich dzieciaczkow? tzn, zawsze pod pepkiem, czy zdarza wam sie czuc ruchy duzo nizej? W szpitalu mnie nastraszyli, ze dziecko jest nisko ulozone i teraz wsluchuje sie, gdzie kopie. wyjeli mi dzisiaj ten nieszczesny pessar i wrocilam do punktu wyjscia. zobaczymy czy beda mi zszywac szyjke.

No to jak. Masz czekac? Na co?

gunia43
elwira
Gunia ta sąsiadka to pewnie naoglądała się otyłych mam i myśli ze wszyscy tak muszą:) najważniejsze ze maleństwo rośnie, a co do biustu to tez ostatni kupiłam rozmiar większy biustonosz, nigdy się nie spodziewałam ze będę w życiu musiała D nosić.

To nic. Ja kupilam E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mnie to w ogóle biust nie rośnie, tylko bardziej nabity się zrobił i taki troszkę pełniejszy.

1cora2syn...??
ja wsuwam owocowa salatke z duuuza iloscia ananasa i pije herbate z cytryna i amolem bo cos mnie lamie stan podgoraczkowy i okropny bol gardla dodam ze leze pod kolderka:)

No to kuruj sie, zeby jakies swinstwo sie nie rozwinelo. Ja tez dzisiaj w domu siedze, bo katar mam, ale najgorzej nie jest. To chyba po tych moich ostatio dlugich spacerkach.
Co do Amolu - Podziwiam i to jeszcze z herbata . Brrrrrrr!

Daffodil
gunia43
elwira
Gunia ta sąsiadka to pewnie naoglądała się otyłych mam i myśli ze wszyscy tak muszą:) najważniejsze ze maleństwo rośnie, a co do biustu to tez ostatni kupiłam rozmiar większy biustonosz, nigdy się nie spodziewałam ze będę w życiu musiała D nosić.

To nic. Ja kupilam E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mnie to w ogóle biust nie rośnie, tylko bardziej nabity się zrobił i taki troszkę pełniejszy.
No to zazdroszcze. Tez bym tak chciala. No to gdzie Ty dziewczyno masz to 3 kg, chyba wszystko w brzuszku sie poupychalo. Taka drobna sie wydajesz nawet w ciazy.
Ja nie chce myslec co bedzie dalej. W Polsce to bym chyba takiego rozmiaru stanika nie kupila jak .... F (moze byc nastepne)!
A moze zostane oszczedzona!

gunia43
1cora2syn...??
ja wsuwam owocowa salatke z duuuza iloscia ananasa i pije herbate z cytryna i amolem bo cos mnie lamie stan podgoraczkowy i okropny bol gardla dodam ze leze pod kolderka:)

No to kuruj sie, zeby jakies swinstwo sie nie rozwinelo. Ja tez dzisiaj w domu siedze, bo katar mam, ale najgorzej nie jest. To chyba po tych moich ostatio dlugich spacerkach.
Co do Amolu - Podziwiam i to jeszcze z herbata . Brrrrrrr!

no smaczne to to niejest ale stawia na nogi.wieczorem juz pewnie bede jak nowo narodzona lub rano juz normalne codzienne obowiazki,a mi biust tez rosnie ale narazie z B na C podoba mi sie:36_2_27:bo po pierwszej ciazy to mii bardzo zmalal.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

1cora2syn...??
a moja cora wymyslila sobie prezent od Mikolaja za ponad 150euro psa na baterie takiego prawie jej wzrostu,chyba bedzie mala sciema i kupimy duuzo mniejsza wersje i powiemy ze widocznie Mikolaj sie pomylil no bo wkoncu tyyle dzieci ma na glowie,no bo naprawde 150euro to za duzo :(

To jeszcze nic ja ma 2 czarownice i muszę jakoś je pogodzić, starsza już wie ze ten Mikołaj to tak nie do końca prawda i wymyśla ale nie za drogie prezenty tyle ze w szkole tak dobrze jej idzie ze dostanie laptopa(200euro).
Młodsza znów wymyśliła lalkę z koniem i samochodem i ciuchami co razem daje okolo 200euro bankructwo ogłoszę za jakiś tydzień:)

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

1cora2syn...??
a moja cora wymyslila sobie prezent od Mikolaja za ponad 150euro psa na baterie takiego prawie jej wzrostu,chyba bedzie mala sciema i kupimy duuzo mniejsza wersje i powiemy ze widocznie Mikolaj sie pomylil no bo wkoncu tyyle dzieci ma na glowie,no bo naprawde 150euro to za duzo :(

Poczekaj jeszcze. Moze beda przeceny i jakies promocje swiateczne. A jak nie to masz racje. Wiadamo, dla dziecka wsyzstko, ale 150 euro to kope kasy, przynajmniej dla mnie.

elwira
1cora2syn...??

To jeszcze nic ja ma 2 czarownice i muszę jakoś je pogodzić, starsza już wie ze ten Mikołaj to tak nie do końca prawda i wymyśla ale nie za drogie prezenty tyle ze w szkole tak dobrze jej idzie ze dostanie laptopa(200euro).
Młodsza znów wymyśliła lalkę z koniem i samochodem i ciuchami co razem daje okolo 200euro bankructwo ogłoszę za jakiś tydzień:)
Kurcze! Skad te ceny biora Chyba z ksiezyca. Wyrazy wspolczucia!

gunia43
elwira
1cora2syn...??

sama nie wiem zwłaszcza przy tym jak nawijają non stop o recesji i zamiast zmniejszać ceny to tu nic:( jedynie co to laptop i tak już po promocyjnej cenie bo był po 400 a ta lalka to Babyborn wiec każda z tych rzeczy ma osobna cenę i to mi da jakieś 5 prezentów pod choinka

http://www.suwaczek.pl/cache/81f6d70ef3.png
http://www.suwaczek.pl/cache/b444194b7a.pnghttp://www.suwaczek.pl/cache/de95d1bd24.png

elwira
gunia43
elwira

sama nie wiem zwłaszcza przy tym jak nawijają non stop o recesji i zamiast zmniejszać ceny to tu nic:( jedynie co to laptop i tak już po promocyjnej cenie bo był po 400 a ta lalka to Babyborn wiec każda z tych rzeczy ma osobna cenę i to mi da jakieś 5 prezentów pod choinka
Tutaj Babyborn kosztuje ok. 60 euro. Ale jest cudna. Sama bym taka chciala. To sa plusy posiadania coreczki. Mozna sie znow pobawic lalkami.