Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Veoh bo ze mnie taka depresyjna osobowość. To jest jeden z tych dni, kiedy muszę poczuć, że nie jestem sama, dlatego zwracam się do Was, bo stałyście się mi bliższe niż ktokolwiek inny.

Ale tak jakoś nie sposób się nie uśmiechnąć, jak sobie wyobrażę Twoją Żabkę, zwłaszcza, że ja też miałam żabkowego maniaka.

Pewnie Alek niedawno zaczął widzieć zielony kolor i Go to fascynuje :smile:

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Kochana, normalne ze jest Ci smutno, ale nie pozwol temu smutkowi zawjowac Twoja osobe.

E tam depresyjna ;) po prostu kazdy inaczej reaguje na rozne sytuacje zyciowe i inaczej odbiera nie znaczy to od razu ze masz depresyjna osobowosc :). Jestem swiecie przekonana ze silna z Ciebie kobita :)))
nie smutaj sie nam Tutaj i sie trzymaj dzielnie, buziaki :*

przepraszam, ze tak sie urwe ale mamy szcepienie na 18.30 musze sie pzryszykowac.

Koliberku kochana nie smutkaj się!!!:flower2: Tabliczka OLBRZYMIEJ czekolady rozpedzi źle myśli :* Pisała ze Ci b.pomaga. Niestety takie doświadczenia zostawiają rysie na sercu chyba do końca życia :( I cięższe dni pewno będą nachodzić,ale wtedy spojz na swojego malucha biegajacego po domku i pomysł sobie,ze jeszcze takie drugie sobie sprawisz :)

AlfaTy jeszcze brzuszta!?!?!?:what: ale w sumie jak dziewczyny pisza,prędzej czy później mała musi wyjść na świat :D I będzie to za pewno pn!!:)

Ja mam @ teraz, lekarz powiedzial ze druga będzie juz normalna,ale nie jest :/ Leci ze mnie jak z kranu :( Malo to komfortowe,tym bardziej ze pracuje w ruchu. Ale lidze na to,ze to ostatnia na dluuuuuzzzzszzzyyyy czas :D

Kasiuto juz 19 tydzień!?!?!:36_3_3: ale ten czas leci,to juz polowa za Toba :D

Ulenko ja tez cos czuje,ze okaże się ze Ty jesteś jedna z zafasolkowancy!!Tez bardzo,bardzo Ci kibicuje i 3mam mocno kciuki!!Oby to był ten czas!!:D
I we dwie będziemy zafasolkowane :D Oby!Oby!!!

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Koliberek
Wiecie co? Potrzebuję kopa od Was. Dzisiaj mija pół roku odkąd moja Dzidzia odeszła...nie mogę się pozbierać. :36_2_58: Jestem dzisiaj taka rozdrażniona i mam niesamowitą huśtawkę nastrojów.

Koliberku tulam mocno :36_3_15: masz prawo byc rozdrabnialam, masz prawo byc smutna bo to jednak strata dziecka, jedna kobieta przechidzi z tym do porAdku dziennego inna pamięta każda rocznice i jak dla mnie nie ma w tym nic złego. Kochana tulu tulu :Kiss of love:

veoh
Dla mnie szczegolnie Uli, bo jestesmy po podobnych doswiadczeniach, prawie takich samych :)))

Ale oczywiscie ze za kazda z dziewczyn bede mocno trzymac kciuki!!

No w sumie w doświadczeniach moEmy podać sobie rękę :wink:
No poza tym robota zrobiona :whistle: pozostaje czekać na wyniki :smile_move: i tak musze isc jeszcze 27 na krew bo beta nie spadła do 2 tylko ciagle jest na poziomie 3 i mam wrócić...cóż 27 termin spodziewanej małpy wiec wszytko sie wyjaśni.
Ja raz myśle ze sie udało, a z 2 strony chyba sie nie zdziwienie jak nic z tego.....tez taki mały dołeczek bo juz teraz nic nie mogę zrobić :ehhhhhh:

Ulenko Slonko bez smucenia mi się tu!!!Lepiej wypij sobie jakies piwmo,bo cos czuje,ze zaraz będziesz musiała sobie zrobić przerwę :D
To prawda,póki co nic nie możesz więcej zrobić i doskonale Cie rozumiem,Twoje nerwy,ale wierze głęboko ze tym razem kochana Ci się uda!!!
Będę odrywala kartki z kalendarza do 27-go i czekała z niecierpliwością na Twoje II!!I na suwaczek gdzie będzie pedzil czas!!!:D

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

Ula Ty to numer jesteś ;)
A u Was w tej Anglii to nie są jakoś bardziej tolerancyjny ze po 1 browarku jednak możesz jechac??;) Oczywiście to zarcik sytuacyjny,nie ma zadnego jeżdżenia po %,nawet po kropelce!!!Tym bardziej ze najprawdopodobniej nie dbasz juz tylko o siebie :D

8 t.c.

Juz wrocilismy, Alek nawet bardzo nie plakal po szczepieniu, chociaz pwoeim wam ze bylam zdenerwoawana balam sie ;)
Narozyczke/swinke i odre pediatra powiedziala ze mozn sie wstzrymac jesli dziecko nie idzie do zlobka, wiec chyba poczekam az moze skonczy 2 latk i moze wtedy. W czerwcu mamy konsultacje z 2 profesorami i chirurgiem. Boje sie no ale w sumie do operacji jeszcze troche czasu, bozee jak ja bym juz chciala to miec za soba wszytsko... ale niestety takie jest zycie.

Ula tzrymam kciukasy!!!!!! no reke to mozemy sobie kochana podac bez 2 zdan :D :*

Koliberku nie smutasaj sie ,pzrytualm Cie kochana wirtualnie, bedzie dobrze zostaniesz ponownie mama a te przykre wydazenie pojdzie w zapomnienie zobaczysz :)*

nietoperku za Ciebie tez trzymam kciukasy!!!! :*

A gzdie Alfa nasza?? juz rodzi :D :ble::smile_jump:

kochana a Ja nawet nie wiem czy wspominala o tym, nic sie nie dzieje spokojnie chyba nie pisalam ;)
Tak tak bedzie miec pierwsza operacja miedzy 15 a 18 miesiacem zycia. Jak nie bedzie kaplikacji i operacja sie uda to 50% szans ze jedna wystarczy... zobczymy mam nadzieje, jezeli jednak nie to trudno najwaznijsze zeby nie blo kapliacji i wszystko poszlo dobrze no nic, nie ma co gdybac :) czas pokarze.

Nietoperek84
Ula Ty to numer jesteś ;)
A u Was w tej Anglii to nie są jakoś bardziej tolerancyjny ze po 1 browarku jednak możesz jechac??;) Oczywiście to zarcik sytuacyjny,nie ma zadnego jeżdżenia po %,nawet po kropelce!!!Tym bardziej ze najprawdopodobniej nie dbasz juz tylko o siebie :D

Hehe tu mozna po jednym prowadzić:whistle: ale nie mam piwa w domu bo maz wychlal :sofunny:

Veoh- 50% to juz dużo! Oby potrzebował tylko jednej a potem cieszył sie pięknym siusianiem :smile_move:

dzieki kochane dziewczyny :*
My mamy caly czas radosny rodzial :D po prostu nie mysle o tym teraz zbieram sily na pozniej nie chce sie teraz denerwowac, bo wpadam w stan depresnyjy jak sobie tylko pomysle o tym co on ma. Moze troche tez to wypieram z mojej swiadomosci ,ale tak mi sie lepiej po prostu zyje i jestem szczesliwa... :)))

OJ Koliberku :D a pisalam co nieco na dziale chore dziecko :D ale tak publicznie o tym nie pisze, bo to na prawde "delikatny" temat, ale jak bardzo chcecie wiedziec to wysle wam prywatna wiadomosc :*

tez zagladnelam na koliberka link :D podziwiaim i gartuluje tez i sie marzy otworzy cos na wlasna reke.