Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Zbrodnia doskonała,zna ktoś jakiegoś hakera,co by na nas haka żaden z Panów nie miał hihihihi
Koliberku a między Bogiem a prawda,czasami sobie myslalam,ahhhh jakbym kopa zasadzila od razu zaczalby myśleć jak dorosly facet,a nie,szczeniaczek ;)

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Dzień dobry przy poniedziałku :D Jaka u Was pogoda,bo u mnie ewidentnie wiosna,wiosna,wiosna :D
Dziś last day w domu na l4.Od jutra do pracy rodacy. Nie wiem czy oby na pewno się wykurowalam,ale niestety nie ma co przeginac...

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

Nietoperek84
Alfa i Ty chcesz zostać mama?!?!:sofunny::sofunny:

:hahaha: no kurde :D

Koliberek
Oopsy Daisy
A w łeb na dzień dobry przyfasolić by nie narzekał od rana :hahaha:

Dobre, dobre - chyba zacznę praktykować :sofunny:

No jak :D Nie lałaś nigdy listewką po dupsku???

Nietoperek84
Nigdy nie wiadomo co wkurzonemu facetowi do glowy przyjdzie. Jeszcze gotów iść na obdukcje jak dostanie wałkiem po głowie ;) Bić trza umieć,co by śladów po sobie nie zostawiać ;) hehehehh

Po piętach trza bić, albo kolana od wewnątrz :D Czy jakoś tak. I po łokciach :sofunny: Albo po dupsku, najlepsza zabawa :D

Witam :D
U mnie tez pięęęęęęęękne słonko :D

Patrzcie, jakie cudo upatrzyłam: HIT JEZDZIK ROWEREK TROJKOLOWY ROZOWY NIEBIESKI*YD (3058395915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

W tym tygodniu kupujemy :D

Ja mam nadzieję, że bliżej lata ja tez ruszę trochę w Polskę :D

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Czadowy ten jezdzik!!!:)
A tak gadalam z koleżankami,od slowa do slowa i zgadalysmy się ze jade do nich na weekend :) Mój P.wyjeżdża na jakiś "wyjazd integracyjne" z firma,wiec doszlam do wniosku,ze ja nie będę się kisic w domu sama :)
Więc jak tylko Alfa dasz znać,ze to juz,1-wszy toast jaki z nimi wypije,to będzie za świeżą mamusie i Twoja córeczkę!!:D
Na innym wątku Ula zamiescila zdjęcia tart jakie upiekla.Takiej mi ochoty na robi la,ze wsiadlam w auto,pojechalam do sklepu,kupilam sprzęt i będę zaraz piekla :D

8 t.c.

W odwiedziny do koleżanek z firmy :) Z racji tego,ze pracujemy w 1 zespole,ale każdy w innej części Pl rzadko jest się kiedy spotkać. Doszlam do wniosku,ze się wybiore do nich na imprezie :D
Domyslilam się ze jesteś ze Szczecina,kiedyś cos pisalyscie m.in.o Arkońskiej a ja te nazwy o tyle o ile znam bo moi znajomi je "odwiedzają" :)

8 t.c.

Nietoperek84
W odwiedziny do koleżanek z firmy :) Z racji tego,ze pracujemy w 1 zespole,ale każdy w innej części Pl rzadko jest się kiedy spotkać. Doszlam do wniosku,ze się wybiore do nich na imprezie :D
Domyslilam się ze jesteś ze Szczecina,kiedyś cos pisalyscie m.in.o Arkońskiej a ja te nazwy o tyle o ile znam bo moi znajomi je "odwiedzają" :)

Hahahaha no racja :lup:

Nietoperek84
Czesc Oopsy :D
Ejjjj zrobilam ciasto na tarte i numer 100-lecia nie mialam walka,wiec rozprowadzilam paluchami ciasto po blaszy i co się stalo!?!?!?za nisko wyciagnelam brzegi i czekolada mi się wylala!!! :36_2_16::36_19_2::lup::lup:

kochana a to zalałaś czekoladą już po wyciągnięciu ciasta z formy? bo ja dla pewności zrobiłam to w formie- i wtedy nawet jak masz za niskie brzego to jak zastygnie to spokojnie wyciągniesz :smile_move:
a ciasto marchewkowe uwielbiam :36_3_3: nadal szukam idealnego przepisu....

no Alfa ja też myślałam że juz wypakowana a tu pikuś :wink: