Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

hej babeczki no ja wasnie wrócilam do domciu zjadlam sniadanie bo rano nie moglam nic przelknac.
Baaaaaaaaaaaaardzo dziekuje Wam za te kciuki:36_3_16:

Ogólnie lekarz byl spoko dokladnie obejzal moja dzidzie i stwierdzil ze jak na jego oko i ten tydzien to wszystko jest ok:) no i na 100 %dziewuszka:ok: tylko troche sie zmartwilam kolorem tych wód bo byly takie zólte...a chyba powinny byc przezroczyste...a to niestety moze swiadczyc o czyms zlym...(twu,twu)

teraz mam zamiar polegnac (moze sie przespie bo w nocy nie moglam) a pózniej spróbuje nadrobic zaleglosci coscie tu natrajlowaly. WIELKIE BUZIAKI:36_3_16:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

Co do wina czerwonego to pilam w duzych ilosciach do ciazy i jeszcze jak nie wiedzialam, ze w ciazy jestem, tez mi sie zdazalo. Bardzo lubie, a tu w Niemczech takie czerwone wytrawne jest za grosze. I takie serio dobre, zadne sikacze tylko Rioja, Bordo czy renskie. Wino, ktore kosztuje w Polsce 30 zlotych tu mozna kupic za ok. 2 euro. W Polsce pijalam najczesciej piwko a tutaj tylko wino.
Poza tym nie tuczy(wytrawne), poprawia trawienie, dziala przeciwrakowo, rozrzedza krew, uspokaja i ma duzo zelaza.
Ale odkad wiem, ze jestem w ciazy to nie zrobilam ani lyka. Ale na Wigilie i Swieta wypije lampke do obiadku.

katja79
hej babeczki no ja wasnie wrócilam do domciu zjadlam sniadanie bo rano nie moglam nic przelknac.

Ogólnie lekarz byl spoko dokladnie obejzal moja dzidzie i stwierdzil ze jak na jego oko i ten tydzien to wszystko jest ok:) no i na 100 %dziewuszka:ok: tylko troche sie zmartwilam kolorem tych wód bo byly takie zólte...a chyba powinny byc przezroczyste...a to niestety moze swiadczyc o czyms zlym...(twu,twu)

teraz mam zamiar polegnac (moze sie przespie bo w nocy nie moglam) a pózniej spróbuje nadrobic zaleglosci coscie tu natrajlowaly. WIELKIE BUZIAKI:36_3_16:

Katja to super :) wszystko ok :) i dziewuszka super gratulacje ogromne :)a teraz marsz do łóżka :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

katja79

katja - Super. No to juz w trojke jestesmy PO.
Napisz potem jak bylo. A kolorem sie nie martw. Przeciez to plyn fizjologiczny a nie kranowa.

gunia43
Co do wina czerwonego to pilam w duzych ilosciach do ciazy i jeszcze jak nie wiedzialam, ze w ciazy jestem, tez mi sie zdazalo. Bardzo lubie, a tu w Niemczech takie czerwone wytrawne jest za grosze. I takie serio dobre, zadne sikacze tylko Rioja, Bordo czy renskie. Wino, ktore kosztuje w Polsce 30 zlotych tu mozna kupic za ok. 2 euro. W Polsce pijalam najczesciej piwko a tutaj tylko wino.
Poza tym nie tuczy(wytrawne), poprawia trawienie, dziala przeciwrakowo, rozrzedza krew, uspokaja i ma duzo zelaza.
Ale odkad wiem, ze jestem w ciazy to nie zrobilam ani lyka. Ale na Wigilie i Swieta wypije lampke do obiadku.

wino lubię ale słodkie :) ale w ciąży wyznaję zasade zero alkoholu

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

katja79

Katja gratuluję córeczki!! Dobrze, że już po i wszystko poszło dobrze.
A co lekarz powiedział o tym kolorze? Był zaniepokojony? Bo ja się przyznam, że nic nie słyszałam na ten temat. Pewnie niepotrzebnie się niepokoisz. Na pewno wszystko będzie dobrze!

Katja super, ze juz "po' i super, ze kolejna dziewczynka
Moje wody tez byly zolte jak hernata z cytryna. Lekarz powiedzial, ze kolor jest ok, taki powinien byc - najwazniejsze, ze plyn jest czysty i przezroczysty. Takze mam nadzieje, ze to dobrze jednak :)

zmykam bo polozna dzwonila i chce mnie odwiedzic za pol godziny. A ja jak czarownica, w lozku rozwalona. Musze sie do porzadku doprowadzic.
Buziaki laski

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

Ewciaa
gunia43

wino lubię ale słodkie :) ale w ciąży wyznaję zasade zero alkoholu

Ja też jestem zwolenniczką słodkiego. Ale przyznam, że teraz w ciąży to w ogóle mnie nie ciągnie :)

isabela
Katja super, ze juz "po' i super, ze kolejna dziewczynka
Moje wody tez byly zolte jak hernata z cytryna. Lekarz powiedzial, ze kolor jest ok, taki powinien byc - najwazniejsze, ze plyn jest czysty i przezroczysty. Takze mam nadzieje, ze to dobrze jednak :)

zmykam bo polozna dzwonila i chce mnie odwiedzic za pol godziny. A ja jak czarownica, w lozku rozwalona. Musze sie do porzadku doprowadzic.
Buziaki laski

Isabela a gdzie masz być jak nie w łóżku? W końcu kazali Ci leżeć :)

pierozki leniwe???? Wow, ja tez chce, sama robisz?????
Ja juz przebralam sie, uczesalam i znow w lozku. Musialam sie tylko ogarnac. Moje lozko przypomina czytelnie i sale komputerowa, a pomiedzy tym wszystkim kot rozwalony. Do tego jeszcze poczta przyszla. Tak prawde mowiac nie moglam sie z tego wykopac.
Czekam na polozna. Mam nadzieje, ze nie bedzie mnie zameczac, a moze zrobi leniwe? Hehehhe wolalabym jednak dzis przyjac kucharke, a nie polozna :)
:)
Daffodil, powodzenia u lekarza :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png