Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

jola22
Daffodil
jola22

Mama2 proszę cię ty już nic nie pisz bo mi ostatnio pęcherz szwankuje i zaraz naprawdę się posikam ze śmiechu - to ponoć tak w ciąży jest że ma się problemy z pęcherzem (ostatnio rano jak wstałam kichnęłam 2 razy i musiałam majtki zmienić bo się posikałam).
Mój M mówi że dobrze że to tylko z pęcherzem tak jest bo jak by i ta druga strona szwankowała to on nie wie co by było.

:sofunny: Jednak mężczyźnie zdarza się czasem coś sensownego powiedzieć :sofunny:

Masz rację - czasami:8_1_221:
Dzisiaj do mnie mówi jak z pracy wrócił - "Teraz to masz brzuch większy od pupy" - no tylko go strzelić w ten pusty .............. no ale cóż jak się kocha to się wybacza.
JOla22 - hasla Twojego meza sa super!!!!!
W ogole tak czytam i nadrabiam ze wczoraj i dzisiaj i sie niezle usmialaam.
No i do tego te wyczyny mamy2 i wasze do tego komentarze!!!!! Kupa smiechu !!!!

amelcia8
mama2
a u nas bardzo , bardzo buro i szaro. nigdzie dzis nie wyjde , maz poszedł do pracy , zarał auto i sie dzis zanudze na SMIERC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:36_2_4:

masz rację niedziela to strasznie nudny dzień a już najbardziej jak jest tak szaro deszczowo itd.....

Ale przyszla niedziela juz bedzie ladniejsza, bo wiosna ma przyjsc na calego. Zobaczycie. Kwiecien bedzie cudny. NIe mowiac juz o maju....

jola22
mama2
jola22
cdn......

Jola Ty i Isabela to chyba przodujecie w ilosci i jakosci tych pięknych ciuszków. SA SLICZNE , PIEKNE !!!! Kupowałas niowiutkie czy uzywane???

Mama2 ja duzo ciuszków kupiłam w Charity Shop - tam ludzie oddają rzeczy których nie potrzebuj, oni to sprzedają i zysk przeznaczają np na dzieci chore na raka - wiec nie dość ze Julka będzie wystrojona to jeszcze dzieciaczki na tym skorzystają.
Ciuszki w takich sklepach bardzo często są nowiutkie z metka i do tego bardzo dobrych firm jak Next, M&S, H&M.
Trochę tez dostałam i dużo kupiłam tez nowiutkich w zwykłym sklepie.
Musze się przyznać ze muszę się pilnować żeby już nic jej nie kupować bo naprawdę nie mam na te ciuszki już miejsca. Dziś tylko jadę kupić 2 dodatkowe kocyki (jednego z pacjentów mama powiedziała mi gdzie można kupić śliczne i niedrogo), parę pieluch tetrowych i koniec zakupów.
Ja jeszcze w pracy ale dołączę do was około 18.
Buziaki wielkie moje Majoweczki
Jola22 - hi, hi. Juz widze jak kupisz tylko kocyki i pieluchy ;-)

Kira slicznie wygladasz
a ja dzis z malenkimi przerwami leze bo brzucho nieustannie twardy mam i boli raz jak szlam do wc to az usiadlam na ziemi tak zabolalo ale to nie skurcze,tylko takie klucie w dole brzucha...dzieciatko sie rusza zdecydowanie mniej niz codzien ale sie rusza objadu dzis niedojadlam bo mi w gardle stanol.a ostatnio mam wilczy apetyt,a dzis nie,

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

isabela
jola22
Isabela a twój brzucho to tak jak wielki pomidor - taki okrąglutki - jak Ty to zdjęcie zrobiłaś???
Ja też wam się zaraz pochwalę co dostałam tylko muszę fotki pstryknąć.

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:
Jest ogromny. Ostatnio zdarzylo mi sie kilka razy, ze mnie kobiety na ulicy zaczepialy, ze wygladam swietnie i to chyba blizniaki beda :sofunny: bo taki brzuchol wielki :)
Masz racje, moj brzuch to taki wielgachny, dojrzaly pomidor, smaruje go 2-3 razy dziennie bo czasami mam wrazenie, ze mi peknie i mala wyplynie ;)

Zdjecie ciezko bylo zrobic bo ciezko "obejsc" me kraglosci ;)
MOj ostatnio tez niezle podrosl. Dzisiaj siostra i siostrzenica mojego meza, ktore nie widzialy mnie jakies dwa tygodnie patrzyly sie tak, ze myslalam, ze kopary calkiem im do ziemi opadna.
Terza chyba nadrabiam moje brzuszkowe zaleglosci. Ale Maksio rosnie!!!

gunia43
Kira - fotki sliczne. Ale jak mya byc inaczej jak Ty sliczna jestes!

Ja to bym dzeilila 40 na 9. Wiec wychodzi ciut wiecej. Ale co tam. Jak dla mnie to jak najbardziej moge byc w 9-tym!!!!!

oj, bo się zawstydze :Nieśmiały: bardzo dziękuję :D
ja to tak licze, jesteś w 36 tc, w jednym miesiącu są 4 tyg., więc 36:4 = 9 miesiąc ^^

http://suwaczki.maluchy.pl/li-71171.png
http://s1.suwaczek.com/200905081662.png

witam późną niedzielną pora
ciężko was nadrobić....ale jakoś poszło....u mnie dużo emocji i wrażęń
wczoraj pojechaliśmy na noc do siostry męża bo rano w niedziele mąż z szwagrem pojechał na giełde samochodową i kupił auto, normalnie oczy mi wyszły z orbity, ale jakoś przeżyłam, jutro idziemy po pieniądze do banku i wieczorem po auto :)
a między czasie jesze wizyta u gina już niemoge się doczekać
....od wczoraj czuje moją zuzie mocniej przesuwa się ale to tak dziwnie boli i czuje ją nisko "między nogami" napiera na mój pęcherz tak ze czuje jakbym "popuszaczała mocz" dziwne uczucie nie umiem wytłumaczyć, ciekawe co to znaczy chyba że mi się wydaje...

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

jola22
isabela
jola22
A ja próbuje gdzieś ulokować te ciuszki - musiałam już trochę walizkę do szpitala spakować żeby miejsce w Julci szafie zrobić.:16_3_46:
Powiem wam że spakowałam dopiero parę rzeczy a walizka prawie pełna - i co zajmuje najwięcej miejsca??? te wielkie podpaski - one są koszmarnie wielkie:36_1_56:

Ja od ponad tygodnia biore sie za pakowanie torby do szpitala i wziac sie za to nie moge. Komode juz mam zapelniona, ale mam jeszcze szafe z dwoma duzymi szufladami, takze poki co mam gdzie pakowac szmatki dla mojej slicznotki :)

Ja nie chciałam jeszcze pakować walizki - no bo jeszcze 8 tyg ale dziś zostałam zmuszona.
Właśnie robię listę rzeczy które muszę ze sobą zabrać.
Isabela ja do porodu wezmę jakąś starą koszulkę męża, a po porodzie to myślę wdziać spodnie od pidżamy i koszulkę - a ty co bierzesz??
No i cały czas zastanawiam się nad szlafrokiem.
Na oddziale gdzie będę po porodzie jest strasznie gorąco - i jak byliśmy ostatnio oglądać oddział to położna powiedziała że tak jest cały czas bo pod podłogą tego pietra idą rury grzewcze i oni nic nie mogą z tym zrobić - więc nie wiem czy szlafrok będzie mi potrzebny.
Moj maz tez mnie dzisiaj upomnial, ze torbe to moglabym juz spakowac. Ake ja do kwietnia nie popuszcze i nie pakuje.
Zreszta ja malo musze wziasc tylko koszulke do porodu - tez meza jak Ty Jola22 i chyba dresik i koszulke, bo najswobodniej sie w nim bede chyba czula.
Szlafrok wezme, ale chyba tez nie wloze, bo tak u nas cieplo jak diabli. Do tego ciuszkli Malego na wyjscie ze szpitala , recznik i kosmetyki - te na ostatnia chwile wloze. I to wsjo. Reszte dostane w szpitalu i nie musze brac nic wiecej.

mama2corun
mama2
Jolcia wlasnie ja juz tak od zawsze mam , robie wszystko w pospiechu i to kilka rzeczy na raz czesto sie to przetnę to poparze to uderze a teraz w ciązy to sie nasiliło bo koordynacja gorsza:)))kiedys pamietam jak gonilam sie z corka po mieszkaniu i tak wyrznełam na kafelkach (miała mokre papcie) ze ciemno mi sie zrobilo i myslałam ze to juz koniec....ale przezyłam:)))
a i powiem jeszcze jedna "mroząca krew w żyłach historie":):nie_mam_pojecia: 2 tyg temu podczas sprzeczki z M ( napol zartem na pol serio) rzuciłam w niego papryką a on we mnie ziemniakiem (surowym) ziemniak niestety trafił w...we mnie i siniora mam do dzis
dzis jest fioletowo zółty na pół uda:36_11_23: a kulałam 3 dni na ta noge

to i ja zaserwuje wam taka historyjke...w zeszlym roku zawiozl mnie M do biura z oliwia i zeby Oliw sie nienudzilo wzielismy wozek dla lalek a mielismy wtedy Chraislera Voyagera tani mini wan baardzo lubialam go ale niewazne...i on mial jechac gdzies i ja mowie to czekaj ja zabiore wozek i jedz i podchodze od tylu do bagaznika i on sie zagadal i cofa zamna auto stalo przygniutl mnie troche ze jak odjechal to niemoglam nogami ruszyc...siniaki na cale uda mialam i nogi obolale jak niewiem,M zbladl zaniusl mnie na rekach do biura przepraszal na kolanach,na szczescie nic sie niestalo powaznego ale on to mowi ze az mu sie slabo zrobilo jak mnie zobaczyl w tylnym lusterku.
Mama2corun - az mnie zmrozilo!!!!

Kira89
gunia43
Kira - fotki sliczne. Ale jak mya byc inaczej jak Ty sliczna jestes!

Ja to bym dzeilila 40 na 9. Wiec wychodzi ciut wiecej. Ale co tam. Jak dla mnie to jak najbardziej moge byc w 9-tym!!!!!

oj, bo się zawstydze :Nieśmiały: bardzo dziękuję :D
ja to tak licze, jesteś w 36 tc, w jednym miesiącu są 4 tyg., więc 36:4 = 9 miesiąc ^^

ciza trwa 10 miesiecy ksiezycowych wiec na miesiac przypada wiecej niz 4 tyg.