Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2
a to z mojej nowej sesji[ATTACH]4996[/ATTACH]

[ATTACH]4997[/ATTACH]

woow! mama2 zatkalo mnie.
Maks bedzie kiedys z duma ogladal te zdjecia, ze jego mama byla taka laska z nim w ciazy

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie

hej dziewczyny. Zwloklam sie z lozka jakas godzine temu. Noc jak zwykle spedzilam na kibelku :( Mialam zawiezc rano mocz do laboratorium, ale nie mialam sily, jutro pojade. Mala rusza sie, delikatnie, ale wciaz wiec jest ok.

Dziekuje dziewczyny, 40 dni - mam nadzieje, ze zleca szybko.

mama2 piekna w ciazy, moglabys reklamowac ciuchy ciazowe :)

Guniu, co do Twojej siostry mysle, ze Jola22 dobrze Ci poradzila. Ja nigdy nie szukalam pracy przez agencje, ale jest ich wiele napewno.

co do ciuchow, ja wchodze w moje, nie moge sie na brzuchu za bardzo dopiac, ale radze sobie. Kupilam 2pary spodni ciazowych i kilka bluzek no i mecze te szmatki. Ostatnio dokupilam tylko bardzo duze spodnie dresowe dla wygody i laze w nich ciagle, wszystkie na brzuchu juz sa przezroczyste, hehhee.

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Jola30
Ja nosilam rozmiar przed ciazy 16 i terz tez tak samo kupuje nawet jesli chodzi o ciezarne rzeczy ale jeszcze jak mi we znaki nie dawala tarczyca to byl rozmiar 14 wiec mam taki cel ze bede tak sie odchudzc az wejde w ten rozmiar nawet na alegro kupilam bluzke celowo o takim rozmiarze i mam pare spodni z tego okresu -mam nadzieje ze podolam ale ja to od sierpnia startuje jak mi dziecko troche podroscnie.
Karmienie piersia tez ma swoje zalety poniewaz traci sie duzo kalori przy tym i szybciej sie chudnie obym tylko nie miala z tym problemow.

Jola z tym karmieniem piersią to jest tak, że jak ktoś zawsze miał dobrą przemianę materii, to chudnie. A jak ktoś wiecznie dbał o to, żeby nie przytyć, wcale nie jedząc dużo, to już tak pięknie nie jest.
Moja mama jak była z siostrą w ciąży, to przytyła 18 kg. Mimo karmienia nie mogła nadmiaru zrzucić. Parę lat trwało zanim wróciła do poprzedniej wagi.

a co do karmienia piersia to moja teza jest taka karmienie piersia bardzo wzmaga apetyt i pozostaja tez nawyki z przed ciązy co powoduje ze przesadzamy z kaloriami a wtedy ni huhu sie nie schudnie ale jesli TYLKo troche sie opanuje w jedzeniu i wyeliminuje słodycze to spadek wagi GWARANTOWANy . Ja karmiłam 5 miesiecy i nic nie schudłam ale tylko dlatego ze musiałam dziennie zjesc słodkie 9jak w ciąży0 kolacje jadłam spora o 21.00 bo wtedy miałam chwile dla siebie ..i wogóle czulam wilczy apetyt

mama2
a co do karmienia piersia to moja teza jest taka karmienie piersia bardzo wzmaga apetyt i pozostaja tez nawyki z przed ciązy co powoduje ze przesadzamy z kaloriami a wtedy ni huhu sie nie schudnie ale jesli TYLKo troche sie opanuje w jedzeniu i wyeliminuje słodycze to spadek wagi GWARANTOWANy . Ja karmiłam 5 miesiecy i nic nie schudłam ale tylko dlatego ze musiałam dziennie zjesc słodkie 9jak w ciąży0 kolacje jadłam spora o 21.00 bo wtedy miałam chwile dla siebie ..i wogóle czulam wilczy apetyt

MOja kolezanka tez tak twierdzila. Ona przy karmieniu nic a nic nie schudla a apetyt miala gorszy niz w ciazy! Caly czas glodna byla.
Ja juz sie pogodzilam z tym, ze bede chwilowym grubasem, ale mam nadzieje, ze sie jakos z tym uporam i w koncu schudne. Do tej pory bede sie przegladac w oczach meza zamiast w lustrze!!! To pomaga, bo on tak na mnie patrzy, ze.... ach, slow brak!

mama2
pat-k
mama2
a to z mojej nowej sesji[ATTACH]4996[/ATTACH]

[ATTACH]4997[/ATTACH]

woow! mama2 zatkalo mnie.
Maks bedzie kiedys z duma ogladal te zdjecia, ze jego mama byla taka laska z nim w ciazy

no własnie bedzie jak znalazł jak zaprosi kolegów i sie pochwali mama:sofunny::sofunny:

mysle, ze nawet za kilkanascie lat spokojnie bedzie mogl sie kolegom pochwalic mama-laska na zywo nie tylko na fotkach...
no i tak, jak pisalas Daffodil, jak juz mezulo bedzie lysawy i grubiutki, to kto wie... hihihih

http://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv73nk2x05j3.png

Posiadanie dzieci przypomina odkrywanie nowych, niezwykłych pokoi w domu, w którym mieszkało się całe życie