Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
Ewcia super wkoncu sie ciocia doczekała swojego szczescia:)))

Dziewczyny a mi brzuch dzis sie co chwila stawia i mam mdłosci okropne.... jestem przepęczona...
Oj kochana. Serio wspolczuje. Ty to masz ostatnio przypadek za przypadkiem. Jak nie chorobska albo inne takie to zlamana raczka corci! Nawet nie wiem co Ci napisac jak tylko tyle, ze trzymam kciuki, zeby wszystko sie ladnie zroslo i corcia oswoila sie predko z nowa sytuacja. A brzuchol to sie ze stresu stawia pewnie. Przytulam!

gunia43
mama2
gunia43
Daffodil zaraz bedzie wchodzila do lakerza. Ciekawe ajakie newsy przyniesie...
Co z ta Patka????? A moze zmienila numer na polski i dlatego sie nie odpisuje.

Pisałam do Patki na ten nowy numer co mi podała ale nieodpisała
Moze zajeta remontem a moze.... NIe, nie. Pewnie to ten remont!

nawet o tym nie mysle:36_11_23:

mama2cor ja wczoraj w nocy i dzis sie poryczałam z bólu jesli chodzi o ruchy Maksia

Idziemy spac z córcią , mam nadzieje ze da rade z ta rączką. Miałam czekac na Daffodil ale jestem juz tak padnieta ze nie dam rady .Poczytam jutro

Isabela ale ci sie przyplatało z tym nerkami pod koniec ciazy...noi to serce!! ja tez mam wysoki puls ale góra 100 , i niskie cisnienie... Ciekawe co Ci wyjdzie po badaniu serducha, skad ten puls taki wysoki.. Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze

a ja popoludniu przespalam 3 godz
M mi wlasnie przyniosl herbate z lisci malin :D znajomy przywiozl mi z PL super sie ciesze :Djuz jedna sobie parze :D oby tylko jutro sie nierozkrecilo bo jutro mamy wizyte u Polskiego pediatry wkoncu kurcze 4 tyg czekalysmy z Oliwka i jak sie uda to juz zawsze tylko do niego znaczy do niej bedziemy chodzic ciekawa jestem czy ta anemia jej zelzala...
a mi jakos dziwnie sie zrobilo tak niedobrze slabo jakos otworzylam lodowke to masakra tak mi sie niedobrze zrobilo w efekcie jem suchy chleb bo strasznie glodna jestem.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png