Skocz do zawartości
Forum

I tymestr - poronienia, brak echa zarodka, pusty pęcherzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Ulala1986
marzena1666
dziewczyny byłam dziś u ginekologa, i jest serduszko 11 mm ma maluszek , także się strasznie cieszę że maluszek rośnie mam brać cały czas duphastrzymajcie on

wg miesiaczki to 6 tydz i 6 dzień a wg usg to 7 tydz i dzień

mam nadzieję że bedzie dobrze wszystko

trzymajcie kciuki

no!! byle tak dalej!!:Kiss of love::36_3_15:

Ulka a ty nie masz jakoś teraz kolejnego badania krwi? Czy już mi sie miesza?

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxmw58pivoz.png
http://www.suwaczki.com/tickers/zrp0xqpkr6k7dxtk.png
aniołek w niebie- 04.11.2012 - 8 tc

kochana a po co mają zrobić morfologię- zbędny wydatek :whistle: ja już bym chciała żeby na tej coś wyszło ale wiem, że jest za szybko :whistle: znając zycie będzie beta 2 albo i i już powiedzą, że nie muszę przychodzić więc pozostanie mi testowanie z siuśków :sofunny:

Hehe Wy jesteście dziewczyny niemożliwe :) No Uleko!Jak juz pisalam,3mam kciuki!
Przede mną za 7 dni maraton. "Moje jajeczko będzie wylo do księżyca po plemink" :D
A wszystkim zafasolkowanym SERDECZNIE gratuluje i zycze zdrowka-przyszlym mamusiom i ich fasolkom :D
Głęboko wierze,albo inaczej-mam olbrzymia nadzieje ze i ja za miesiąc dolacze do Waszego grona!:)

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

No krew.....wiec tak. Jest jeszcze za wcześnie zeby we krwi wyszła ciaza....2 tyg temu moja nieszczęsna beta była 3 i nic nie spadło- jest nadal 3. Lekarza chcą 2 wiec za 1,5 tyg- w dniu spodziewanej miesiączki mam sie stawić na kolejna Bete :whistle: czyli bedzie wszytko jasne.....zobaczymy......

Ahhh mam dobre przeczucie Ulenko!!!:*
A ja tak cierpie :( Miałam absolutnie bezbolesne miesiączki do tej pory,praktycznie zerowe krwawienie a po zabiegu ehhh.Brzuch boli strasznie,a podpaski muszę zmieniać średnio co 2-2,5h. Jakaś masakra,jak jakaś zarzynana świnia ;(

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

marcelinna
Ulcia a moze aparat do mierzenia hcg sie popsuł. To aż niemożliwe zeby dalej bylo 3.
Nastepnym razem bedzie 500 i dopiero sie zdziwią ;)
Nietoperek pomysl ze to ostatnia @ ;)

No dalej jest 3... Aż pielęgniarka nie dowiezala. I tu rodzi sie problem...bo jak zaciaze to spoko, ale jak nie daj Boże nie- tfu tfu tfu- a beta nie spadnie to moze to si dla mnie skończyć zabiegiem i tak i tak! Bo to mi powiedzieli! Bo oni chcą 2 a nie 3!!!!! Ale bedzie ciaza....musze to sobie powtarzać jak mantrę :wink:

Ulala1986
marcelinna
Ulcia a moze aparat do mierzenia hcg sie popsuł. To aż niemożliwe zeby dalej bylo 3.
Nastepnym razem bedzie 500 i dopiero sie zdziwią ;)
Nietoperek pomysl ze to ostatnia @ ;)

No dalej jest 3... Aż pielęgniarka nie dowiezala. I tu rodzi sie problem...bo jak zaciaze to spoko, ale jak nie daj Boże nie- tfu tfu tfu- a beta nie spadnie to moze to si dla mnie skończyć zabiegiem i tak i tak! Bo to mi powiedzieli! Bo oni chcą 2 a nie 3!!!!! Ale bedzie ciaza....musze to sobie powtarzać jak mantrę :wink:

Powtarzaj powtarzaj ;)
Normalnie aż mam ochote zaklnać!tyle miesiecy cie targali i meczyli z beta zeby teraz zabieg zrobic? Czy oni poszaleli? Mogli to zrobic ładny czas temu jak widzieli na jakim poziomie spada, juz byloby po wszystkim. Moze ja sie nie zbam ale mam wrazenie ze oni dzialają totalnie po omacku. A jak zabieg nie zadziala to co? Wytną wszystko? Moze warto skonsultowac to z innym lekarzem z Pl? Przecież ponizej 5 hcg nie uznaje sie ciąży, moze hormony szaleja i daja taki wynik, a ktos sprawdzał bete po pierwszym zabiegu? Moze tez tak było?

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxmw58pivoz.png
http://www.suwaczki.com/tickers/zrp0xqpkr6k7dxtk.png
aniołek w niebie- 04.11.2012 - 8 tc

Kochana ja tez mam wrażenie ze oni działają po o omacku :whistle: poprostu sprawdzają co sie dzieje :ehhhhhh: tylko ile tak mozna! Jakby spadało rok to co rok by mnie mieczyli? Zero konkretów zero! Ja byłam w pl u lekarza w luty. Jak był poziom 6 i ona sie dziwila ze jeszcze karza mi chodzic! A po 1 poronieniu to ja nawet nie miałam bety sprawdzonej ani razu! Wiesz ja mam PCO i moze to tez cos daje ze beta jest- niska ale jest. Ja juz tydzień po zastrzyku plułam siebie w twarz ze trzeba było zabieg zrobić i było by o wiele mniej problemów, latania. Czekania itp.....:hmm:

nie prywatnie- państwowo :wink:
po ciązy pozamacicznej- z września musze chodzić i sprawdzać czy beta spada, bo ja nei miałam zabiegu tylko podali mi chemię i dlatego muszą monitorować. no i tak minęło pół roku jak chodzę na tą betę....było 3x w tygdoniu....potem raz w tygodniu....chyba już z 40 razy miałam bete- chyba nikt w życiu tyle razy nie miał robionego tego badania co ja :sofunny:

Ula maja Cie jeszcze gdzie kluc?? Matulo,nie zazdroszcze Ci takich maratonów...Ale skoro tak ttrzeba i takie są procedury. Dobrze,ze obyło się bez zabiegu!i na pewno nie trzeba będzie do tego wracać i będzie dobrze :*
Kiedy masz kolejny pomiar??Za tydzień,czy dwa?Ale się zdziwia jeśli beta nagle poleci kosmicznie w gore :D Czego Ci życzę kocham z całego serducha!!:D

8 t.c.