Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ewciaa
a jak Wasze maluchy???? bo ja od wczoraj czuje od czasu do czasu ogromny nacisk na pęcherz i na szyjkę, czuje jak mała pcha się w dół, czuje też jak naciska na jakiś nerw i nogi bolą i strasznie boli mnie w pachwinach :36_11_23: kopniaków prawie już nie czuje tylko jakies przesuwania bardzo delikatne

ewciaa ja też tak mam nawet pół dnia cisza aż chyba sie wyśpi i wtedy broi jak tylko może:)))))

http://www.suwaczek.pl/cache/76b1a6931d.png

mama2
Witam sie z wami . Jestem cała i zdrowa i dalej w dwupaku .
Mama2cor skontaktowałam sie z Monika i bardzo mnie pocieszyla ze czeto sie to zdarza i ze czesto sie cofa i nawet wiele rodziców o tym nawet pojecia nie ma jak usg jest pare razy tylko robione.
Katja dziekuje Ci bardzo , i WAM wszystki za słowa otuchy i pocieszenia KOCHAM WAS normalnie

Mama buziaki ogromne dla Ciebie, tak samo pewnie będzie u Maksia i urodzi się zdrów jak ryba :zwyrazami_milosci:

Kira89
witajcie kochane :D nie dam rady was nadrobić, ale trudno, może teraz na bierząco będę wiedzieć co się dzieje :) obiecałam zdjęcie z nową fryzurką, nie wiem czy będzie widać różnice, ale prosze :D

Fryzurka

I jeszcze mały dodatek, aktualne zdjęcie brzuszka :D napis mnie rozzzbroił totalnie, ale to już inna bajka :)

Brzuszek

Kira fryzurka cudna, a zdjęcie brzuszka rozbroiło mnie zupełnie, bo nie dość, że pięknie wyglądasz, to jeszcze ten napis wyrażający wszystko :) Aż miło popatrzeć :)

mama2
Od dzis postanawiam odzywiac sie juz pociążowo , koncze z pozwoleniem sobie na wszystko ze względu na ciąże. Zero słodyczy i takie tam:))
Z objawów to czesto mi sie brzuch stawia tak pozatym energia mi wrociła i mdłosci troche przeszły:water_fun:

Super, że samopoczucie lepsze :water_fun:
A co do jedzenia, to ja mam teraz zwiększoną ochotę na słodycze, bo mam wrażenie, że każda czekoladka czy ciacho może być moją ostatnią :hahaha:

Daffodil
mama2
Od dzis postanawiam odzywiac sie juz pociążowo , koncze z pozwoleniem sobie na wszystko ze względu na ciąże. Zero słodyczy i takie tam:))
Z objawów to czesto mi sie brzuch stawia tak pozatym energia mi wrociła i mdłosci troche przeszły:water_fun:

A co do jedzenia, to ja mam teraz zwiększoną ochotę na słodycze, bo mam wrażenie, że każda czekoladka czy ciacho może być moją ostatnią :hahaha:

a widzisz a ja juz patrzec na swoje uda nie moge , trzesa sie i ocieraja o siebie a jak kucam to takie brzydkie wały robia bleeee:36_11_23:

mama2
Daffodil
mama2

a widzisz a ja juz patrzec na swoje uda nie moge , trzesa sie i ocieraja o siebie a jak kucam to takie brzydkie wały robia bleeee:36_11_23:

Mama no normalnie tylko Cię palnąć można :) Nie tak dawno widziałam Twoje zdjęcia w krótkiej sukience i lacha jesteś jakich mało!!

Daffodil
mama2
Daffodil

Mama no normalnie tylko Cię palnąć można :) Nie tak dawno widziałam Twoje zdjęcia w krótkiej sukience i lacha jesteś jakich mało!!
Ja to zostawie bez komentarza..... Albo nie. Tez ode mnie kuksaniec sie nalezy. I to taki porzadny!!!
Moje uda juz przed ciaza nie byly pekne a teraz to juz szkoda slow. Jak urodze zaczne sie smarowac, bo nie dosc ze cellulit, jakies naczynka popekane, bloadosc okrutna to ejszcze walki tluszczu i woda sie tzbiera....
Ale kicham to! Mezowi i tak sei podobam.

daffodil, mama2 - zazadroszcze odwiedzin rodzicow. Moj tata daleko, siostry tez.

Ale tak poza tym to dzien tez minal fajnie. Pogoda ladna, slonce swiecilo do niedawna. Bylismy w nowej knajpie na pysznej pizzy z rucolla i parmezanem a potem na spacerze i lodach u Wlocha. Mniaaaaam.

Poza tym byl kolega i przywiozl cale pudlo rzeczy dla Maskia, ale prawie wsyzstko dopiero od rozm. 74 w gore. Jedynie jedna koszula i dwie pary ogrodniczek na 62 i 68. Bardzo fajne wszystko. Aj, bede Maksia stroila.

Kira89
witajcie kochane :D nie dam rady was nadrobić, ale trudno, może teraz na bierząco będę wiedzieć co się dzieje :) obiecałam zdjęcie z nową fryzurką, nie wiem czy będzie widać różnice, ale prosze :D

Fryzurka

I jeszcze mały dodatek, aktualne zdjęcie brzuszka :D napis mnie rozzzbroił totalnie, ale to już inna bajka :)

Brzuszek

Kira , piekna kobietka z Ciebie i sliczny brzusioooooo :Kiss of love:

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

zaraz komus palne tuuuuu.
Ja mam uda jak galareta i celulit wszedzie, nawet na lydkach, ale czuje sie pieknie wielka. Zawsze bylam lekko tlustawa, ale taka moja uroda i lubie ja. Teraz jestem wielka i PIEKNA!!!!
Dziewczyny jestesmy w 9 miesiacu ciazy, nie chcialbybyscie chyba wygladac jak anorektyczka z brzuchem?! Co to w ogole za teksty! Urodzimy i zacznie sie bieganie, nawet nei wiecie kiedy celulit i te male ilosci tluszczyku z nas zejda!
Nie marudzic jesli chodzi o wyglad, bo to az wstyd. Na nasze dolegliwosci mozemy narzekac, ale stawiam ZAKAZ na szukanie dziury w calym :):):):):) NO! i prosze mi sie tu podpisac kto takze stawia zakaz na narzekanie na nasze piekne, ciazowe figurki. (po urodzeniu mozemy sobie pogadac....)

isabela
Ja mam uda jak galareta i celulit wszedzie, nawet na lydkach, ale czuje sie pieknie wielka. Zawsze bylam lekko tlustawa, ale taka moja uroda i lubie ja. Teraz jestem wielka i PIEKNA!!!!
Dziewczyny jestesmy w 9 miesiacu ciazy, nie chcialbybyscie chyba wygladac jak anorektyczka z brzuchem?! Co to w ogole za teksty! Urodzimy i zacznie sie bieganie, nawet nei wiecie kiedy celulit i te male ilosci tluszczyku z nas zejda!
Nie marudzic jesli chodzi o wyglad, bo to az wstyd. Na nasze dolegliwosci mozemy narzekac, ale stawiam ZAKAZ na szukanie dziury w calym :):):):):) NO! i prosze mi sie tu podpisac kto takze stawia zakaz na narzekanie na nasze piekne, ciazowe figurki. (po urodzeniu mozemy sobie pogadac....)

Ja się podpisuję :)))
Po porodzie będziemy się chwalić każdym zrzuconym kilogramem, to dopiero będzie motywacja :)

Daffodil
isabela

Ja się podpisuję :)))
Po porodzie będziemy się chwalić każdym zrzuconym kilogramem, to dopiero będzie motywacja :)

ja tez sie podpisuje i to WIELKIMI LITERKAMI:smile_jump::smile_jump:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

a ja dzis zagonilam moje kobietki do pucowania podlog. Moja mama twierdzi, ze jestem skrzywiona na punkcie sprzatania :) hehhehe Mialam max werwe dzis i cala swoja sypialnie chcialam przemeblowywac, skonczylo sie na porzadnym sprzataniu. Dziewczynki odpicowaly podlogi i lazienke :) Teraz laski poszly out, a ja odrabiam lekcje Dagmarze :) praca z fotografii, malowanie. Ona nie cierpi malowac, a ja chetnie ja w tym wyrecze ;) Temat "KOLOR" co moge jeszcze namalowac? Juz mam kwaity, owoce, zelki kolorowe, ... poradzcie kochane :)

isabela
a ja dzis zagonilam moje kobietki do pucowania podlog. Moja mama twierdzi, ze jestem skrzywiona na punkcie sprzatania :) hehhehe Mialam max werwe dzis i cala swoja sypialnie chcialam przemeblowywac, skonczylo sie na porzadnym sprzataniu. Dziewczynki odpicowaly podlogi i lazienke :) Teraz laski poszly out, a ja odrabiam lekcje Dagmarze :) praca z fotografii, malowanie. Ona nie cierpi malowac, a ja chetnie ja w tym wyrecze ;) Temat "KOLOR" co moge jeszcze namalowac? Juz mam kwaity, owoce, zelki kolorowe, ... poradzcie kochane :)

hmmm fajny temat moze jeszcze tecze i rasy ludzi tzn kolory skóry...

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

isabela
Kira89

Fryzurka

Brzuszek

Kira , piekna kobietka z Ciebie i sliczny brzusioooooo :Kiss of love:

oj tak sliczne fotki i ten napis....hmmm... milosc kwitnie:smile_jump:

Maja