Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

elwira
Daffodil brzucho pierwsza klasa, spodnie tez:))
A ja właśnie dostałam telefon ze muszę na godzinę wrócić do pracy:( wiec zostawiam mój mały szpital na chwilkę powiem wam ciężko mi jakoś to wszystko dzisiaj ogarnąć bo do tego jeszcze mój mąż od przyszłego tygodnia traci prace:(
potrzebne mi to przed świętami jak cholera..... ta pier...."recesja " na rynku pracy w Irlandii :wymiotuje:

elwirka współczuje do pracy o tej porze?! wiem co to znaczy jakieś 2 lata temu pracowałam na późne godziny :( coś okropnego a jeszcze w naszym stanie :(
to wracaj kochana do Polski :) może u nasz niedługo będzie "cud" jak obiecał tusk

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

isabela
To ja nie bede gorsza, po pierwsze na dowod, ze jestem grzeczna wysylam Wam moja fotke w lozku. No i co tam widzimy: Was - na forum - wielki brzuch i mnie, z troche podkrazonymi oczami po ostatnim przezywaniu wszystkiego, ale szczesliwa!!! Zdjecie sprzed 5 minut :)

Isabelka brzuszek jak z bajki :) Jeszcze trochę mi do Ciebie brakuje, ale obiecuję, że nadrobię :)

isabela
To ja nie bede gorsza, po pierwsze na dowod, ze jestem grzeczna wysylam Wam moja fotke w lozku. No i co tam widzimy: Was - na forum - wielki brzuch i mnie, z troche podkrazonymi oczami po ostatnim przezywaniu wszystkiego, ale szczesliwa!!! Zdjecie sprzed 5 minut :)

isabela śliczny brzuszek :) "grzeczna dziewczynka " leży w łóżeczku :)

No to ja wczoraj juz ustaliłam z mężem ze synek bedzie miał na imie Maksymilian ale gdyby tak jednak nbyła córa to JULIA...hihi udało mi sie go namówic na JULIE (w razie gdyby jednak była to dziewuszka) Powiem Wam ze mam juz jedna dziewczynke i mogłaby byc tez druga . A pomyslec ze jak byłam 1 raz w ciazy to chciałam bardzo chłopca i jak sie dowiedziałam ze to dziewuszka to byłam tak chwilke skołowana...dzis za NIC w swiecie bym jej nie zamieniła. Córki sa kochane...

mama2
No to ja wczoraj juz ustaliłam z mężem ze synek bedzie miał na imie Maksymilian ale gdyby tak jednak nbyła córa to JULIA...hihi udało mi sie go namówic na JULIE (w razie gdyby jednak była to dziewuszka) Powiem Wam ze mam juz jedna dziewczynke i mogłaby byc tez druga . A pomyslec ze jak byłam 1 raz w ciazy to chciałam bardzo chłopca i jak sie dowiedziałam ze to dziewuszka to byłam tak chwilke skołowana...dzis za NIC w swiecie bym jej nie zamieniła. Córki sa kochane...

ja bym miała synka to też byłby Maksymilian :) śliczne imie :) ale będzie ZUzia no chyba że się zmieni. ja też strasznie chce córke a mój mąż mówi że dziewczynki też są niedobre :)