Skocz do zawartości
Forum

Zaglądajcie fanki/fani BOOLYWOOD ^_^

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM....
NIE WIEM CZY JUZ JEST TEN WĄTEK ALE TAK SOBIE POMYSLALAM, CZY ABY NIE MA NAS tu wiecej[ups wlasnie wylaczylam caps], zapraszam do pogaduszek na tematy przerozniste, recenzje filmow[tyle ich teraz w naszych gazetkach], ulubieni aktorzy, troche o kulturze!!???jezeli kogos zaciekawi to fajnie...a jak nie to trudno...mnie zarazila kolezanka tez Monika....Naina buziaki dla ciebie....

Uwielbiam filmy boolywoodzkie :) są przecudne :)

Mam już kilka filmów na swoim koncie
wczoraj oglądałam Chalte Chalte (Blisko siebie)... cudna historia

Polecam :D
na szczęście teraz w gazetach coraz częściej można dostać tego typu filmy więc nie ma problemu ze zdobyciem jakiegoś :)

P.s. mnie też zaraziła koleżanka (też Monika ) bo to ona pożyczyła mi film tego typu :)

czesc NusiAaa bardzo mi miło, ze sie odezwałas i ze rowniez uwielbiasz te filmy ja juz ogladalam duzooo....ale rzeczywiscie do tej pory byl problem z ich dostaniem, teraz naszczescie cos sie ruszylo bo swiat ogoleni zwarjowal na ich punkcie....
a ogladalas "czasem slonce, czasem deszcz"????to pozycja , ktroej nie mozesz ominac:) uwielbiam ten film:Usteczka::Podziw:
milego dzionka

Za dużo ich nie oglądałam ale mam juz na koncie:
-Chalte Chalte - Blisko siebie
-Kabhi Alvida Naa Kehna-Nigdy Nie Mów Żegnaj
-Salaam Namaste
-Kal Ho Naa Ho-Gdyby Jutra Nie Było <-pierwszy film co oglądałam..i to nie jeden raz :)
-Kabhi Khushi Kabhie Gham...-Czasem Słońce, Czasem Deszcz

Z tego co wiem to tera w Tinie jest jakieś film no i w Pani domu no i co jakiś czas ukazuje sie wydanie specjalne Naj :)

cos dlugo tu nie zagladalam
Nusiaa słonko mam dwa nowe filmy , ktore gorąco Tobie polecam...
*Umrao Jaan - piekny film...normalnie moge go ogladac non stop...a jaka muzyka:)ahhhh
a tu tak do podgladniecia:)
YouTube - Umrao Jaan - Salaam ( polskie napisy)
*Om Shanti Om -tez sliczny film...ehhh ciesze sie, ze je ogladnelam....gorąco polecam:)
aha Nusia mam jeszcze w planach ogladnąć Fanaa i jak to zrobie to zdam sprawozdanie:)

Sweethope
cos dlugo tu nie zagladalam
Nusiaa słonko mam dwa nowe filmy , ktore gorąco Tobie polecam...
*Umrao Jaan - piekny film...normalnie moge go ogladac non stop...a jaka muzyka:)ahhhh
a tu tak do podgladniecia:)
YouTube - Umrao Jaan - Salaam ( polskie napisy)
*Om Shanti Om -tez sliczny film...ehhh ciesze sie, ze je ogladnelam....gorąco polecam:)
aha Nusia mam jeszcze w planach ogladnąć Fanaa i jak to zrobie to zdam sprawozdanie:)

oj...posluchalam i az mi sie zachcialo obejrzec jakis filmik :)