Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

oj Ewciu takie uroki koncowki ciazy ja tez bardzo wrazliwa sie zrobilam apropo wszystkiego.oj niesiedzisz tak duzo przed lapkiem wiec niech juz mama niewymysla drugie to laptop juz tak bardzo szkodliwy niejest jak np kompy 5-7lat temu.Wiesz ludzie czasem poprostu sobie musza pomarudzic.mama mojego M tez tak ma.M wyslal synowi laptopa i ona mu go niedala bo mowi ze na zdrowie zle dziala :nie_mam_pojecia: no poprostu szkoda slow gdyby mu dala internet by mial i bysmy czesciej rozmawiali na skeype i wogole a tak to tylko przez tel.tak maja poprostu ludzie ktorzy niedadza sobie wytlumaczyc ze to nie tak ze czasy sie zmieniaja.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun
oj Ewciu takie uroki koncowki ciazy ja tez bardzo wrazliwa sie zrobilam apropo wszystkiego.oj niesiedzisz tak duzo przed lapkiem wiec niech juz mama niewymysla drugie to laptop juz tak bardzo szkodliwy niejest jak np kompy 5-7lat temu.Wiesz ludzie czasem poprostu sobie musza pomarudzic.mama mojego M tez tak ma.M wyslal synowi laptopa i ona mu go niedala bo mowi ze na zdrowie zle dziala :nie_mam_pojecia: no poprostu szkoda slow gdyby mu dala internet by mial i bysmy czesciej rozmawiali na skeype i wogole a tak to tylko przez tel.tak maja poprostu ludzie ktorzy niedadza sobie wytlumaczyc ze to nie tak ze czasy sie zmieniaja.

ja wiem że ona chce dobrze, a ja i tak robie swoje przecież nie siedze całymi dniami...a jak u Ciebie?? czujesz że to już blisko?? chyba będziesz pierwsza jednak

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

mama2corun
ah Ewciu ja juz sama niewiem .... wyszukuje sie objawow bo ta polozna tak twierdzi ze lada dzien ale mam przeczucie ze jeszcze mam cicha nadzieje ze znowu 13 bedzie niespodzianka :D ale wczesniej to mysle ze niebedzie.narazie z niecierpliwoscia czekam na czwartkowe USG a potem juz moze dziac sie co chce :D

to już niedługo mama2curon i zobaczysz swoją córeczkę:in_love: ciekawe kto będzie następny, a czy to prawda że dziewczynki rodzą się wcześniej gdzieś to wyczytałam ale nie wiem czy płeć ma tu jakieś znaczenie

Jola30
Witam Wszystkie Obecne i nie obecne mamuski
Chodz noc nie przespana z powodow mi nie znanych chyba po prostu bezsenna noc mi sie trafila czuje sie nadzwyczajnie super bol mi mija moze nie jeszcze tak do konca ale mam nadzieje ze jutro juz skacze na miasto i zakupy.:in_love:Jak M. zostawi karte bo ja niestety wykonczylam juz swoja.HIHIHI
Ja tez puchne ale co tam skoro czuje sie lepiej maly ma czkawke i fika jestem szczesliwa zaczyna mi sie podobac ten stan.Nawet dzis juz tak sie wygielam ze paznokcjie zrobione wiec nie jest tak zle.:whoot:

Super Jola30, ze czujesz sie lepeij. Mam nadziej, ze w koncu Ci ten bol minie. Co do pazno0kci to podziwiam. Ja dzisiaj moze sprobuje sie zabrac za moje! Ale bedzie sei dzialo.

mama2
gunia43
lutka
Coś Wam pokażę. Oto fotka z sierpnia 2008 r, zrobiona w okolicach zapłodnienia. A Misiek próbuje mi wmówić, ze poszło mi tylko w brzuch - mój geniusz :eureka:

Lutka - na pewno nam wszystkim tu i owdzie pare cm przybylo. Pewnie troche to poszerzone zebra, i woda ale tluszczyk tez. Ja prawei w nic co wczesneij nosilam nie wchodze. Ale generalnie uwazam, ze nie jest zle i wygladamy serio wszystkie fajnie.
MOje niektore kolezanki tyly po 20 i wiecej kilo. Takze ja jestem zadowolona, ze na razie mam 13-14 na plusie. Moglo byc gorzej. Na razie waga stoi od zeszlej wizyty, choc Maksiu przytyl 300 gram.
Bylao 75 i jest 75. A wy ile do dzisiejszego dnia przytylyscie?

9.5 kg i tez mi sie uda ocieraja:nie_mam_pojecia:
Ciekawe o co!

gunia43
mama2
gunia43

Lutka - na pewno nam wszystkim tu i owdzie pare cm przybylo. Pewnie troche to poszerzone zebra, i woda ale tluszczyk tez. Ja prawei w nic co wczesneij nosilam nie wchodze. Ale generalnie uwazam, ze nie jest zle i wygladamy serio wszystkie fajnie.
MOje niektore kolezanki tyly po 20 i wiecej kilo. Takze ja jestem zadowolona, ze na razie mam 13-14 na plusie. Moglo byc gorzej. Na razie waga stoi od zeszlej wizyty, choc Maksiu przytyl 300 gram.
Bylao 75 i jest 75. A wy ile do dzisiejszego dnia przytylyscie?

9.5 kg i tez mi sie uda ocieraja:nie_mam_pojecia:
Ciekawe o co!

jedno o drugie bo ja tylko w tyłku i udach przytyłam:nie_mam_pojecia:

katja79
hej brzuchatki ja nie dawno dopiero wrócilam do domu caly dzien na nogach koszmar ledwo zyje, odebralam swoje wyniki mam jakies ciala ketonowe i liczne krysztaly szczawianu wapnia cokolwiek to znaczy jutro wizyta... mam nadzieje ze nic waznego.
teraz ide polezec bo padam.

trzymam kciuki za wizyte, napewno wszystko będzie dobrze

Ewciaa
mama2corun
ah Ewciu ja juz sama niewiem .... wyszukuje sie objawow bo ta polozna tak twierdzi ze lada dzien ale mam przeczucie ze jeszcze mam cicha nadzieje ze znowu 13 bedzie niespodzianka :D ale wczesniej to mysle ze niebedzie.narazie z niecierpliwoscia czekam na czwartkowe USG a potem juz moze dziac sie co chce :D

to już niedługo mama2curon i zobaczysz swoją córeczkę:in_love: ciekawe kto będzie następny, a czy to prawda że dziewczynki rodzą się wcześniej gdzieś to wyczytałam ale nie wiem czy płeć ma tu jakieś znaczenie

Ja ostatnio czytałam, że to chłopcy ze względu na większą wagę rodzą się wcześniej.

katja79
hej brzuchatki ja nie dawno dopiero wrócilam do domu caly dzien na nogach koszmar ledwo zyje, odebralam swoje wyniki mam jakies ciala ketonowe i liczne krysztaly szczawianu wapnia cokolwiek to znaczy jutro wizyta... mam nadzieje ze nic waznego.

Katja - kciuki beda!!! Kiedy masz wiyte. Tzn. o ktorej?

katja79

Te ciała ketonowe miała pat-k. Denerwowała się niepotrzebnie, a później okazało się, że w ciąży to normalne.