Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj umylam gary w kuchni, szafki, posprzatalam mieszkanie i zrobilam i wywiesilam pranie. Potem maz wymyl porzadnie podlogi. Poza tym wykapalam sie i umylam wlosy, ogolilam nogi i jestem super z siebie dumna.
Teraz mamy slicznie czysciutko. Jutro jak wstane to chyba nie bede wiedziala gdzie jestem :-). Dawno tak nie mielismy odpicowane.
Teraz ogladamy KOd Leonarda... ale mnie nudzi, bo czytalam ksiazke i przy ksiazce blado film jakos wypada.
Do jutra! Caluski!:11_9_16:

hej dziewczynki :) :yuppi:
Dzis mialam pracowity dzionek. Wyszorowalam lodowke, dziewczyny umyly wszystkie meble w kuchni, przemeblowalysmy troche pokoik dla Mia, wielkie zakupy spozywcze i chemiczne i na koniec zmiana poscieli i 3x wielkie pranie. Takze napracowalam sie dzis strasznie, choc z wielka ochota.

Ciezko mi diablenie. Powiedzcie kochane, czy ktoras ma takie wrazenie, ze szyjaka macicy konczy sie jej na koncu pochwy i uczucie klucia, az skreca? Mam wciaz skurcze, ale czytalam, ze to naturalne, nic nie znalazlam natomiast na temat tego klucia szyjki macicy :( mam nadzieje, ze jak to Jolenka mi powiedziala, ze jest to najprawdopodobniej skracanie sie czy zmiekczanie szyjki.

Ide Was poczytac

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela
Dzis mialam pracowity dzionek. Wyszorowalam lodowke, dziewczyny umyly wszystkie meble w kuchni, przemeblowalysmy troche pokoik dla Mia, wielkie zakupy spozywcze i chemiczne i na koniec zmiana poscieli i 3x wielkie pranie. Takze napracowalam sie dzis strasznie, choc z wielka ochota.

Ciezko mi diablenie. Powiedzcie kochane, czy ktoras ma takie wrazenie, ze szyjaka macicy konczy sie jej na koncu pochwy i uczucie klucia, az skreca? Mam wciaz skurcze, ale czytalam, ze to naturalne, nic nie znalazlam natomiast na temat tego klucia szyjki macicy :( mam nadzieje, ze jak to Jolenka mi powiedziala, ze jest to najprawdopodobniej skracanie sie czy zmiekczanie szyjki.

Ide Was poczytac

Ja też mam takie kłucie przynajmniej raz dziennie i jeszcze parę dziewczyn też o tym pisało, ale co to jest i z czym się wiąże niestety nie mam pojęcia.

Daffodil
isabela
acha, no i torbe dzis spakowalam, takze moge juz rodzic :)

A moja dalej niespakowana :) Nie mogę się do tego zabrać :)

Daffodil, mysle, ze do tego trzeba miec naprawde dzien. Ja dzis zabralam sie za wiele rzeczy, Daga przypominala mi wciaz o tej torbie i w koncu sie za nia zabralysmy bo od ponad tygodnia tylko mowilam o tym, a zapakowalysmy wszystko w 10 minut :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

isabela

Ide Was poczytac
Isabela - ja tez mam takie klucie, tylko nie ciegle tylko tak od czasu do czasu. Juz sie przyzwyczailöam. I bole tez mam caly czas. Juz copraz dluzej i coraz czesciej. Coz. Mysle, ze ogranizm powoli sie przygotowuje do porodu :-)

Jola30
isabela
acha, no i torbe dzis spakowalam, takze moge juz rodzic :)

:nie_mam_pojecia:A ja dzis naszykowalam co mniej wiecej ma byc i jurto wszystko pakuje dokupie jeszcze klapki,majtki jednorazowe i chyba wszystko.
No i wszystkie bedziemy czekac na walizkach!!!:whoot:
Ja mialam kupowac klapki, ale chyba japonki moje wezme. Z drugiej zas strony jak bede miala skarpetki na nogach to japonki nie bardzo. Zobacze. MOzue jak znajde jakies tanie i fajne to kupie.

Tak poza tym to witam wtorkowo. Zapowiada sei mily dzien.
Wstalam juz, bo maz mnie krzataniem swoim po domu, a Maksio czkawka rozbudzili. W nocy dwa razy sie budzilam. Jakies koszmary mialam. Moze to ten KOd Da Vinci przetworzony przez moj ciazowy mozg. Snilo mi sie, ze diabel chce nem odebrac Maksia. Brrr! Az musialam meza obudzic , bo tak sei wystraszylam.
KOniec koncow nie dosc, ze zle spalam to jeszcze od 5.00 juz nie moglam zasnac. Ale humor mi dopisuje, bo jak wstalam i spojrzalam na moje pieknie wysprzatane mieszkanko, to az mi sie blogo zrobilo.
Poza tym od wczoraj przytylam kilo a spuchnieta nie jestem. Dziwne. Zobaczymy jak jutro waga pokaze, bo gloda mam dzis od rana:36_11_15:!!!!!
Nikogo na forum, wiec spadam napis sie kawki i ogladac TV. Caluski na dzien dobry!!!!:36_3_15::36_3_15::36_3_15:

Isabela ja tez mam takie kłucie i jest to cholernir nieprzyjemne i nie wiem co jest przyczyna:nie_mam_pojecia:

U nas dzis PIEKNA pogoda..:in_love: ja torbe mam spakowana tylko pieluszki wrzuce i wsio , noi kosmetyki
Wlasnie zjadłam sniadanie , czyli chlebe io poł słoika drzemu:nie_mam_pojecia:

GUNIA ja tez nie spie od 4.30 bo Klaudia 1.5 godziny kaszlała, usnelysmy dopiero o 6 rano i tak jezcze z godzinke polulałysmy

Ewciaa
witam i ja wtorkowo.....zaraz sprzątanko i śniadanie....póżniej obiadek i zakupki ze spacerkiem....ale wczoraj stwierdziłam że już nie mam się w co ubrać:whoot: .....a moja mama stwierdziła że brzuch mi się obniżył ja tam różnicy nie widze
mama2 ale drogie jest leczenie w polsce poprostu szok:whoot:

no ja tez juz mam dosc!! ale ona tak własnie specyficznie choruje mam nadzieje ze Maks odzidziczy zdrowie po tacie.
Ewcia tobie juz naprawde nie duzo zostało:whoot:

mama2
Ewciaa
witam i ja wtorkowo.....zaraz sprzątanko i śniadanie....póżniej obiadek i zakupki ze spacerkiem....ale wczoraj stwierdziłam że już nie mam się w co ubrać:whoot: .....a moja mama stwierdziła że brzuch mi się obniżył ja tam różnicy nie widze
mama2 ale drogie jest leczenie w polsce poprostu szok:whoot:

no ja tez juz mam dosc!! ale ona tak własnie specyficznie choruje mam nadzieje ze Maks odzidziczy zdrowie po tacie.
Ewcia tobie juz naprawde nie duzo zostało:whoot:

....jeśli przeczucie mnie i mojego męża nie myli to chyba niedługo.... bo coraz gorzej ze mną:whoot:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png