Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

I jest jeszcze jedna miłość-ta, którą trudno porównać z innymi.
Jedyna, która z pewnością trwa całe życie, a zaczyna się często,
zanim jeszcze spotkamy tę drugą osobę.
Taka, w którą mnóstwo inwestujemy, choć ta inwestycja z pewnością
nam się nie "zwróci".
Co najwyżej zostanie przekazana komuś innemu.
Miłość, która musi być sztuką.
W której na początku opanowujemy teorię po to, by przez resztę
życia zmagać się z praktyką.
Miłość przywiązanie.
Miłość duma.
Miłość zwierzęca i bezkompromisowa.
Taka, która potrafi góry przenosić, ale potrafi też czasem przygnieść do ziemi.
MIŁOŚĆ DO DZIECKA.

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

shleby
Delfina - kupiłam AngelSound za 60 zł, pewnie przyjdzie w następnym tygodniu a to już będzie 11 tydzień więc długo nie będę musiała czekać

Mam ten sam i za te same pieniądze :)

,,Kocham Was córeczki, jesteście dla mnie najważniejsze na świecie,,.

Zosia Elżbieta przyszła na świat 30 sierpnia 2012 r o godz 12.05
Waga 4110 g 58 cm długości

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stgf67hvuo7ib.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhm3g1cmovz.png

http://www.suwaczki.com/tickers/km5svcqgy6dw0esi.png

beatta
Dzień dobry:)

lipiec12345, współczuję ogromnie.. nie dość, że sama strata dziecka i zabieg jest strasznym przeżyciem, a tu jeszcze takie komplikacje i wątpliwości... Tak jak reszta uważam, że najlepiej szukać informacji i domagać się wyjaśnień u źródła. Trzymam kciuki, aby wszystko jednak było dobrze.

Wczoraj dzwoniłam do szpitala, mają już wyniki badań hist-pat, dziś mamusia mi je odbierze i wyśle pocztą, więc myślę, że może w tym tyg, może w przyszłym, wybiorę się z nimi do gina. Doczekać się już nie mogę by i mnie obejrzał i powiedział czy wszystko ok. Nadchodząca wiosna nastraja optymistycznie, więc jestem dobrej myśli:)

Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie ok :)

Ależ tu cisza od jakiegoś czasu...Nic dziwnego- wiosna przyszła, to nie ma co siedzieć przed kompem:) Ja też jak tylko mogę, to wyskakuję na działkę, niedługo zakładam ogródek, to będzie roboty co nie miara!
Ale ja tu w innej sprawie- byłam dziś u gina.. a w zasadzie u ginów, bo wkurzyła mnie moja dotychczasowa ginekolog, znowu wciskała mi jakieś ziółka, to poszłam też kontrolnie do drugiego. Oboje jak "zajrzeli" stwierdzili, że wszystko ok. Jedna stwierdziła, że przeziębienie mogło być przyczyną poronienia, drugi, że nie... Ale oboje zgodni, że jeszcze z miesiąc poczekać ze staraniami, więc się dostosuję. Po @ mam iść znowu na kontrolę.. Acha i jeszcze pani ginka mnie "pocieszała" mówiąc: "Różnie bywa, ja np byłam 4 razy w ciąży i ani razy mi się poronienie nie przydarzyło..." :lup: a później jeszcze: "Proszę sobie wypić herbatkę z kopru, albo z dziurawca na poprawę humoru..." :Szok: Acha, a co do tego przeziębienia, to nie wiem, profesor w szpitalu stwierdził, że jakby z płodem było wszystko dobrze, to nawet skakanie z 10 piętra by mu nie zaszkodziło... I do takiej opinii się przychylam, bo chyba łatwiej mi to przyjąć, skoro robiłam wszystko co mogłam najlepiej jak mogłam, a i tak stało się co się stało...

W sumie sama musiałam się dopytywać, czy z badań hist-pat coś wynika, to stwierdził, że nie można z nich wyczytać przyczyny.. Co do starań kazał wstrzymać się z miesiąc, dalej brać witaminy i po @ zgłosić się do kontroli jeszcze raz. Może wtedy będzie rozmowniejszy ;) Spytałam o badania na toxo, to powiedział, że jak chcę to mogę sobie zrobić prywatnie..

Łohoho.. I co tu robić?? Z jednej strony nie chcę by to się powtórzyło, z drugiej zaś wiem, że można wydać fortunę na badania i dalej nic nie wiedzieć... Póki co poczekam do tej następnej wizyty i pomyślę...działać będziemy później ;)

warto zrobić przeciwciała antyfosfolipidowe igg i igm bo to badanie wykluczy ci kilka innych :D a w 200 zł powinnaś się zamknąć
ja j estem przykładem porbionych badań łącznie z genetyką i dalev nikt nic nie wie:-

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

matko, współczuję Ci serdecznie... ja teraz czekam na @ i się wkurzam, bo jestem w takim "zawieszeniu" nie wiem całkiem co się dzieje z moim organizmem, a co dopiero Ty... ale skoro nie ma przeciwwskazań medycznych, a już dwa razy w ciąży byłaś, więc są szanse, że znowu będziesz i będzie wszystko ok! Prawda?? Tak! I tak mamy myśleć, pozytywnie, w końcu to wątek wspierający:)

beatka kochana zobaczysz jak czas szybko zleci.wiem co mowie bo ja tez nie moglam sie doczekac pierwszej @ a zaraz mi 20 tydzien c wskoczy takze uszy do gory :) buziai i sciskam niedzielowo :)

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3cx1hp58fyeab3.png

http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=65615126149045d49.png

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have

Nie win za nic nikogo w swoim zyciu,dobrzy ludzie daja szczescie,zli-doswiadczenie. Najgorsi ludzie daja Ci dobre lekcje a najlepsi piekne wspomnienia

"NIGDY NIE REZYGNUJ Z CELU TYLKO DLATEGO, ŻE OSIĄGNIĘCIE WYMAGA CZASU. CZAS I TAK UPŁYNIE."

:angel1: 4.10.2011 [*]