Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

heh,hej jak sie Wam spalo? ja dzis spalam jak zabita dopiero zwloklam sie z lózka...

Daffodil fajnie ze dzidzius zdrowy bo to najwazniejsze ale faktycznie psikusa Wam zrobil...maly brzdac:smile_move:
A ja wczoraj lezac juz wieczorem z mezusiem pod kolderka poczulam jakies dziwne bul, bul,bul w brzuszku tak troszke jakby mi sie jelita pod cisneniem rozprostowaly...yyyyyyyy no trudno mi to opisac...ale moze to byla moja dzidzia..:36_2_13:
Lutkadlaczego sadzisz ze bedziesz musiala poczekac z poznaniem plci do stycznia ???na tym etapie juz bardzo dobrze widac co bobas ma miedzy nózkami no chyba ze nie chce pokazac... Mi po raz pierwszy pani powiedziala ze bedzie dziewczynka w 12 tygodniu tez sie dziwilam ale troszke poszperalam w internecie skontaktowalam sie ze swoim kolega lekarzem który co prawda dopiero zaczyna sie uczyc przeprowadzania usg plodów ale tez stwierdzil ze w 12 tyg widac co ma byc...wiec u ciebie kochana jezeli dzidzia pokaze nie powinno byc problemu.

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

katja bardzo bym chciała wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka, ale wolę się nie nastawiać. Na poprzedniej wizycie byłam pewna ze usłyszę bicie serca mojej kruszynki, ale niestety pani doktor nie sprawiła mi tej przyjemnosci (a byłam tak spieta, że zapomniałam zapytac dlaczego). Ona zresztą bardzo szybko robi mi USG, nie dając mi nacieszyć się widokiem - twierdzi, że nie będzie męczyć dziecka :/ więc wątpię czy zdobędzie się na cierpliwość poszukiwania co jest między nóżkami.

Witam dziewczyny, ale z Was ranne ptaszki!
Juz sie niezle naczytalam, bo plotkujecie od rana. Ja wstalam dopiero o 10.00. Chodze pozno spac ok. 12.00 albo 1.00 i potem dluzej spie. Dzisiaj jestem w kazdym razie fit w przeciwienstwie do wczoraj. :orchestra:
Kurde, te wyniki moglby juz przyjsc. Zazdroszcze Ci isabela, ze juz jutro dostaniesz.

lutka
katja bardzo bym chciała wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka, ale wolę się nie nastawiać. Na poprzedniej wizycie byłam pewna ze usłyszę bicie serca mojej kruszynki, ale niestety pani doktor nie sprawiła mi tej przyjemnosci (a byłam tak spieta, że zapomniałam zapytac dlaczego). Ona zresztą bardzo szybko robi mi USG, nie dając mi nacieszyć się widokiem - twierdzi, że nie będzie męczyć dziecka :/ więc wątpię czy zdobędzie się na cierpliwość poszukiwania co jest między nóżkami.

lutka to zapytaj wprost. Powiedz, że jesteś ciekawa i już. W końcu jedna minuta więcej nie zrobi chyba aż takiej dużej różnicy pani doktor.

lutka
daffodil a nie masz tego na zdjęciu USG? Na moim zawsze jest CRL. Ale różny jest sprzęt.

mama2 teraz postanowiłam zapisac sobie w notesie wszystki epytania. Chyba z ejego zapomne :P

Boze to już 5 miesiąc??????

Własnie ja tak robie ze zapisuje ale w trakcie wizyty pojawiaja sie jakies nowe przemyslenia i sugestie które dopiero po wizycie do mnie docierają i dupa ..nie moge juz spytac
Tak wkraczamy w 5 miesiąc ja licze ze od 18 tygodnia sie zaczyna wiec wejde w 18 tydzien a tym samym w 5 miesiąc w niedziele

Daffodil
lutka

lutka to zapytaj wprost. Powiedz, że jesteś ciekawa i już. W końcu jedna minuta więcej nie zrobi chyba aż takiej dużej różnicy pani doktor.

Ja tez tak mysle poprostu zapytaj i juz:ok:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja