Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

mama2cór co Ty mnie tak stresujesz? Nie ma Cie przez pół dnia i ja za kazdym razem myślę ze juz rodzisz:36_11_23:

My juz wróciliśmy ze spacerku, posiedzieliśmy na kocyku nad rzeką bo pieknie świeci słonko no ale i wiatr całkiem mocny. A teraz siedzę i wpatruję się w karuzelę :)

Daffodil dokładnie o to samo miałam Cie pytac. Jak jedzenie?

Misiek mi powiedział ostatnio, że tak dziwnie bedzie bez brzuszka, na co ja: bedzie bedzie tylko duzo bardziej miekki i budyniowaty - o zgrozo.

A tak pieknie kwitnie mi czeresnia pod domem :)

Sorki za głupawe zdjęcie ale napawam sie tym, że moge bezposrednio z kompa przekazywac zdjęcia, a nie jak do tej pory z pena w pracy :D

mama2cór lala kupiona?

Wiki
ale wlasciwie o czym swiadczy wynik Twojego KTG? Cos sie zaczyna czy nie?

lutka
Misiek mi powiedział ostatnio, że tak dziwnie bedzie bez brzuszka, na co ja: bedzie bedzie tylko duzo bardziej miekki i budyniowaty - o zgrozo.

Sorki za głupawe zdjęcie ale napawam sie tym, że moge bezposrednio z kompa przekazywac zdjęcia, a nie jak do tej pory z pena w pracy :D

piękna szkoda że jak będą owoce nie będziesz mogła jeść

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

lutka

mama2cór lala kupiona?

Wiki

No tak, ale to bardzo powolutku bo tylko 3 skurcze sie zapisały. Wiadomo w każdej chwili moze się to rozkręcic:Śmiech:

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

mama2corun
a to moje zakupy dzisiejsze :D dzis rozpiescilam siebie i Oliw :D

rozumiem ze pierwsze zdjecie przedstawia sukienkę dla Ciebie - wszystko bombowe :)
Masz racje, ze się odstresowujesz, tak mało czasu zostało, jeszcze sie nasiedzisz w domu.

A Amelcie kiedy wypuszczają? W niedzielę nie robia wypisów więc albo ublagaja dzisaj wyjście, albo dopiero w pn. urodziła w czwartek tak?

A Szymek dzis mało sie rusza, denerwuję się :/ Ide zjeśc lody, moze Go rozruszam.

lutka
mama2corun

rozumiem ze pierwsze zdjecie przedstawia sukienkę dla Ciebie - wszystko bombowe :)
Masz racje, ze się odstresowujesz, tak mało czasu zostało, jeszcze sie nasiedzisz w domu.

A Amelcie kiedy wypuszczają? W niedzielę nie robia wypisów więc albo ublagaja dzisaj wyjście, albo dopiero w pn. urodziła w czwartek tak?

A Szymek dzis mało sie rusza, denerwuję się :/ Ide zjeśc lody, moze Go rozruszam.

Mnie to się wydaje że wypuszczą ją dopiero w poniedziałek

http://maja2009.aguagu.pl/suwaczek/suwak4/a.png
http://www.suwaczek.pl/cache/29414a2d3e.png
http://www.suwaczki.com/tickers/ckai3e3kyvu8eal1.png

lutka
Ech przed chwilą po raz pierwszy w zyciu zagniatałam ciasto na pizze, i myslalam ze wybuchnę:36_11_23: Ostatecznie przejęła paleczkę mama i dzieki Bogu.

Daffodil moze na weekend poszla do domu?

pa Isabela miłej i bezstresowej reszty soboty:)

A dzis kupiłam Szymusiowi karuzelę nad łózeczko :) Oto jego kącik (narazie bedzie z nami w pokoju) do własnego oceanarium przeniesiemy go jak nieco podrośnie :) Pokój jak wiecie po niedawnym remoncie i dlatego taki jeszcze niewykończony i pustawy .

Śliczna karuzelka. Cały kącik rewelacyjnie się prezentuje.

Jola30
No i jestem lozeczko kupione chodz ciezko bylo bo dobrze ze bralam tylko 2 lozeczka pod uwage i szybko zapadla decyzja i juz po zakupie problem z glowy dzis juz bedzie skladane.
Dafodils masz racje jakos siebie po porodzie latajaca po sklepach nie wyobrarzam juz mi jest ciezko a co dopiero z malenstwem.
Zakupy spozywcze nie zrobione bo ja juz nie dam rady chodzic a wozkow wolnych nie bylo chodzi mi o inwalickie bo tak pakuje tylek pod marketem i M. mnie wozi.
Ale odpuszczam nie pojade juz do konca ciazy poniewaz strasznie twardnieje mi brzuch i boli nie ma co sie nadwyrezac dzis i tak dlugo dalm rade na nogach jak na mnie.
Ale jestem juz szczesliwa bo juz mam w domu lozeczko i nie musze sie martwic.
Mam nadzieje ze jak rozpakujemy nie bedzie niespodzianek bo mi sie niestety czesto cos takiego zdarza.

Jola super, że łóżeczko już jest. Jak złożycie, to proszę się zdjęciami pochwalić.

mama2corun
Wikusiu kochana no witam :D hihi ja jedna noga w kwietniowkach a Ty jedna noga w majowkach :D fajnie mowilam ze my podobnie hihi
Lutka kacik Szymusia piekny strasznie mi sie podoba jest taki delikatny i gustowny :D
Daffodil lal gratuluje 10tki!!!
mama2 ja wlasnie dzis kupilam zwykly bialy szlafroczek takie typowo dzieciece dla Oliw z ksiezniczkami itp to sa polarowe to jakos mnie nieprzekonuja...a tak na tym moge poszalec na pleckach wyszyje Oliw imie a z przodu jakies kwiatuszki etc :D
Jola22 gratulacje dla Juleczki zuszka naszego kochanego :D
a ja kupilam sobie sukienke dzisiaj :D i sie ciesze jest taka ze po ciazy bedzie tez dobra a dzis M wieczorem nas zabiera na pizze wiec trzeba ladnie wygladac jak juz sie wyszykuje to poprosze o sesje fotograficzna.a o mieszkaniu pozniej napisze bo obiadek jeszcze nieskonczony.....dzis mamy poslizg....

mama2corun to ja już tych zdjęć nie mogę się doczekać :)

lutka

mama2cór lala kupiona?

Wiki

Lutka zdjęcie rewelacyjne. I ogródek macie super, tylko pozazdrościć.

Wiki20pl
lutka

mama2cór lala kupiona?

Wiki

No tak, ale to bardzo powolutku bo tylko 3 skurcze sie zapisały. Wiadomo w każdej chwili moze się to rozkręcic:Śmiech:

Ale skurcze takie porządne na setkę czy małe skurczyki?

lutka
mama2corun

U nas w soboty chyba też nie wypisują. Mogą ją nawet do poniedziałku przetrzymać.